• Holchem shiny υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης φρεσκάδα ωκεανού 1lt
  • Holchem shiny υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης φρεσκάδα ωκεανού 1lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHolchem chemicals

Holchem shiny υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης φρεσκάδα ωκεανού 1lt

48027
5204114400168
3,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Brillante plus υγρό γενικού καθαρισμού κεράσι 1lt

Το υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης φέρνει την επανάσταση στα υγρά καθαριστικά και προσφέρει όχι μόνο τέλεια καθαριότητα αλλά και αστραφτερή λάμψη στις επιφάνιες. Η νέα σύνθεση με οινόπνευμα χαρίζει γρήγορο στέγνωμα και τέλεια καθαριότητα χωρίς στίγματα και ίχνη. Είναι ιδανικό για πατώματα, πλακάκια, κουζίνες, μπάνια και πάγκους.

Προσοχή Προκαλεί σοβαρό ερεθισμό των ματιών. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύντε τα προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Αν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός, συμβουλευθείτε ή επισκεφθείτε έναν γιατρό.Σε περίπτωση κατάποσης: Αν δεν αισθάνεστε καλά, καλέστε αμέσως το Κέντρο Δηλητηριάσεων ή έναν γιατρό. Αν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, έχετε μαζί σας το δοχείο ή την ετικέτα του προϊόντος. Γραμμή Καταναλωτή: 800-11-23000 (χωρίς χρέωση)

Να συμβουλεύεστε τις πληροφορίες που αναγράφονται πάνω στη συσκευασία πριν τη χρήση.

Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύντε αμέσως. Τηλ. Κέντρο Δηλητηριάσεων 2107793777

Τιμή 0,76 €

Dr.beckmann υγρό καθαριστικό μετάλλων και ανοξείδωτων 250ml

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για την αποτελεσματική καθαριότητα των μετάλλων και των ανοξείδωτων επιφανειών σας με το Dr. Beckmann καθαριστικό 250ml! Αφήστε τα προβλήματα της δυσάρεστης βρωμιάς πίσω και απολαύστε ένα λαμπερό, καθαρό αποτέλεσμα που θα σας ενθουσιάσει. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί ανάμεσα στα μετάλλινα αξεσουάρ και τα ανοξείδωτα είδη σας - εμπιστευτείτε το Dr. Beckmann και απογειώστε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 3,95 €

Ajax σίφουνας υγρό καθαριστικό κλασικός 2lt

Με το Ajax σίφουνας υγρό καθαριστικό κλασικός 2lt, η καθαριότητα γίνεται παιχνιδάκι! Αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τα πιάτα και τα μαχαιροπήρουνα λαμπερά και καθαρά. Με ένα μόνο χτύπημα, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά! Αγοράστε τώρα το Ajax σίφουνας υγρό καθαριστικό και απολαύστε την άνεση και την αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό της κουζίνας σας!
Τιμή 3,40 €

Ajax boost γενικής χρήσης με ξύδι και μήλο 1lt

Η Ajax boost γενικής χρήσης με ξύδι και μήλο 1lt της εταιρίας Ajax είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σπίτι. Με τη μοναδική του σύνθεση που συνδυάζει το ξύδι και το μήλο, καθαρίζει αποτελεσματικά και απολυμαίνει επιφάνειες, αφήνοντάς τες λαμπερές και φρέσκες. Αποκτήστε το σήμερα και απολαύστε ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον στο σπίτι σας.
Τιμή 1,76 €

Alfa καθαριστικό για BBQ και τζάκια σε αφρό 500ml

Ανανεώστε το BBQ και το τζάκι σας με το Alfa καθαριστικό σε αφρό 500ml. Η ιδανική λύση για να απομακρύνετε τους λίπους και τις κατάλοιπες καύσεις με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Αφήνει το BBQ και το τζάκι σας λαμπερά και καθαρά, έτοιμα για την επόμενη χρήση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστες επιδόσεις στο μαγείρεμα σας!
Τιμή 2,80 €

Κορυφαία προϊόντα

VEET ΚΡΕΜΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ 100ml - (SILKY FRESH SENSITIVE SKIN)

Η Veet κρέμα αποτρίχωσης 100ml είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που έχετε ευαίσθητο δέρμα. Η μοναδική φόρμουλα της προσφέρει μια μεταξένια αίσθηση αφαίρεσης των τριχών χωρίς ερεθισμούς, κάνοντας την αποτρίχωση μια ευχάριστη εμπειρία. Αποκτήστε απαλό, λείο δέρμα με τη Veet κρέμα αποτρίχωσης και αισθανθείτε πάντα φρέσκοι και αυτοπεποιθητοι.
Τιμή 2,24 €

Spot rem υγρό καθαριστικό χαλιών 1lt

Το καθαριστικό χαλιών της εταιρείας Spot Rem, εισχωρεί και καθαρίζει σε βάθος δύσκολους λεκέδες, από λάσπη, λιπαρούς λεκέδες, καφέ, κρασί, κ.α από χαλιά, μοκέτες και ταπετσαρίες, εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές και προστατεύοντας το ύφασμα και το χρώμα.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Τιμή 2,45 €

Arion food χαλβάς με βανίλια 400gr

Ο χαλβάς με βανίλια της Arion food είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό γλυκό από σιμιγδάλι, ζάχαρη και βανίλια. Έχει μία πλούσια γεύση και μια κρεμώδη υφή που το κάνει ιδανικό για επιδόρπιο ή σνακ. Κάθε συσκευασία περιέχει 400 γραμμάρια χαλβά και είναι κατάλληλη για όλη την οικογένεια. Απολαύστε τον χαλβά με βανίλια της Arion food και ανακαλύψτε την πλούσια γεύση του!

Τιμή 2,98 €

Farcom HD conditioner για όλους τους τύπους μαλλιών 330ml

Conditioner για θρέψη της Farcom, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, σε μορφή κρέμας. Στοχεύει στις περιοχές των μαλλιών με τη μεγαλύτερη φθορά και προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση, μειώνοντας έτσι την ξηρότητα και τη θαμπάδα τους.

Δράση : Θρέψη

Τύπος Μαλλιών: Όλοι οι τύποι

Τιμή 2,46 €

TRATA ΧΤΑΠΟΔΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ 100γρ

Χταπόδι της εταιρίας Trata, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Τρώγεται σαν συνοδευτικός θαλασσινός μεζές, αλλά συνδυάζεται τέλεια και με σαλάτες.

Τιμή 3,07 €