• Vaseline κρέμα χεριών & νυχιών intensive care 200ml
  • Vaseline κρέμα χεριών & νυχιών intensive care 200ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVaseline

Vaseline κρέμα χεριών & νυχιών intensive care 200ml

Η Vaseline κρέμα χεριών & νυχιών intensive care 200ml της εταιρίας Vaseline είναι η ιδανική λύση για ενυδάτωση και προστασία των χεριών και των νυχιών σας. Η μοναδική της φόρμουλα ενισχύει την επιδερμίδα και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, αφήνοντας τα χέρια σας απαλά και λεία. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τα οφέλη της σε καθημερινή βάση!
36567
8712561485548
2,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Farcom mea natura κρέμα σώματος με ελιά 250ml

Ανανεωτική και θρεπτική κρέμα σώματος με ελιά 250ml από τη Farcom. Αποκτήστε λεία και απαλή επιδερμίδα με τη μοναδική φόρμουλα αυτής της κρέμας. Αφήστε το δέρμα σας να απορροφήσει όλα τα θρεπτικά συστατικά της ελιάς και νιώστε τη φρεσκάδα και τη λάμψη που προσφέρει. Απολαύστε την αίσθηση ενός ενυδατικού και αναζωογονητικού προϊόντος που θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και ανανεωμένοι κάθε μέρα.
Τιμή 5,01 €

Beauty line λάδι σώματος ευκάλυπτος 200ml

Το λάδι σώματος με ευκάλυπτο σε συσκευασία των 200ml είναι ένα προϊόν ομορφιάς που προσφέρει ενυδάτωση και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα. Η ευκάλυπτος έχει γνωστές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και βοηθά στην ανακούφιση της επιδερμίδας από ερεθισμούς και φλεγμονές. Επιπλέον, η ευκάλυπτος έχει αναζωογονητικό άρωμα που βοηθά στην ανάκτηση της αίσθησης της φρεσκάδας και της ευεξίας. Απολαύστε την χρήση του λαδιού σώματος με ευκάλυπτο για ?
Τιμή 1,66 €

Dove λοσιόν σώματος ginger 250ml

Ανακαλύψτε την απαλή αίσθηση του DOVE BODY LOTION GINGER 250ml και αφήστε το δέρμα σας να λάμψει με φρέσκο άρωμα τζίντζερ. Η ενυδατική του σύνθεση θα απογειώσει την επιδερμίδα σας, προσφέροντας βαθιά θρέψη και ενυδάτωση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας κάθε μέρα!
Τιμή 2,24 €

Tesori κρέμα σώματος fior di loto 300ml

Κρέμα ενυδάτωσης σώματος με απαλή και κρεμώδη υφή. Ενυδατική και απαλήμε πικάντικο άρωμα λωτού. Είναι ιδανική για την καθημερινή προστασία του δέρματος καθώς το διατηρεί ενυδατωμένο και βελούδινο.

Τιμή 6,43 €

Vaseline βαζελίνη cocoa butter jelly 100ml

Η Vaseline βαζελίνη cocoa butter jelly 100ml της εταιρίας Vaseline είναι το ιδανικό προϊόν περιποίησης για την επιδερμίδα σας. Με τη μοναδική του σύνθεση που περιέχει κακάο βούτυρο, προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα, αφήνοντάς το απαλό και λαμπερό. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε τα οφέλη της Vaseline βαζελίνης cocoa butter jelly!
Τιμή 4,66 €

Κορυφαία προϊόντα

Orzene beer σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά 400ml Orzene beer σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά 400ml
Περιορισμένη προσφορά!

Orzene beer σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά 400ml

Σαμπουάν καθημερινής χρήσης για ανάλαφρη αίσθηση, όγκο & λάμψη για λιπαρά μαλλιά με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Με Bio Κριθάρι Μπίρας που συμβάλλει στην υγεία και δύναμη των μαλλιών, χαρίζοντάς τους ζωντάνια και λάμψη και Δενδρολίβανο για τη μείωση της λιπαρότητας.

Δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς σιλικόνη. Vegan friendly.

80% άμεσα βιοδιασπώμενα συστατικά*

* Άμεσα βιοδιασπώμενη φόρμουλα σύμφωνα με το πρότυπο OECD 301F:1992

Κανονική τιμή 2,24 € Τιμή 2,08 €
  • -0,16 €
  • -0,16 €

VASELINE 20ML LIP THERAPY ALOE

Vaseline lip therapy aloe vera lips παρέχει μακράς διάρκειας ενυδάτωση και βοηθάει στη θεραπεία για τα ξηρά χείλη.

Τιμή 1,27 €

Θράκη παραδοσιακό κριθαράκι με πιπεριά φλωρίνης 500gr

Απολαύστε την αυθεντική γεύση της Θρακιώτικης παράδοσης με το προϊόν μας, το "Θράκη παραδοσιακό κριθαράκι με πιπεριά Φλώρινης". Αυτό το παραδοσιακό κριθαράκι είναι προσεκτικά παρασκευασμένο, συνδυάζοντας τη φρεσκάδα του κριθαρακιού με την πλούσια γεύση της πιπεριάς Φλώρινης.

Τιμή 1,86 €

Elite φρυγανιές σικαλής χωρίς αλάτι και χωρίς προσθήκη ζάχαρης 2x90gr

Η Elite φρυγανιά σικαλής χωρίς αλάτι και χωρίς προσθήκη ζάχαρης 2x90gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα υγιεινό γεύμα χωρίς περιττές προσθήκες. Με την πλούσια γεύση της σικαλής και την απουσία αλατιού και ζάχαρης, αυτή η φρυγανιά θα σας κερδίσει με την ποιότητα και τη γεύση της. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε την!
Τιμή 1,67 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού