• Alfa αλκοολούχος λοσιόν 95 βαθμών 420ml Alfa - 1
  • Alfa αλκοολούχος λοσιόν 95 βαθμών 420ml Alfa - 2
  • Alfa αλκοολούχος λοσιόν 95 βαθμών 420ml Alfa - 3
  • Alfa αλκοολούχος λοσιόν 95 βαθμών 420ml Alfa - 4
  • Alfa αλκοολούχος λοσιόν 95 βαθμών 420ml Alfa - 5
  • Alfa αλκοολούχος λοσιόν 95 βαθμών 420ml Alfa - 6
  • Alfa αλκοολούχος λοσιόν 95 βαθμών 420ml Alfa - 1
  • Alfa αλκοολούχος λοσιόν 95 βαθμών 420ml Alfa - 2
  • Alfa αλκοολούχος λοσιόν 95 βαθμών 420ml Alfa - 3
  • Alfa αλκοολούχος λοσιόν 95 βαθμών 420ml Alfa - 4
  • Alfa αλκοολούχος λοσιόν 95 βαθμών 420ml Alfa - 5
  • Alfa αλκοολούχος λοσιόν 95 βαθμών 420ml Alfa - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAlfa

Alfa αλκοολούχος λοσιόν 95 βαθμών 420ml

Ένα ήπιο αντισηπτικό το οποίο προορίζεται για την υγιεινή απολύμανση των χεριών και των επιφανειών (που δεν έρχονται σε επαφή με τρόφιμα). Παράγεται με βάση την αιθυλική αλκοόλη 95ᵒ (οινόπνευμα) μετουσιωμένη με άρωμα λεμονιού η οποία έχει βακτηριοκτόνα, μυκητοκτόνα και ιοκτόνα αποτελέσματα. Η λοσιόν περιέχει επίσης και γλυκερίνη που βοηθάει το δέρμα να μην ξεραίνεται. Εάν πρέπει να μετακινηθείτε εκτός σπιτιού, θυμηθείτε να απολυμαίνετε σωστά τα χέρια σας, για χάρη της υγείας και της ζωής των δικών σας και των αγαπημένων σας προσώπων. Η τακτική χρήση απολυμαντικών στεγνώνει το δέρμα, οπότε μην ξεχάσετε να το ενυδατώσετε και να το διατηρήσετε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

10234
5200341702686
1,29 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Αιθυλική αλκοόλη (οινόπνευμα) 95ᵒ, Άρωμα λεμονιού, Γλυκερίνη
Οδηγίες Προφύλαξης
Προσοχή! Μακριά από παιδιά. Να μην έρχεται σε επαφή με τα μάτια, γεννητικά όργανα και βλενογόνους. Το δοχείο να διατηρείται ερμητικά κλειστό και σε καλά αεριζόμενο χώρο. Μακριά από θερμότητα, σπινθήρες, φλόγες και γενικά πηγές θερμότητας. Απαγορεύται το κάπνισμα.
Εύφλεκτα υγρά ή αέρια

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Alfa αλκοολούχος λοσιόν 70 βαθμών 420ml

Ένα ήπιο αντισηπτικό το οποίο προορίζεται για την υγιεινή απολύμανση των χεριών και των επιφανειών (που δεν έρχονται σε επαφή με τρόφιμα). Παράγεται με βάση την αιθυλική αλκοόλη 70ᵒ (οινόπνευμα) μετουσιωμένη με άρωμα λεμονιού η οποία έχει βακτηριοκτόνα, μυκητοκτόνα και ιοκτόνα αποτελέσματα. Η λοσιόν περιέχει επίσης και γλυκερίνη που βοηθάει το δέρμα να μην ξεραίνεται. Εάν πρέπει να μετακινηθείτε εκτός σπιτιού, θυμηθείτε να απολυμαίνετε σωστά τα χέρια σας, για χάρη της υγείας και της ζωής των δικών σας και των αγαπημένων σας προσώπων. Η τακτική χρήση απολυμαντικών στεγνώνει το δέρμα, οπότε μην ξεχάσετε να το ενυδατώσετε και να το διατηρήσετε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Τιμή 1,12 €

Miss sandy ασετόν με λάδι 250ml

Το Miss Sandy ασετόν με λάδι 250ml είναι το ιδανικό προϊόν για την περιποίηση των νυχιών σας. Η μοναδική του σύνθεση με λάδι θα περιποιηθεί τα νύχια σας ενώ ταυτόχρονα θα τα κάνει να λάμπουν. Αποκτήστε το Miss Sandy ασετόν με λάδι 250ml τώρα και απογειώστε την εμφάνισή σας!
Τιμή 1,50 €

Luxe ασετόν με λάδι 125ml

Υγρό διαλυτικό με λάδι που απομακρύνει το βερνίκι νυχιών. Έχει ως βασικό συστατικό την ασετόνη.

Ασετόν με λάδι

Συσκευασία 125ml

Τιμή 0,45 €

Parisienne ασετόν 125ml

Το Parisienne ασετόν σε συσκευασία 125ml είναι ένα προϊόν για την αφαίρεση του βερνικιού νυχιών. Το ασετόν είναι ένα διαλυτικό που συνήθως χρησιμοποιείται για την εύκολη αφαίρεση του βερνικιού νυχιών.

Τιμή 0,61 €

Κορυφαία προϊόντα

Soupline μαλακτικό άνθη μηλιάς 39μεζ 4lt

Το μαλακτικό ρούχων της Soupline εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων. Για χρήση στο πλυντήριο τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά την διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Χρήση απευθείας πάνω σε ρούχα δεν συνιστάται. Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα υφάσματα και πετσέτες, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους. Διαρκεί για 36 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι μαλακτικού, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι μαλακτικού για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 5,24 €

Croco crackers με ζαμπόν 100gr

Αλμυρά σνακ με γεύση μπέικον της εταιρείας Croco που αποτελούν ιδανικά συνοδευτικά για την μπύρα ή το κρασί σας.

Τιμή 0,50 €

Ινδία σιναπόσπορος 60gr

Ο Ινδικός σιναπόσπορος 60gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει τις γεύσεις σας και θα προσθέσει μια εξωτική νότα στα μαγειρικά σας δημιουργήματα. Με το γυάλινο βάζο της εταιρίας μπορείτε να διατηρήσετε τον σιναπόσπορο φρέσκο και να διατηρήσετε τη γεύση και την ποιότητά του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε τον Ινδικό σιναπόσπορο 60gr σήμερα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία στην κουζίνα σας!

Τιμή 1,84 €

Endless υγρό πιάτων άγριο βατόμουρο 500ml

Το Endless υγρό πιάτων άγριο βατόμουρο 500ml της εταιρίας Endless είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της λαμπερή και καθαρή. Με το μοναδικό άρωμα του άγριου βατόμουρου, αφήνει τα πιάτα σας λαμπερά και αρωματικά. Απομακρύνει τους λίπους και τις λεκέδες με ευκολία, ενώ παράλληλα φροντίζει και προστατεύει τα χέρια σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμοϋ στην κουζίνα σας!
Τιμή 1,19 €