• Vanish υγρό καθαριστικό χαλιών 450ml
  • Vanish υγρό καθαριστικό χαλιών 450ml
  • Vanish υγρό καθαριστικό χαλιών 450ml
  • Vanish υγρό καθαριστικό χαλιών 450ml
  • Vanish υγρό καθαριστικό χαλιών 450ml
  • Vanish υγρό καθαριστικό χαλιών 450ml
  • Vanish υγρό καθαριστικό χαλιών 450ml
  • Vanish υγρό καθαριστικό χαλιών 450ml
  • Vanish υγρό καθαριστικό χαλιών 450ml
  • Vanish υγρό καθαριστικό χαλιών 450ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVanish

Vanish υγρό καθαριστικό χαλιών 450ml

Σαμπουάν χειρός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χαλιά και ταπετσαρίες, για να αφαιρέσει τη βαθιά βρωμιά και τη σκόνη.

Είναι κατάλληλο για χρήση σε μεγάλες περιοχές του χαλιού, με σκοπό να διαλύσει και να αφαιρέσει ακόμα και τους πιο επίμονους στεγνούς λεκέδες και σκόνη. Εξουδετερώνει επίσης τις δυσάρεστες οσμές, κάνοντας το χαλί και την ταπετσαρία σας να μυρίζουν καθαριότητα & φρεσκάδα έναντι μόνο σκουπίσματος με ηλεκτρική σκούπα.

39876
5011417536322
2,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
<5% λευκαντικοί παράγοντες με βάση το οξυγόνο, μη ιονικά τασιενεργά, ανιονικά τασιενεργά, πολυκαρβοξυλικά, άρωμα.
Οδηγίες Χρήσης
Σκουπίστε το χαλί σας με ηλεκτρική σκούπα.
Αναμίξτε 1 μέρος Vanish με 9 μέρη κρύο νερό (μέγιστη θερμοκρασία 40°C) και χτυπήστε το διάλυμα έως ότου σχηματιστεί αφρός.
Εφαρμόστε τον αφρό ομοιόμορφα χρησιμοποιώντας μια καθαρή ανεξίτηλη βούρτσα ή σφουγγάρι. Μην βρέχετε υπερβολικά το χαλί.
Επιτρέψτε στο χαλί να στεγνώσει και απλά σκουπίστε με ηλεκτρική σκούπα.

Για μεμονωμένους λεκέδες: Χρησιμοποιώντας το καπάκι, ρίξτε vanish πάνω στο λεκέ. Αφήστε το να δράσει για 5 λεπτά και κατόπιν τρίψτε μαλακά με ένα καθαρό, νωπό, ανεξίτηλο πανί.
Οδηγίες Προφύλαξης
Μη χρησιμοποιείτε το προϊόν ως σαμπουάν μηχανής.
Το προϊόν δεν είναι κατάλληλο για χρήση σε βελούδο, μπροκάρ, δερματίνη, δέρμα, υφάσματα με μεταλλικό φινίρισμα ή υφάσματα ακατάλληλα για υγρό καθάρισμα.

Προσοχή!
Προκαλεί σοβαρό οφαθλμικό ερεθισμό.
Μακριά από παιδιά.
Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά το χειρισμό.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φασκοί επαφής, αφιαρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευθείτε/ Επισκευθείτε γιατρό. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα.
Οι λευκαντικοί παράγοντες που περιέχει το προϊόν πιθανόν να προκαλέσουν προσωρινά "ασπρίλα" στο δέρμα σας, μην ανησυχήσετε. Η ασπρίλα είναι προσωρινή και θα φύγει. Σε περίπτωση που πιτσιλιστείτε με το προϊόν ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, συνιστάται να χρησιμοποιείτε γάντια.
Μην αναμειγνύετε με άλλα προϊόντα.
Κίνδυνος ερεθισμού
Στοιχεία Προμηθευτή
ΡΕΚΙΤ ΜΠΕΝΚΙΖΕΡ Ελλάς Χημικά Α.Ε.Β.Ε., Τ. Καβαλιεράτου 7, 145 64 Κηφισιά, Ελλάδα, Γραμμή Καταναλωτή: +30 210 8127100

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dr. beckmann υγρό καθαριστικό spray χαλιών με βούρτσα 650ml

Με το Dr. Beckmann καθαριστικό χαλιών 650ml, τα χαλιά σας θα λάμψουν σαν καινούργια. Απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα προστατεύει τα χρώματα και την υφή του χαλιού σας. Με το Dr. Beckmann, τα χαλιά σας θα είναι πάντα καθαρά και φρέσκα.
Τιμή 6,62 €

Spot rem υγρό καθαριστικό χαλιών 1lt

Το καθαριστικό χαλιών της εταιρείας Spot Rem, εισχωρεί και καθαρίζει σε βάθος δύσκολους λεκέδες, από λάσπη, λιπαρούς λεκέδες, καφέ, κρασί, κ.α από χαλιά, μοκέτες και ταπετσαρίες, εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές και προστατεύοντας το ύφασμα και το χρώμα.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Τιμή 2,45 €

VANISH CARPET CLEAN 1L

Το καθαριστικό χαλιών της εταιρείας Vanish, εισχωρεί και καθαρίζει σε βάθος δύσκολους λεκέδες, από λάσπη, λιπαρούς λεκέδες, καφέ, κρασί, κ.α από χαλιά, μοκέτες και ταπετσαρίες, εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές και προστατεύοντας το ύφασμα και το χρώμα.

Τιμή 2,98 €

Sweep καθαριστικό χαλιών 950ml

Το καθαριστικό χαλιών της εταιρείας Sweep, εισχωρεί και καθαρίζει σε βάθος δύσκολους λεκέδες, από λάσπη, λιπαρούς λεκέδες, καφέ, κρασί, κ.α από χαλιά, μοκέτες και ταπετσαρίες, εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές και προστατεύοντας το ύφασμα και το χρώμα.

Τιμή 5,13 €

Κορυφαία προϊόντα

Φλώρινας λεμονάδα αναψυκτικό 2lt

Ποτέ άλλοτε η λεμονάδα δε συνδύαζε τόσο μοναδικά τους χυμούς και τα αρώματα από φρέσκα, ζουμερά ελληνικά λεμόνια και το εξαιρετικό φυσικό ξινό νερό Φλώρινας.  Όλη η γεύση και η δροσιά της ελληνικής γης σε ένα ποτήρι.

Τιμή 1,02 €

Endless σακούλες απορριμμάτων με άρωμα βανίλιας ροζ 46x56cm 20τεμ

Από το γραφείο, το καλαθάκι του μπάνιου ή το μικρό καλαθάκι της κουζίνας θα τις βρείτε παντού. Με μέγεθος και αντοχές που φυλακίζουν τις οσμές ενώ λόγω της σύνθεσής τους, δεν σκίζονται εύκολα.

Τιμή 0,55 €

Freshly luncheon meat 200gr

Κρέας σε κονσέρβα για γευστικά σάντουιτς εύκολα και γρήγορα. Κόψτε το Λάντσεον Μητ σε φέτες και προσθέστε μουστάρδα, τομάτες και μαρούλι στο σάντουιτς σας ή κόψτε το κομματάκια και ετοιμάστε μία πικάντικη ομελέτα με πιπεριές και κρεμμύδια.

Τιμή 1,75 €

Garnier micellar water καθαρισμού για ξηρές επιδερμίδες 400ml

Το Garnier micellar water καθαρισμού είναι η ιδανική λύση για τις ξηρές επιδερμίδες. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα. Αφήνει την επιδερμίδα σας απαλή, λαμπερή και αναζωογονημένη. Αποκτήστε το Garnier micellar water και αισθανθείτε τη διαφορά στην επιδερμίδα σας!
Τιμή 5,49 €