• Spot rem υγρό καθαριστικό χαλιών 1lt
  • Spot rem υγρό καθαριστικό χαλιών 1lt
  • Spot rem υγρό καθαριστικό χαλιών 1lt
  • Spot rem υγρό καθαριστικό χαλιών 1lt
  • Spot rem υγρό καθαριστικό χαλιών 1lt
  • Spot rem υγρό καθαριστικό χαλιών 1lt
  • Spot rem υγρό καθαριστικό χαλιών 1lt
  • Spot rem υγρό καθαριστικό χαλιών 1lt
  • Spot rem υγρό καθαριστικό χαλιών 1lt
  • Spot rem υγρό καθαριστικό χαλιών 1lt
  • Spot rem υγρό καθαριστικό χαλιών 1lt
  • Spot rem υγρό καθαριστικό χαλιών 1lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSpot rem

Spot rem υγρό καθαριστικό χαλιών 1lt

Το καθαριστικό χαλιών της εταιρείας Spot Rem, εισχωρεί και καθαρίζει σε βάθος δύσκολους λεκέδες, από λάσπη, λιπαρούς λεκέδες, καφέ, κρασί, κ.α από χαλιά, μοκέτες και ταπετσαρίες, εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές και προστατεύοντας το ύφασμα και το χρώμα.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

6677
5206863020109
2,45 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Προφύλαξης

Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Μακριά από παιδιά.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ MATIA: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό. Διάθεση του περιεχομένου και περιέκτη σύμφωνα με όλους τους τοπικούς, περιφερειακούς, εθνικούς και διεθνείς κανονισμούς.

ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ: Ελλάδος: 210 7793777 / Κύπρου: 1401

Κίνδυνος ερεθισμού

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sweep καθαριστικό χαλιών 950ml

Το καθαριστικό χαλιών της εταιρείας Sweep, εισχωρεί και καθαρίζει σε βάθος δύσκολους λεκέδες, από λάσπη, λιπαρούς λεκέδες, καφέ, κρασί, κ.α από χαλιά, μοκέτες και ταπετσαρίες, εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές και προστατεύοντας το ύφασμα και το χρώμα.

Τιμή 5,13 €

Dr.beckmann υγρό καθαριστικό λεκέδων και οσμών από κατοικίδια με βούρτσα 650ml

Το Dr. Beckmann καθαριστικό λεκέδων και οσμών από κατοικίδια 650ml είναι το ιδανικό προϊόν για να απαλλαγείτε από τους λεκέδες και τις δυσάρεστες οσμές που προκαλούν τα κατοικίδια στο σπίτι σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, το Dr. Beckmann απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και αφήνει ένα φρέσκο, καθαρό άρωμα που διαρκεί. Αφήστε το Dr. Beckmann να κάνει τη δουλειά του και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον στο σπίτι σας.
Τιμή 7,77 €

Vanish υγρό καθαριστικό χαλιών 450ml

Σαμπουάν χειρός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χαλιά και ταπετσαρίες, για να αφαιρέσει τη βαθιά βρωμιά και τη σκόνη.

Είναι κατάλληλο για χρήση σε μεγάλες περιοχές του χαλιού, με σκοπό να διαλύσει και να αφαιρέσει ακόμα και τους πιο επίμονους στεγνούς λεκέδες και σκόνη. Εξουδετερώνει επίσης τις δυσάρεστες οσμές, κάνοντας το χαλί και την ταπετσαρία σας να μυρίζουν καθαριότητα & φρεσκάδα έναντι μόνο σκουπίσματος με ηλεκτρική σκούπα.

Τιμή 2,08 €

VANISH CARPET CLEAN 1L

Το καθαριστικό χαλιών της εταιρείας Vanish, εισχωρεί και καθαρίζει σε βάθος δύσκολους λεκέδες, από λάσπη, λιπαρούς λεκέδες, καφέ, κρασί, κ.α από χαλιά, μοκέτες και ταπετσαρίες, εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές και προστατεύοντας το ύφασμα και το χρώμα.

Τιμή 2,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων active clean 20μεζ 1,3kg

Ανανεωτική δύναμη για τα ρούχα σας! Η Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων active clean 20μεζ 1,3kg προσφέρει αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν. Με την μοναδική της σύνθεση, αφαιρεί ακόμα και τις πιο ανθεκτικές λεκέδες και αφήνει τα ρούχα σας φρέσκα και καθαρά. Αποκτήστε τη δική σας συσκευασία τώρα και απογειώστε την εμπειρία πλυσίματος σας!
Τιμή 6,27 €

Παυλίδης kiss με σοκολάτα γάλακτος και γέμιση φράουλας 25x27,5gr

Η απόλαυση της γεύσης της σοκολάτας γάλακτος συνδυάζεται με την γλυκόξινη γεύση της φράουλας στα νέα Παυλίδης kiss. Με μοναδική γεύση και τέλεια υφή, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώσετε σαν να λιώνετε σε μια αγκαλιά γεύσεων. Αποκτήστε τα τώρα και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 13,94 €

Alufix σακούλα ρολό 50cm x 22cm x 8 micra 200τεμ khg8roll

Η σακούλα Alufix 50cm x 22cm x 8 micra 200τεμ khg8roll είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα προϊόντα σας με ασφάλεια και ευκολία. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει, αποκτήστε τώρα την Alufix σακούλα ρολό και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη!
Τιμή 3,38 €

Ruffles πατατάκια κυματιστά με γέυση KFC 120gr

Τα Ruffles πατατάκια κυματιστά με γέυση KFC 120gr της εταιρίας Ruffles είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα νόστιμο σνακ που θα τους ικανοποιήσει αμέσως. Με τη μοναδική γεύση του KFC και την τραγανή υφή των Ruffles, αυτά τα πατατάκια θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στη γεύση σας την απόλαυση που της αξίζει!
Τιμή 1,98 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού