• Παλίρροια ντολμαδάκια γιαλαντζί 280gr  - 1
  • Παλίρροια ντολμαδάκια γιαλαντζί 280gr  - 1

Παλίρροια ντολμαδάκια γιαλαντζί 280gr

Τα ντολμαδάκια γιαλαντζί της Παλίρροια, αποτελούνται από αμπελόφυλλα πρώιμης συγκομιδής, ρύζι, φρέσκα μυρωδικά και φρέσκο χυμό λεμονιού​.

Συστατικά

Ρύζι (μαγειρεμένο) 60%, νερό, αμπελόφυλλα 10%, σογιέλαιο, κρεμμύδια, χυμός από συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού, άνηθος 2,7%, δυόσμος 1,4%, αλάτι, μαύρο πιπέρι, μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ. Μπορεί να περιέχει ίχνη από θειώδη.

Διατροφική αξία ανά 100 gr

Ενέργεια: 589Kj/141Kcal

Λιπαρά: 6.8 g εκ των οποίων κορεσμένα: 1.6g

Υδατάνθρακες: 16,5g εκ των οποίων σάκχαρα: 1.5g

Πρωτεΐνες: 2.1g

Αλάτι: 1.21g

31568
5201119000102
3,10 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Rio mare insalatissime σαλάτα με τόνο & κινόα 160gr

Η σαλάτα Rio mare insalatissime με τόνο & κινόα 160gr είναι η ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό και γευστικό γεύμα. Με φρέσκο τόνο και θρεπτική κινόα, αυτή η σαλάτα θα σας ενθουσιάσει με τη γεύση και την ποιότητά της. Απολαύστε την ως γεύμα ή σαν ελαφρύ σνακ και ανακαλύψτε την απόλαυση της υγιεινής διατροφής με τη σαλάτα Rio mare insalatissime.
Τιμή 3,22 €

Ζαναέ λαχανοντολμάδες με κιμά 280gr

Τα γνωστά Ντολμαδάκια της ΖΑΝΑΕ τώρα… με κιμά και λαχταριστή λεμονάτη σάλτσα! Παράγεται από τρυφερά αμπελόφυλλα, άριστης ποιότητας ρύζι, διαλεχτά μπαχαρικά και βέβαια προσεκτικά επιλεγμένο κιμά ο οποίος περνά από αυστηρές διαδικασίες ελέγχου Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Τιμή 4,66 €

Πυροφάνι θράψαλο τεμαχισμένο σε σάλτσα τομάτας 111gr

Η πιο νόστιμη επιλογή για το γεύμα σας είναι το Πυροφάνι θράψαλο τεμαχισμένο σε σάλτσα τομάτας 111gr. Απολαύστε την πλούσια γεύση και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται σε κάθε μπουκιά. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,90 €

Trata γαύρος ριγανάτος σε φυτικό λάδι 100gr

Ο γαύρος TRATA συνιστά μια ιδανική πρόταση για ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε ιχνοστοιχεία, ασβέστιο και Ω3. Ο αγαπημένος ελληνικός μεζές αποτελεί ένα πεντανόστιμο ορεκτικό, αλλά και μια θρεπτική πρώτη ύλη για γευστικές σαλάτες και σνακ, χωρίς συντηρητικά. Η ελληνική ρίγανη και το «απαλό» φυτικό λάδι συνοδεύουν άψογα τα φυσικά αρωματικά συστατικά του φρέσκου γαύρου και δημιουργούν ένα απολαυστικό πιάτο.

Τιμή 1,67 €

Rio mare τόνος σε ελαιόλαδο 2x160gr

Ο Τόνος RIO mare είναι κονσερβοποιημένος με εξαιρετικό ελαιόλαδο και μια πρέζα αλάτι. Ο τόνος είναι ένα σημαντικό μέρος μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής: τα 100 γραμμάρια περιέχουν 17 γραμμάρια πρωτεΐνης, πλούσια σε απαραίτητα αμινοξέα, βιταμίνες και φωσφόρο. Ο κονσερβοποιημένος τόνος RIO mare περιέχει λιγότερο από 10% λίπος και δεν περιέχει υδατάνθρακες.

Τιμή 5,91 €

Κορυφαία προϊόντα

Maggi πουρές πατάτας χωρίς γλουτένη 250gr

Φτιαγμένος από εκλεκτές πατάτες, ψημένες και κομμένες σε νιφάδες, είναι ιδανικός για κάθε χρήση. Απολαύστε τον πουρέ πατάτας MAGGI σαν συνοδευτικό, σαν ένα ελαφρύ γεύμα ή χρησιμοποιήστε τον για πανάρισμα και άλλες δημιουργίες.

Τιμή 2,66 €

Lux σφουγγάρι μπάνιου massage 07-70

Το σφουγγάρι μπάνιου Lux Massage σας προσφέρει μια χαλαρωτική εμπειρία κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Η ειδική του σχεδίαση, σε συνδυασμό με την απαλή υφή του, επιτρέπει να απολαμβάνετε ένα απαλό μασάζ κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Τιμή 0,46 €

Ομοσπονδία φασόλια κόκκινα green house 380gr

Φασόλια της εταιρίας Ομοσπονδία, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Είναι πηγή φυτικής πρωτεΐνης, ενώ περιέχουν επίσης μεγάλες ποσότητες απαραίτητων βιταμινών και μετάλλων.

Τιμή 1,17 €