• ELITE CROUTONS 75GR ΣΤΑΡΕΝΙΑ
  • ELITE CROUTONS 75GR ΣΤΑΡΕΝΙΑ

ELITE CROUTONS 75GR ΣΤΑΡΕΝΙΑ

50642
5201485009266
0,73 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Διανεμητης υγρων 1lt φ9x33cm 04-030

Αυτός ο διανεμητής υγρών 1lt, με διαστάσεις φ9x33cm, είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τα υγρά σας οργανωμένα και εύκολα προσβάσιμα. Με τον διανεμητή αυτόν, μπορείτε να διατηρήσετε την κουζίνα σας τακτοποιημένη και να εξοικονομήσετε χρόνο και χώρο. Αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα που προσφέρει!
Τιμή 5,49 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου ψωμί γερμανικού τύπου ολικής άλεσης σε φέτες 500gr

Το Παπαδοπούλου ψωμί γερμανικού τύπου ολικής άλεσης σε φέτες 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας καταπλήξει με τη νοστιμιά του. Με την απαλή του γεύση και την τραγανή υφή, θα σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα και δώστε μια ξεχωριστή νότα στο τραπέζι σας. Αποκτήστε το Παπαδοπούλου ψωμί τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση που προσφέρει!
Τιμή 2,72 €

Croco crackers με τυρί 400gr

Αλμυρά σνακ με γεύση τυρί της εταιρείας Croco που αποτελούν ιδανικά συνοδευτικά για την μπύρα ή το κρασί σας.

Τιμή 1,71 €

Pellito φυστίκια ψημένα με αλάτι 50gr

Τα Pellito φυστίκια ψημένα με αλάτι 50gr αναφέρονται σε φυστίκια που έχουν ψηθεί και αλατιστεί για να προσφέρουν έναν νόστιμο και απολαυστικό σνακ. Το αλάτι προσθέτει μια αλμυρή γεύση στα φυστίκια, ταιριάζοντας άριστα με την κροκαντίλα και την φυσική γεύση τους.

Τιμή 0,41 €

Milka μπισκότα γεμιστά με πορτοκάλι 147gr

Η Milka είναι μάρκα σοκολάτας που ξεκίνησε από την Ελβετία το 1901 και κατέκτησε τον κόσμο. Παράγει επίσης μπισκότα και μπισκότα με επικάλυψη σοκολάτας. Η επωνυμία της προέρχεται από τα συνθετικά των δύο βασικών συστατικών της προϊόντος: «MILch (γάλα) και KAkao (κακάο ή σοκολάτα). Τα προιόντα "milka" είναι γνωστά για την ποιότητα και την ποικιλία, Το σύμβολο της μάρκας είναι μια μοβ αγελάδα με κουδούνι στο λαιμό της και τα παιδιά, κυρίως, ξετρελαίνονται με τα προιόντα.

Τιμή 1,35 €

Gliss conditioner spray aqua revive 200ml

Το Gliss conditioner spray aqua revive 200ml της εταιρίας Schwarzkopf Gliss είναι η ιδανική λύση για εσάς που ψάχνετε για ένα προϊόν που θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σας. Η μοναδική του φόρμουλα ενυδατώνει βαθιά τα μαλλιά σας, χαρίζοντάς τους λάμψη και απαλότητα. Επιπλέον, η ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας που αφήνει στα μαλλιά σας θα σας κάνει να νιώθετε ακόμα πιο όμορφη και αυτοπεποιθητική. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το Gliss conditioner spray aqua revive 200ml της Schwarzkopf Gliss και
Τιμή 4,62 €