• Nutri Valley κοτόπουλο φιλέτο στήθος σε νερό 2x160gr
  • Nutri Valley κοτόπουλο φιλέτο στήθος σε νερό 2x160gr
  • Nutri Valley κοτόπουλο φιλέτο στήθος σε νερό 2x160gr
  • Nutri Valley κοτόπουλο φιλέτο στήθος σε νερό 2x160gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNutri Valley

Nutri Valley κοτόπουλο φιλέτο στήθος σε νερό 2x160gr

Το Nutri Valley κοτόπουλο φιλέτο στήθος σε νερό, είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη, χωρίς συντηρητικά και γλουτένη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα και χωρίς επεξεργασία στην σαλάτα.

8426
5200132752319
4,63 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Το Nutri Valley κοτόπουλο φιλέτο στήθος σε νερό, είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη, χωρίς συντηρητικά και γλουτένη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα και χωρίς επεξεργασία στην σαλάτα.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ζαναέ φασολάκια λαδερά 280gr

Τρυφερά φασολάκια μαγειρεμένα της εταιρείας Ζαναε σε πλούσια σάλτσα τομάτας.

Συστατικά: Φασολάκια, σπορέλαιο, κρεμμύδια, τομάτες, τοματοπολτός, μπαχαρικά, αλάτι.

Τιμή 2,46 €

Flokos τόνος σε νερό 160gr

Το FLOKOS ΤΟΝΟΣ ΝΕΡΟ 160γρ είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση θαλασσινών. Με φρέσκο νερό και πλούσια γεύση τόνου, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει με την ποιότητά του. Απολαύστε τον σε σαλάτες, σάντουιτς ή ως μερίδα στο γεύμα σας. Αγοράστε τώρα το FLOKOS ΤΟΝΟΣ ΝΕΡΟ 160γρ και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,25 €

Bonduelle gold mediterranean mix 310gr

Έτοιμο γεύμα της εταιρίας Bonduelle, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Θα σας λύσει τα χέρια ειδικά τις ημέρες που θέλετε κάτι γρήγορο, εύκολο και νόστιμο και παράλληλα θέλετε να απολαύσετε το φαγητό της αρεσκείας σας.

Συσκευασία των 310γρ.

Τιμή 3,61 €

Arion food κονσέρβα ντολμαδάκια γιαλαντζί 280gr

Οι ντολμαδάκια γιαλαντζί της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα. Με πλούσια γεύση και υψηλής ποιότητας συστατικά, αυτή η κονσέρβα θα σας ενθουσιάσει με τη γεύση της. Απολαύστε τα ντολμαδάκια γιαλαντζί σε σάλτσα ντομάτας και απολαύστε ένα γευστικό ταξίδι στη γεύση. Αγοράστε τώρα τα Arion food ντολμαδάκια γιαλαντζί και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,51 €

Παλίρροια ντολμαδάκια γιαλαντζί 280gr

Τα ντολμαδάκια γιαλαντζί της Παλίρροια, αποτελούνται από αμπελόφυλλα πρώιμης συγκομιδής, ρύζι, φρέσκα μυρωδικά και φρέσκο χυμό λεμονιού​.

Συστατικά

Ρύζι (μαγειρεμένο) 60%, νερό, αμπελόφυλλα 10%, σογιέλαιο, κρεμμύδια, χυμός από συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού, άνηθος 2,7%, δυόσμος 1,4%, αλάτι, μαύρο πιπέρι, μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ. Μπορεί να περιέχει ίχνη από θειώδη.

Διατροφική αξία ανά 100 gr

Ενέργεια: 589Kj/141Kcal

Λιπαρά: 6.8 g εκ των οποίων κορεσμένα: 1.6g

Υδατάνθρακες: 16,5g εκ των οποίων σάκχαρα: 1.5g

Πρωτεΐνες: 2.1g

Αλάτι: 1.21g

Τιμή 3,10 €

Κορυφαία προϊόντα

Ήλιος σησάμι μαύρο 45gr

Σουσάμι της εταιρείας Ήλιος, το οποίο αποτελεί φυτικής προέλευσης τρόφιμο, που περιέχει υψηλής βιολογικής αξίας φυτικές πρωτεΐνες. Είναι επίσης πλούσιο σε αμινοξέα όπως η μεθειονίνη, η αργινίνη, η λυσίνη κ.α. Έτσι, όταν συνδυαστεί με τρόφιμα που περιέχουν λυσίνη, όπως τα όσπρια και οι ξηροί καρποί, οι πρωτεΐνες που προκύπτουν είναι υψηλής βιολογικής αξίας και διαθεσιμότητας, καθώς πλησιάζουν τη βιολογική αξία ζωικών πρωτεϊνών. Περιέχει φώσφορο, κάλιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σελήνιο και λιγνάνες που έχουν σημαντικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Τιμή 1,54 €

Septona calm n care μωρομάντηλα πανθενόλη kids 9x60τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα πανθενόλη kids 9x60τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος φροντίδας για το μωρό σας. Με ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα που περιέχει πανθενόλη, τα μωρομάντηλα Septona προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Μεγάλη αντοχή, εξαιρετική απορροφητικότητα και ευχάριστο άρωμα που θα συναρπάσει και τους πιο απαιτητικούς γονείς. Αποκτήστε τα Septona calm n care μωρομάντηλα τώρα και προσφέρετε στο μωρό σας τ?
Τιμή 7,81 €
  • Πακέτο

Nutella μπισκότα γεμιστά 41gr

Τα Nutella μπισκότα γεμιστά 41gr της εταιρίας Nutella είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και τέχνης. Κάθε δάγκωμα είναι μια εμπειρία γεύσης που ξεπερνά κάθε προσδοκία. Αφράτα μπισκότα γεμισμένα με την αγαπημένη κρέμα Nutella που λιώνει στο στόμα σας, δημιουργώντας μια αναίσθητη ευχαρίστηση. Απλά αδυνατείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό σνακ. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,89 €