0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Spot rem

Διαθεσιμότητα: 87 Σε απόθεμα

Το Spot Rem Fresh Life είναι ένα υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης σε συσκευασία των 4 λίτρων. Σχεδιασμένο για να παρέχει αποτελεσματικό και άριστο καθαριστικό έχει σχήμα σύνθεσης που εξαλείφει αποτελεσματικά λεκέδες, βρωμιές και άλλα ρυπογόνα από διάφορες επιφάνειες.

Αυτό το υγρό καθαριστικό είναι κατάλληλο για γενική χρήση σε σπίτια, γραφεία, επιχειρήσεις και άλλους χώρους. Η σύνθεσή του δεν προκαλεί ζημιά στις επιφάνειες και παρέχει φρέσκο άρωμα που αφήνει τον χώρο ανανεωμένο.

Εύκολο στη χρήση, αυτό το υγρό καθαριστικό Spot Rem Fresh Life αντιμετωπίζει τη βρωμιά με αποτελεσματικότητα, παρέχοντας έναν καθαρό και ευχάριστο χώρο. Η μεγάλη συσκευασία των 4 λίτρων εξασφαλίζει μακρά διάρκεια χρήσης και είναι οικονομική για καθημερινή καθαριότητα.

Διαθεσιμότητα: 201 Σε απόθεμα

Καθαριστικό spray της εταιρείας Spot Rem, που αφαιρεί άλατα, υπολείμματα σαπουνιού και στίγματα νερού από τις επιφάνειες του μπάνιου και ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα. Η συχνή χρήση του, συμβάλλει στην πρόληψη επανεμφάνισης των αλάτων.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Διαθεσιμότητα: 257 Σε απόθεμα

Καθαριστικό υγρό της εταιρείας Spot Rem, που αφαιρεί άλατα, υπολείμματα σαπουνιού και στίγματα νερού από τις επιφάνειες του μπάνιου και ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα. Η συχνή χρήση του, συμβάλλει στην πρόληψη επανεμφάνισης των αλάτων.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Διαθεσιμότητα: 117 Σε απόθεμα

Το καθαριστικό χαλιών της εταιρείας Spot Rem, εισχωρεί και καθαρίζει σε βάθος δύσκολους λεκέδες, από λάσπη, λιπαρούς λεκέδες, καφέ, κρασί, κ.α από χαλιά, μοκέτες και ταπετσαρίες, εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές και προστατεύοντας το ύφασμα και το χρώμα.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Διαθεσιμότητα: 304 Σε απόθεμα

Διαλύει και απομακρύνει με ιδιαίτερη ευκολία λάδια, λίπη, γράσα, κάρβουνο και όλους τους δύσκολους λεκέδες. Βρίσκει εφαρμογή σε κουζίνες, φούρνους, απορροφητήρες, ψησταριές, σχάρες, τζάκια και σόμπες. Το GR αποτελεί την κορυφαία επιλογή των επαγγελματιών στο χώρο της μαζικής εστίασης, σε ψητοπωλεία και κρεοπωλεία, ενώ χρησιμοποιείται και για τον αποτελεσματικό καθαρισμό και συντήρηση σε τζάκια και σόμπες. Βρίσκει εφαρμογή ακόμα και ενάντια σε γράσα και λάδια μηχανών.

Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας