• SANITAS ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟΡ/ΤΩΝ FLEX ΜΠΛΕ (50x55cm) (10τεμ.)
  • SANITAS ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟΡ/ΤΩΝ FLEX ΜΠΛΕ (50x55cm) (10τεμ.)

SANITAS ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟΡ/ΤΩΝ FLEX ΜΠΛΕ (50x55cm) (10τεμ.)

49712
5201314191902
1,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ BUBΒLY MILK 90gr

Η MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ BUBBLY MILK 90gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας ταξιδέψει με την απίστευτη γεύση της. Κάθε μπουκιά αποτελεί έναν συνδυασμό από βελούδινη σοκολάτα και αφράτη υφή που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να αφεθείτε στην απόλαυση. Αγοράστε τώρα τη MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ BUBBLY MILK 90gr και απολαύστε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 1,06 €

Εξεταστικο ρολο non-woven 14gr, 60cm x 50m μαυρο

Το Εξεταστικό ρολό non-woven 14gr, 60cm x 50m μαύρο είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους επαγγελματίες που ψάχνουν για υψηλής ποιότητας υλικό για τις ανάγκες τους. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, αυτό το ρολό θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας εργασία.
Τιμή 3,34 €

Miglior γατοτροφη κονσερβα 405gr ψαρι

Η Miglior γατοτροφή κονσέρβα 405gr ψαρί της εταιρίας Morando Miglior είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της αγαπημένης σας γάτας. Με φρέσκο ψάρι υψηλής ποιότητας και πλούσια γεύση, προσφέρει στη γάτα σας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για μια ισορροπημένη διατροφή. Απολαύστε την αγορά σας με τη Miglior γατοτροφή κονσέρβα και βεβαιωθείτε ότι η γάτα σας θα απολαμβάνει κάθε μπουκιά!
Τιμή 0,64 €

Μεζουρα inox για κοκτειλ 60ml 203-2-60

Με το Mezoura inox 60ml 203-2-60 της εταιρίας μας, θα αναβαθμίσετε την εμπειρία σας στην παρασκευή κοκτέιλ! Απολαύστε την ποιότητα και τη λειτουργικότητα αυτού του προϊόντος που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα κοκτέιλ για εσάς και τους φίλους σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Mezoura που θα κάνει την παρασκευή κοκτέιλ πιο εύκολη και διασκεδαστική!
Τιμή 1,52 €

ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Αν θέλετε να πίνετε καθαρό και αγνό νερό κάθε μέρα, τότε το ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Με την προηγμένη τεχνολογία του, αφαιρεί αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες και τα βλαβερά ουσίες από το νερό, προσφέροντας σας καθαρό, φρέσκο και υγιεινό νερό για κάθε χρήση. Αποκτήστε το ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΧΥΤΗ τώρα και απολαύστε την αίσθηση της καθαρότητας κάθε φορά που πίνετε νερό.
Τιμή 0,42 €

Κορυφαία προϊόντα

Alufix κλιπ πλαστικά αεροστεγούς κλεισίματος για σακούλες 14τεμ

Τα Alufix κλιπ πλαστικά αεροστεγούς κλεισίματος για σακούλες 14τεμ είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το σπίτι σας! Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή τους, εξασφαλίζουν την απόλυτη σφράγιση των σακουλών σας, κρατώντας τα τρόφιμα σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε τα τώρα και εξασφαλίστε την απόλυτη προστασία των τροφίμων σας!
Τιμή 2,39 €

Balsamico ξύδι γυάλινο 250ml

Το Balsamico ξύδι γυάλινο 250ml της εταιρίας Balsamico είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύση στην κουζίνα σας. Με τη μοναδική του γεύση και άρωμα, το Balsamico ξύδι θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και ενδιαφέροντα. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια νότα πολυτέλειας στις μαγειρικές σας δημιουργίες!
Τιμή 1,17 €