• Cillit bang spray καθαρισμού γενικής χρήσης με χλώριο 750ml
  • Cillit bang spray καθαρισμού γενικής χρήσης με χλώριο 750ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCillit Bang

Cillit bang spray καθαρισμού γενικής χρήσης με χλώριο 750ml

Το Cillit Bang spray καθαρισμού γενικής χρήσης με χλώριο 750ml της εταιρίας Cillit Bang είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σας ανάγκη καθαρισμού. Με τη δύναμη του χλωρίου, απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα αποστειρώνει τις επιφάνειες για έναν υγιεινό χώρο. Αφήνει ένα διακριτικό άρωμα φρεσκάδας πίσω του, κάνοντας το σπίτι σας να μυρίζει καθαριότητα και φρεσκάδα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιή ?
36036
5011417561706
2,41 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bionol outdoor πολυκαθαριστικό spray 600ml

Το Bionol outdoor πολυκαθαριστικό spray 600ml της εταιρίας Bionol είναι το ιδανικό προϊόν για τον καθαρισμό των εξωτερικών επιφανειών σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες, τη βρωμιά και το χώμα, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Απλά ψεκάστε το προϊόν και αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά πριν το σκουπίσετε με ένα πανί. Αγοράστε το Bionol outdoor πολυκαθαριστικό spray 600ml τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χ

Τιμή 3,98 €

Dr.beckmann υγρό καθαριστικό μετάλλων και ανοξείδωτων 250ml

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για την αποτελεσματική καθαριότητα των μετάλλων και των ανοξείδωτων επιφανειών σας με το Dr. Beckmann καθαριστικό 250ml! Αφήστε τα προβλήματα της δυσάρεστης βρωμιάς πίσω και απολαύστε ένα λαμπερό, καθαρό αποτέλεσμα που θα σας ενθουσιάσει. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί ανάμεσα στα μετάλλινα αξεσουάρ και τα ανοξείδωτα είδη σας - εμπιστευτείτε το Dr. Beckmann και απογειώστε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 3,95 €

Ajax σίφουνας υγρό καθαριστικό κλασικός 2lt

Με το Ajax σίφουνας υγρό καθαριστικό κλασικός 2lt, η καθαριότητα γίνεται παιχνιδάκι! Αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τα πιάτα και τα μαχαιροπήρουνα λαμπερά και καθαρά. Με ένα μόνο χτύπημα, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά! Αγοράστε τώρα το Ajax σίφουνας υγρό καθαριστικό και απολαύστε την άνεση και την αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό της κουζίνας σας!
Τιμή 3,40 €

Ajax σίφουνας υγρό καθαριστικό με λεμόνι 2lt

Το Ajax σίφουνας υγρό καθαριστικό με λεμόνι 2lt είναι η ιδανική επιλογή για άψογη καθαριότητα και φρεσκάδα στο μπάνιο σας. Η ισχυρή σύνθεσή του αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ το αρωματικό λεμόνι αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε το Ajax σίφουνας υγρό καθαριστικό τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό και καθαρό μπάνιο κάθε φορά.
Τιμή 3,40 €

Alfa καθαριστικό για BBQ και τζάκια σε αφρό 500ml

Ανανεώστε το BBQ και το τζάκι σας με το Alfa καθαριστικό σε αφρό 500ml. Η ιδανική λύση για να απομακρύνετε τους λίπους και τις κατάλοιπες καύσεις με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Αφήνει το BBQ και το τζάκι σας λαμπερά και καθαρά, έτοιμα για την επόμενη χρήση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστες επιδόσεις στο μαγείρεμα σας!
Τιμή 2,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Trata σαρδέλες σε σάλτσα τομάτας 100gr

Οι αγαπημένες σαρδέλες του Έλληνα καταναλωτή, ξεχώρισαν για την ποιοτική και γευστική τους υπεροχή χωρίς συντηρητικά, για αυτό και συντροφεύουν εδώ και δεκαετίες το τραπέζι σας. Κορυφαία πηγή ασβεστίου (44% ΠΠΑ), ιχνοστοιχείων και Ω3, οι σαρδέλες TRATA αποτελούν μία υπερτροφή της ελληνικής θάλασσας και τον καλύτερο σύμμαχο κατά της οστεοπόρωσης. Η προσθήκη της σάλτσας τομάτας, αρωματισμένη ελαφρά με κρεμμύδι και σκόρδο δίνει ένα πεντανόστιμο αποτέλεσμα, βραβευμένο για τη γεύση του στα Great Τaste awards!

Τιμή 1,53 €