• Dr.beckmann υγρό καθαριστικό μετάλλων και ανοξείδωτων 250ml
  • Dr.beckmann υγρό καθαριστικό μετάλλων και ανοξείδωτων 250ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDr. Beckmann

Dr.beckmann υγρό καθαριστικό μετάλλων και ανοξείδωτων 250ml

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για την αποτελεσματική καθαριότητα των μετάλλων και των ανοξείδωτων επιφανειών σας με το Dr. Beckmann καθαριστικό 250ml! Αφήστε τα προβλήματα της δυσάρεστης βρωμιάς πίσω και απολαύστε ένα λαμπερό, καθαρό αποτέλεσμα που θα σας ενθουσιάσει. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί ανάμεσα στα μετάλλινα αξεσουάρ και τα ανοξείδωτα είδη σας - εμπιστευτείτε το Dr. Beckmann και απογειώστε την καθημερινότητά σας!
25146
4008455452012
3,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ajax fete des fleurs υγρό καθαριστικό με λουλούδια άνοιξης 1lt

Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ενάντια σε κάθε είδους βρωμιάς από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, με 93% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Χωρίς μικροπλαστικά.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό πατώματος φρεσκάδα ωκεανού 1lt

Το Klinex Hygiene Καθαριστικό Πατώματος Φρεσκάδα Ωκεανού απολυμαίνει σε βάθος χωρίς χλώριο και αφήνει υπέροχο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί σε μικρές και μεγάλες επιφάνειες! Πιο συγκεκριμένα, η ειδική σύνθεσή του χωρίς χλώριο, εξουδετερώνει το 99,9% των ιών* και βακτηρίων, τις αιτίες αλλεργιών και το καθιστά ιδανικό ακόμα και για καθημερινή χρήση. Με τα Klinex Hygiene Καθαριστικά Πατώματος, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι χαρίζετε υγιεινή καθαριότητα σε κάθε επιφάνεια και έτσι, να απολαμβάνετε το σπίτι σας κάθε στιγμή ξέγνοιαστα!

Τιμή 2,00 €

Bolsom υγρό γενικού καθαρισμού με λεβάντα 3lt

Πληροφορίες για τον προϊόν μπορείτε να βρείτε από την παρασκευάστρια εταιρίας Holchem chemicals στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2394071169

Στοιχεία Προμηθευτή

Holchem chemicals Λητή Θεσσαλονίκης 572 00, 23940 71169, sales@holchem.eu, www.holchem.gr

Τιμή 3,81 €

Axion συμπυκνωμένο πολυκαθαριστικό για δύσκολους ρύπους 750ml

Καινοτόμο προϊόν. Χάρη στην πρωτοποριακή του σύνθεση καθαρίζει ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες (μελάνια, λάδια, γράσα, αίμα, σκουριά, κρασί κλπ) ακόμα και από τις ευαίσθητες επιφάνειες (μάρμαρα, inox, ξύλα, βιομηχανικά δάπεδα κλπ).

Περιέχει ευχάριστο άρωμα και διαλύτες για να δρα γρήγορα.

Τιμή 2,50 €

Ajax fete des fleurs υγρό καθαριστικό με αγριολούλουδα 1lt

Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ενάντια σε κάθε είδους βρωμιάς από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, με 93% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Χωρίς μικροπλαστικά.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Lactacyd για ευαίσθητες περιοχές protezione & sollievo 200ml

Η Lactacyd protezione & sollievo 200ml είναι η ιδανική λύση για τις ευαίσθητες περιοχές σας. Με τη μοναδική της φόρμουλα, προσφέρει προστασία και ανακούφιση, ενώ παράλληλα φροντίζει και προστατεύει την επιδερμίδα σας. Αποκτήστε την τώρα και αισθανθείτε φρεσκάδα και άνεση κάθε μέρα!
Τιμή 2,46 €

Hand soft κρεμοσάπουνο με άρωμα τσιχλόφουσκα 1lt

To Hand Soft κρεμοσάπουνο με άρωμα τσιχλόφουσκα, σε συσκευασία 1 λίτρου, προσφέρει απαλό καθαρισμό και ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Η σύνθεσή του συνδυάζει την αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό με το διασκεδαστικό άρωμα τσιχλόφουσκας.

Τιμή 0,83 €

Pellito φυστίκια ψημένα με αλάτι 50gr

Τα Pellito φυστίκια ψημένα με αλάτι 50gr αναφέρονται σε φυστίκια που έχουν ψηθεί και αλατιστεί για να προσφέρουν έναν νόστιμο και απολαυστικό σνακ. Το αλάτι προσθέτει μια αλμυρή γεύση στα φυστίκια, ταιριάζοντας άριστα με την κροκαντίλα και την φυσική γεύση τους.

Τιμή 0,41 €