• MEDACTION ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ VELVET 8ΤΜΧ 5+3 ΔΩΡΟ ΚΩΔ.740.348
  • MEDACTION ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ VELVET 8ΤΜΧ 5+3 ΔΩΡΟ ΚΩΔ.740.348

MEDACTION ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ VELVET 8ΤΜΧ 5+3 ΔΩΡΟ ΚΩΔ.740.348

50354
5203910021034
2,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns παντόφλες ανδρικές No42-45

Οι Tns παντόφλες ανδρικές σε μεγέθη 42-45 είναι η τέλεια επιλογή για άνεση και στυλ. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, οι παντόφλες αυτές συνδυάζουν την άνεση με την αντοχή, κάνοντας τις ιδανικές για καθημερινή χρήση. Αποκτήστε τώρα τις Tns παντόφλες ανδρικές και αναβαθμίστε την εμφάνισή σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 4,21 €

TNS ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (48x68cm) - (39-950-2203)

Η πετσέτα κουζίνας TNS είναι το απόλυτο αξεσουάρ για την κουζίνα σας. Με διαστάσεις 48x68cm και κορυφαία ποιότητα κατασκευής, αυτή η πετσέτα θα γίνει ο αναπόσπαστος σύντροφος σας κατά το μαγείρεμα και τον καθαρισμό. Απορροφητική, ανθεκτική και εύκολη στη φροντίδα, η πετσέτα κουζίνας TNS είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τώρα τη δική σας και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one spring waterfall 400ml

Το Dettol all in one απολυμαντικό spray spring waterfall 400ml της εταιρίας Dettol είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και απαλλαγμένο από μικρόβια. Με ένα μοναδικό άρωμα ανανά και καταρράκτη, αυτό το απολυμαντικό spray θα φέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Αποτελεί μια απαραίτητη επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί ένα υγιεινό περιβάλλον για την οικογένειά της. Αγοράστε το τώρα ?
Τιμή 4,22 €

Fini ζελεδάκια beans 100gr

Ζελεδάκια φασόλια της εταιρείας Fini με γεύση φράουλα, κόλα, πίνα κολάντα, καρπούζι, λεμόνι, κεράσι,πορτοκάλι, βατόμουρο, πράσινο μήλο, μούρα, κρέμα, τουτι φρούτι, μανγκο, αχλάδι, ανανάς, βανίλια, ροδάκινο.

Τιμή 0,84 €

Paw patrol ηλεκτρική οδοντόβουρτσα turbo max 6+ ετών

Η Paw Patrol ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Turbo Max 6 ετών από την εταιρία Firefly είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τη φροντίδα των δοντιών των παιδιών. Με τον ενσωματωμένο τουρμπίνα κινητήρα, προσφέρει υψηλή απόδοση καθαρισμού για αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες. Οι μικροί μας φίλοι θα λατρέψουν το σχεδιασμό της Paw Patrol και θα ενθουσιαστούν να βουτήξουν στον κόσμο της φροντίδας των δοντιών με αυτή την εκπληκτική οδοντόβουρτσα. Μην χάσετε α
Τιμή 3,21 €

Simba σκυλοτροφή κονσέρβα κοτόπουλο 400gr

Πλήρης υγρή τροφή για σκύλους σε κονσέρβα.

- Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους όλων των φυλών.

- Περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε ευγενείς πρωτεΐνες.

Σύνθεση: Κρέας και παράγωγα κρέατος (Κοτόπουλο ελάχιστο 10% - γαλοπούλα ελάχιστο 10%), δημητριακά, άλατα μετάλλων.

Τιμή 0,70 €

Luxury κουτί για μνημόσυνο με παράθυρο 15x13x4cm 10kg

Το Luxury κουτί για μνημόσυνο με παράθυρο 15x13x4cm 10kg είναι η τέλεια επιλογή για να διατηρήσετε τις αναμνήσεις αγαπημένων προσώπων σας με στυλ και κομψότητα. Με ποιοτική κατασκευή και μοντέρνο σχεδιασμό, αυτό το κουτί θα κλέψει τις εντυπώσεις σας. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τις αναμνήσεις σας με στυλ και πολυτέλεια.
Τιμή 16,93 €