• Nutella μπισκότα γεμιστά 41gr Nutella - 1
  • Nutella μπισκότα γεμιστά 41gr Nutella - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNutella

Nutella μπισκότα γεμιστά 41gr

Τα Nutella μπισκότα γεμιστά 41gr της εταιρίας Nutella είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και τέχνης. Κάθε δάγκωμα είναι μια εμπειρία γεύσης που ξεπερνά κάθε προσδοκία. Αφράτα μπισκότα γεμισμένα με την αγαπημένη κρέμα Nutella που λιώνει στο στόμα σας, δημιουργώντας μια αναίσθητη ευχαρίστηση. Απλά αδυνατείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό σνακ. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
24590
8000500359358
0,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Παπαδοπούλου cream crackers σίτου 6x140gr

Κάθε Cream Cracker φτιάχνεται με όλη την τέχνη και την αγάπη για δημιουργία της εταιρείας Παπαδαδοπούλου. Ζυμώνεται με φυσικό προζύμι, διπλώνοντας 1.296 φύλλα λεπτής ζύμης και ψήνονται προσεκτικά στο φούρνο. Ένα προϊόν που συνδυάζει την ανάλαφρη, τραγανή υφή με την υψηλή διατροφική αξία καθημερινά για εσάς.

Τιμή 8,64 €
  • Πακέτο

Βιολάντα μπισκότα βρώμης με γέμιση σοκολάτας 180gr

Tα γεμιστά μπισκότα Βρόμης, συνδυάζουν την πλούσια γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητες της Βρόμης, με γευστικές κρέμες υψηλής διατροφικής αξίας, με βάση το φιστικοβούτυρο, το ταχίνι, το γιαούρτι, το κακάο, δημιουργώντας έτσι ένα απολαυστικό και θρεπτικό σνακ που μπαίνει στην καθημερινότητά μας χωρίς ενοχές.

Τιμή 1,94 €

Doma ελβετικό ρολό κέικ με γέμιση κακάο 300gr

Το Doma ελβετικό ρολό κέικ με γέμιση κακάο 300gr αναφέρεται σε ένα ρολό κέικ που έχει ελβετική επιρροή και περιέχει γέμιση κακάο. Ο ρολός κέικ είναι ένα είδος γλυκού, που συνήθως αποτελείται από μαλακό κέικ που τυλίγεται γύρω από μια γεμάτη γέμιση.

Τιμή 1,59 €

Enjoeat γκοφρετάκια με κρέμα φυστικιού και πορτοκάλι 260gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με τα Enjoeat γκοφρετάκια με κρέμα φυστικιού και πορτοκάλι 260gr. Ένας συνδυασμός γεύσεων που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Αφήστε τον εαυτό σας να χαθεί σε μια έκρηξη γεύσεων και απολαύστε κάθε μπουκιά με ένα κομμάτι Enjoeat.
Τιμή 1,88 €

Κορυφαία προϊόντα

Delux σόδα πλύσεως πλυντηρίου ρούχων 900gr

Ενισχύει τη δράση κάθε απορρυπαντικού καθώς εισχωρεί στις ίνες των ρούχων και εξαφανίζει τους λεκέδες. Χαρίζει λευκότητα και λάμψη στα ρούχα σας. Λειτουργεί ταυτόχρονα και ως αποσκληρυντικό.

Τιμή 1,33 €

Μακεδονικό ξύδι special 360ml

Ξίδι της εταιρείας Μακεδονικό, το οποίο παράγεται από κόκκινο κρασί και είναι ιδανικό για σαλάτες, όσπρια ή χοιρινό κρέας. Το οξικό οξύ που περιέχει το ξίδι επιβραδύνει την πέψη των υδατανθράκων και αυξάνει την απορρόφηση της γλυκόζης. Η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μικρότερες ποσότητες γλυκόζης στο αίμα και διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το σώμα από βλάβες του δέρματος και μολύνσεις. Επίσης ωφελεί την υγεία της καρδιάς και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, προλαμβάνει τη φλεγμονή και τη δημιουργία θρόμβων και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.

Τιμή 0,35 €

Bic καλσόν collant 20den No1-2 καραμελέ

Τα Bic καλσόν collant 20den No1-2 καραμέλε είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει σέξι και εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Με τη μοναδική ποιότητα και στυλ της εταιρίας Bic, αυτά τα καλσόν θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε σε κάθε περίσταση. Αναδείξτε το σώμα σας με τον πιο εκλεπτυσμένο τρόπο και κλέψτε τις εντυπώσεις με το λαμπερό σας στυλ. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε τα Bic καλσόν collant 20den No1-2 καραμέλε τώρα κ
Τιμή 1,56 €

Nescafe gold iced latte στιγμιαίος καφές salted caramel 7x14,5gr

Ο δροσιστικός καφές Nescafé GOLD Iced Salted Caramel είναι φτιαγμένος για να τον απολαμβάνετε παγωμένο.

Προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά για έναν απολαυστικό καφέ με γευστικό αφρόγαλα.

Η συσκευασία περιέχει 7 φακελάκια.

Τιμή 4,48 €

Παπουτσάνης natura κρεμοσάπουνο λεβάντα ανταλλακτικό 600ml

Κρεμοσάπουνο με εκχύλισμα λεβάντας, φιλικό pH και ενισχυμένη σύνθεση από αντιβακτηριδιακό παράγοντα, γλυκερίνη και απαλυντικά συστατικά. Προσφέρει ενυδάτωση, φρεσκάδα και αποτελεί τον καθημερινό «σύμμαχο» ενάντια στα μικρόβια.

Κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Τιμή 1,71 €