• Λάβδας καραμέλες zero με γεύση κανέλα 32gr Λάβδας - 1
  • Λάβδας καραμέλες zero με γεύση κανέλα 32gr Λάβδας - 2
  • Λάβδας καραμέλες zero με γεύση κανέλα 32gr Λάβδας - 1
  • Λάβδας καραμέλες zero με γεύση κανέλα 32gr Λάβδας - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΛάβδας

Λάβδας καραμέλες zero με γεύση κανέλα 32gr

Οι καραμέλες ZERO έχουν πλούσια γεύση με χαμηλή θερμιδική αξία, ενώ μπορούν άφοβα να καταναλωθούν και από παιδιά χωρίς να επιβαρύνεται η υγεία των δοντιών τους.

Είναι κατάλληλες και για διαβητικούς κατόπιν ιατρικής συμβουλής.

8301
5201583086312
0,81 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Οι καραμέλες ZERO έχουν πλούσια γεύση με χαμηλή θερμιδική αξία, ενώ μπορούν άφοβα να καταναλωθούν και από παιδιά χωρίς να επιβαρύνεται η υγεία των δοντιών τους.

Είναι κατάλληλες και για διαβητικούς κατόπιν ιατρικής συμβουλής.

Με ισομαλτιτόλη, ένα συστατικό φυτικής προέλευσης που χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες για να γλυκαίνει τα τρόφιμα χωρίς να προσδίδει πολλές θερμίδες και χωρίς να ανεβάζει τα επίπεδα του ζαχάρου στο αίμα.

Χωρίς συντηρητικά, τεχνητά χρώματα, γλουτένη.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Roshen bim bom γεμιστές με φρούτα 1kg

​Οι καραμέλες BIM BOM της εταιρίας Roshen, είναι σκληρές καραμέλες με διαφανές χρώμα, σε μορφή λείας μπάλας και στο εσωτερικό τους έχουν μια υγρή γέμιση φρούτων και μούρων και γεύσεις από αχλάδι, ανανά, φράουλα και tutti-frutti.

Τιμή 5,04 €

Roshen γλειφιτζούρια μιξ φρούτων με μαστίχα 920gr

Τα γλειφιτζούρια Roshen με μίξη φρούτων και μαστίχα είναι γλειφιτζούρια που συνδυάζουν διάφορες φρουτώδεις γεύσεις με την μοναδική γεύση της μαστίχας. Προέρχονται από την εταιρεία Roshen, γνωστή για τα γλυκίσματά της και τη σοκολάτα.

Τιμή 5,36 €

Halls καραμέλες κλασικές χωρίς ζάχαρη 12x28gr

Οι Halls καραμέλες original χωρίς ζάχαρη 12x28gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια αναζωογονητική αίσθηση. Με τη μοναδική τους γεύση και την ανακουφιστική τους δράση, οι καραμέλες Halls θα σας κρατήσουν αναζωογονημένους και ενεργούς όλη μέρα. Αποκτήστε τώρα το πακέτο 12x28gr και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους όπου και αν βρίσκεστε. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να απολαύσετε τις καραμέλες Halls και να αισθανθείτε αναζωογονημένοι κάθε στ?
Τιμή 11,57 €

Λάβδας καραμέλες super jelly 3kg

Οι Λάβδας καραμέλες super jelly 3kg είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την γλυκιά σας ανάγκη! Με εξαιρετική γεύση και μοναδική υφή, αυτές οι καραμέλες θα σας καταπλήξουν με κάθε δάγκωμα. Απολαύστε τις μόνες σας ή μοιραστείτε τις με τους αγαπημένους σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή την απόλυτα εθιστική γεύση!
Τιμή 32,44 €

Κορυφαία προϊόντα

Elvive conditioner nutri-gloss 500ml

Το Elvive conditioner nutri-gloss 500ml της Elvive Loreal χαρίζει λάμψη και ενυδάτωση στα μαλλιά σας. Ανανεωμένη λάμψη και μεταξένια απαλότητα με κάθε χρήση. Αποκτήστε όμορφα και υγιή μαλλιά με το Elvive conditioner nutri-gloss 500ml της Elvive Loreal.
Τιμή 5,79 €

Golden αλουμινόχαρτο 10m

Το Golden αλουμινόχαρτο 10m είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, το αλουμινόχαρτο Golden θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και νόστιμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το Golden αλουμινόχαρτο 10m σήμερα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 0,94 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι τριαντάφυλλο 100τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι τριαντάφυλλο 100τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μωρό. Με υψηλή ποιότητα και μοναδικό σχεδιασμό, προσφέρουν απαλότητα και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Με το άρωμα τριαντάφυλλο, δημιουργούν μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στο μωρό σας τη φροντίδα που αξίζει.
Τιμή 0,96 €

B,u, αποσμητικό deo spray absolute me 150ml

Το B.U. αποσμητικό deo spray absolute με 150ml είναι ένα προϊόν που θα σας κρατήσει φρέσκους και αρωματισμένους όλη μέρα. Η εξαιρετική του σύνθεση θα σας προσφέρει προστασία κατά των κακών οσμών και θα σας δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε το B.U. αποσμητικό deo spray absolute τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αρωματισμού!
Τιμή 2,38 €

Primo gusto σάλτσα pesto genovese 190gr

Αυθεντική, κλασική συνταγή με αρωματικό βασιλικό και κουκουνάρι που δίνει στα Primo Gusto ζυμαρικά σας μια ιδιαίτερη, φίνα γεύση.

Χρησιμοποιείστε τη σάλτσα απευθείας στα ζυμαρικά χωρίς να τη ζεστάνετε.

Ιδανική και για pizza.

Τιμή 3,57 €