• Alfa καθαριστικό για BBQ και τζάκια σε αφρό 500ml
  • Alfa καθαριστικό για BBQ και τζάκια σε αφρό 500ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAlfa

Alfa καθαριστικό για BBQ και τζάκια σε αφρό 500ml

Ανανεώστε το BBQ και το τζάκι σας με το Alfa καθαριστικό σε αφρό 500ml. Η ιδανική λύση για να απομακρύνετε τους λίπους και τις κατάλοιπες καύσεις με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Αφήνει το BBQ και το τζάκι σας λαμπερά και καθαρά, έτοιμα για την επόμενη χρήση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστες επιδόσεις στο μαγείρεμα σας!
18699
5200341702914
2,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dettol υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης power & fresh πράσινο μήλο 1lt

To καθαριστικό πατώματος Dettol είναι αντιβακτηριδιακό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις σκληρές πλενόμενες επιφάνειες για ένα συνολικά καθαρό σπίτι. Eίναι ένα ισχυρό καθαριστικό προϊόν με απίστευτη φρεσκάδα το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκέτο σε δύσκολους λεκέδες ή να το διαλύσετε για μεγάλες επιφάνειες. Η επαναστατική του σύνθεση αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα λίπη και τη μουτζούρα, εξουδετερώνοντας το 99,9% των μικροβίων, κάνοντας τον καθαρισμό του πατώματος της κουζίνας, της τουαλέτας ευκολότερη υπόθεση.

Τιμή 3,08 €

My planet απολυμαντικό καθημερινής χρήσης ανταλλακτικό 325ml

Το My planet baby απολυμαντικό ανταλλακτικό καθημερινής χρήσης 325ml είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με εξαιρετική ποιότητα και αποτελεσματικότητα, εξασφαλίζει την υγιεινή και την ασφάλεια του μωρού σας κάθε μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και προστασίας για το μωρό σας.
Τιμή 3,38 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό πατώματος ανοιξιάτικο μπουκέτο 2x1lt

Το KLINEX ΥΓΡΟ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ 1lit - (ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΕΤΟ) (1+1 ΔΩΡΟ) είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε λάμψη και φρεσκάδα στο σπίτι σας. Με το ανοιξιάτικο άρωμα μπουκέτου, θα νιώσετε ότι η άνοιξη μπήκε μέσα στο σπίτι σας. Η προσφορά 1+1 σας επιτρέπει να αποκτήσετε περισσότερο προϊόν με λιγότερα χρήματα. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για ένα καθαρό και δροσερό περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 2,99 €

Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one orchard blossom 6x400ml

Το DETTOL SPRAY 400ml - (ORCHARD BLOSSOM) είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε το σπίτι και την οικογένειά σας καθαρά και ασφαλή. Η αρωματική νότα του λουλουδιού της όρχινας θα σας χαλαρώσει και θα δώσει ένα φρέσκο άρωμα σε κάθε δωμάτιο. Με την αποτελεσματική φόρμουλα του DETTOL, προστατεύετε την υγεία και την υγιεινή σας με κάθε ψεκασμό. Αποκτήστε το DETTOL SPRAY 400ml - (ORCHARD BLOSSOM) τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και αρωματικό περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 24,98 €
  • Με έκπτωση!
  • Νέο
  • Πακέτο

Ajax fete des fleurs υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης με γιασεμί 1lt

Έντονο άρωμα που διαρκεί περισσότερο. Το Ajax ανανεώνεται με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και 100% καθαριστική δύναμη. 98% βιοδιασπώμενη σύνθεση. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και καπάκι. Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Παρασκευάζεται σε πιστοποιημένο εργοστάσιο μηδενικών αποβλήτων.

Τιμή 1,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Colgate οδοντόβουρτσα 360o charcoal gold μαλακή 1τεμ

Χειροκίνητη οδοντόβουρτσα με εργονομική λαβή και λεπτές ίνες με κωνικές άκρες που φτάνουν ανάμεσα στα δόντια και κατά μήκος της γραμμής των ούλων χαρίζοντας καλή στοματική υγεία.

Τιμή 1,55 €

Πλαστικό φλυτζανάκι με χερούλι 80ml 50τεμ

Πλαστικό ποτήρι μιας χρήσης της εταιρείας Happy House κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 100ml. Διατίθενται σε καφέ χρώμα και σε συσκευασία των 50 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 100ml

Συσκευασία: 50τμχ

Τιμή 2,69 €

Melissa αχιβάδα ψιλή 500gr

Η ψιλή αχιβάδα Melissa, παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση. 

Τιμή 1,26 €

Coral gas αέριο αναπλήρωσης αναπτήρων 220gr 400ml

Το Coral gas αέριο αναπλήρωσης αναπτήρων 220gr 400ml της εταιρίας Coral gas είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τους αναπτήρες σας λειτουργικούς και έτοιμους για χρήση. Με την αξιόπιστη ποιότητα της Coral gas, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το αναπλήρωση αέριο θα σας προσφέρει μακροχρόνια απόδοση και ασφάλεια. Μην αφήνετε τον αναπτήρα σας να μείνει άδειος - αποκτήστε το Coral gas αέριο αναπλήρωσης σήμερα και απολαύστε την άνεση και την ασφάλεια που ?
Τιμή 2,40 €