• VEET ΚΡΕΜΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ 100ml - (SILKY FRESH SENSITIVE SKIN)  - 1
  • VEET ΚΡΕΜΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ 100ml - (SILKY FRESH SENSITIVE SKIN)  - 1

VEET ΚΡΕΜΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ 100ml - (SILKY FRESH SENSITIVE SKIN)

Η Veet κρέμα αποτρίχωσης 100ml είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που έχετε ευαίσθητο δέρμα. Η μοναδική φόρμουλα της προσφέρει μια μεταξένια αίσθηση αφαίρεσης των τριχών χωρίς ερεθισμούς, κάνοντας την αποτρίχωση μια ευχάριστη εμπειρία. Αποκτήστε απαλό, λείο δέρμα με τη Veet κρέμα αποτρίχωσης και αισθανθείτε πάντα φρέσκοι και αυτοπεποιθητοι.
40870
5000146980353
2,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κυκλωψ φαγητοδοχειο μπαγκετα

Το Κυκλωψ φαγητοδοχείο μπαγκέτας της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα προϊόν που θα ανανεώσει την κουζίνα σας και θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, το Κυκλωψ φαγητοδοχείο μπαγκέτας είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γεύμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ποιότητα και την πρακτικότητα που σας προσφέρει!
Τιμή 1,39 €

Practic αλκοολούχος λοσιόν 95 βαθμών 250ml

Η PRACTIC ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟΣ ΛΟΣΙΟΝ 250ml 95o είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε το δέρμα σας καθαρό και φρέσκο. Με την υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλη, αυτή η λοσιόν αφήνει μια αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης με κάθε εφαρμογή. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ένα αίσθημα καθαριότητας που διαρκεί όλη μέρα.
Τιμή 1,36 €
ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΑΓΗΤΟΥ riviera (303)(22.7cm)  - 1
Περιορισμένη προσφορά!

ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΑΓΗΤΟΥ riviera (303)(22.7cm)

Το ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΑΓΗΤΟΥ riviera (303)(22.7cm) είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την κομψή του σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το μαχαίρι θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε τα γεύματά σας με άνεση και ακρίβεια. Αποκτήστε το ΜΑΧΑΙΡΙ ΦΑΓΗΤΟΥ riviera (303)(22.7cm) σήμερα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Κανονική τιμή 1,55 € Τιμή 1,50 €
  • -0,05 €
  • -0,05 €

Κορυφαία προϊόντα

Fanta αναψυκτικό λεμονάδα 500ml

Αεριούχο αναψυκτικό με φυσικά αρώματα, 7% χυμό λεμονιού από συμπυκνωμένο χυμό και αμέτρητες φυσαλίδες. Υπέροχη φρουτένια γεύση. Παρασκευάζεται στην Ελλάδα.

Τιμή 1,09 €

Φαίδων μουστοκούλουρα με σουσάμι και σταφίδες 400gr

Τα Φαίδων μουστοκούλουρα με σουσάμι και σταφίδες 400gr είναι η τέλεια γευστική απόλαυση για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την πλούσια γεύση του σουσαμιού και την γλυκιά νότα των σταφιδών, αυτά τα μουστοκούλουρα θα σας ταξιδέψουν σε μια γευστική εμπειρία που δεν ξεχνιέται. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική απόλαυση με τα μουστοκούλουρα της εταιρίας Φαίδων.
Τιμή 3,55 €

Colgate οδοντόβουρτσα 360ᵒ medium compact 1τεμ

Η Colgate οδοντόβουρτσα 360ᵒ medium compact είναι η ιδανική επιλογή για ένα λαμπερό χαμόγελο και υγιή δόντια. Με την ειδική της σχεδίαση, προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό σε κάθε γωνία του στόματος, εξασφαλίζοντας την προστασία και τη φρεσκάδα που χρειάζεστε κάθε μέρα. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης της στοματικής υγιεινής με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και απόδοση.

Τιμή 1,55 €

Viva χυμός με κόκκινα φρούτα 250ml

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση κόκκινα φρούτα χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 0,45 €