• Bionol outdoor πολυκαθαριστικό spray 600ml
  • Bionol outdoor πολυκαθαριστικό spray 600ml
  • Bionol outdoor πολυκαθαριστικό spray 600ml
  • Bionol outdoor πολυκαθαριστικό spray 600ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBionol

Bionol outdoor πολυκαθαριστικό spray 600ml

Το Bionol outdoor πολυκαθαριστικό spray 600ml της εταιρίας Bionol είναι το ιδανικό προϊόν για τον καθαρισμό των εξωτερικών επιφανειών σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες, τη βρωμιά και το χώμα, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Απλά ψεκάστε το προϊόν και αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά πριν το σκουπίσετε με ένα πανί. Αγοράστε το Bionol outdoor πολυκαθαριστικό spray 600ml τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χ

14223
5201321935490
3,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Χρήσης: ψεκάστε απευθείας στην επιφάνεια και αφήστε να δράσει για λίγο. Σκουπίστε με ένα υγρό παλι σε μαλακές επιφάνειες ή μαλακή βούρτσα σε σκληρές επιφάνειες. Ξεβγάλετε με νερό. Σκληρή βρομιά: Αφήστε το προιόν να δράσει για μερικά λεπτά. Μη το χρησιμοποιείτε σε διάφανα πλαστικά, βερνικομένες και ευαίσθητες επιφάνειες και σε μεταξωτά ή μάλλινα υφάσματα. Σε φθαρμένες επιφάνεεις δοκιμάστε την εφαρμογή αρχικά σε μια μίκρη επιφάνεια. 

Συστατικά

Κίνδυνος. Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Περιέχει Limonene. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Μακριά από παιδιά. Να φοράτε προστατευτικά γάντια / μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια / το πρόσωπο. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Συμβουλευτείτε / Επισκεφτείτε αμέσως γιατρό. Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός του δέρματος ή εμφανιστεί εξάνθημα: Συμβουλευθείτε / Επισκεφθείτε γιατρό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793777 

Περιέχει: Αλκυλοβενζολοσουλφονικό νάτριο C10-13.

Πληροφορίες προμηθευτή

Rolco : Γραμμή Καταναλωτή: 2103493602, e-mail: info@rolco.gr

Outdoor

Outdoor

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cillit bang spray καθαρισμού για μούχλα 750ml

Το Cillit Bang spray καθαρισμού για μούχλα 750ml είναι το απόλυτο εργαλείο για να απομακρύνετε τη μούχλα από το σπίτι σας. Με μια μόνο ψεκαστική κίνηση, το Cillit Bang αφαιρεί αποτελεσματικά τη μούχλα και τα μικρόβια, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Μην αφήνετε τη μούχλα να καταστρέψει το σπίτι σας, επενδύστε στο Cillit Bang και απολαύστε έναν υγιή και καθαρό χώρο διαβίωσης.
Τιμή 2,82 €

Ajax fete des fleurs υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης λουλούδια της λίμνης 1lt

Έντονο άρωμα που διαρκεί περισσότερο. Το Ajax ανανεώνεται με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και 100% καθαριστική δύναμη. 94% βιοδιασπώμενη σύνθεση. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και καπάκι. Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Παρασκευάζεται σε πιστοποιημένο εργοστάσιο μηδενικών αποβλήτων. Vegan.

Τιμή 1,69 €

Dettol υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης power & fresh λεμόνι 6x1lt

To καθαριστικό πατώματος Dettol είναι αντιβακτηριδιακό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις σκληρές πλενόμενες επιφάνειες για ένα συνολικά καθαρό σπίτι. Eίναι ένα ισχυρό καθαριστικό προϊόν με απίστευτη φρεσκάδα το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκέτο σε δύσκολους λεκέδες ή να το διαλύσετε για μεγάλες επιφάνειες. Η επαναστατική του σύνθεση αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα λίπη και τη μουτζούρα, εξουδετερώνοντας το 99,9% των μικροβίων, κάνοντας τον καθαρισμό του πατώματος της κουζίνας, της τουαλέτας ευκολότερη υπόθεση.

Τιμή 18,00 €
  • Πακέτο

Εύρηκα υγρό καθριστικό για μάρμαρα & πλακάκια 1lt

Καθαριστικό με προσθήκη αντιβακτηριδιακού παράγοντα.

Καθαρίζει, προστατεύει και απολυμαίνει τις μαρμάρινες επιφάνειες. Με 100% φυτικό σαπούνι.

Το νέο Εύρηκα για Μάρμαρα & Πλακάκια, χάρη στην προηγμένη σύνθεσή του δίνει λύση στο πρόβλημα της καθαριότητας και απολύμανσης των δαπέδων και μαρμάρινων επιφανειών στο σπίτι, ενώ αρωματίζει ευχάριστα τον χώρο. Είναι κατάλληλο για μάρμαρα, μωσαϊκά και πλακάκια όλων των ειδών (κεραμικά, τερακότα, γρανίτη, σχιστόλιθο, ψαμμόλιθο, cotto κα) αλλά και για όλες τις επιφάνειες που πλένονται. Δεν περιλαμβάνει χλώριο. Διαθέτει αντιβακτηριδιακό παράγοντα που εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων (βάσει ΕΝ 1276), όμως σεβόμενο τις ευαίσθητες μαρμάρινες επιφάνειες καθώς περιλαμβάνει 100% φυτικό σαπούνι. Παράλληλα, απομακρύνει αιτίες αλλεργιών (από σκόνη, γύρη, κατοικίδια ζώα κα).

Τιμή 4,81 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns πινέλο σιλικόνης

Το Tns πινέλο σιλικόνης είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη του μακιγιάζ. Με την υψηλή ποιότητα και την απαλή υφή του, το Tns πινέλο σιλικόνης εξασφαλίζει άψογη εφαρμογή και αποτέλεσμα που διαρκεί. Αναδείξτε την ομορφιά σας με το Tns πινέλο σιλικόνης και ξεχωρίστε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον εαυτό σας!
Τιμή 0,91 €

Παπαδοπούλου ψωμί γερμανικού τύπου πολύσπορο σε φέτες 500gr

To ψωμί Γερμανικού Τύπου Πολύσπορο αποτελεί πηγή πρωτεϊνών και εδώδιμων ινών, ενώ έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά.

Λιναρόσπορος, ηλιόσπορος, νιφάδες κριθαριού και Βρόμης ζυμώνονται με αλεύρι σίτου, σίκαλης και φρέσκο προζύμι για να δημιουργήσουν το ψωμί Γερμανικού Τύπου Πολύσπορο. Ένα ψωμί σε φέτες με ξεχωριστή, μοναδική μεστή γεύση και υφή.

Τιμή 2,72 €

Ηβη pink grapefruit χ, ζαχαρη 6x330ml 5+1 δωρο

Ανανεωτική γεύση ροζ γκρέιπφρουτ, απολαυστική ζαχαρούλα, προσφορά 6x330ml με 1 δώρο από την Ήβη. Απογειώστε τη διάθεσή σας με την αναζωογονητική αυτή αναψυκτική!

Τιμή 2,79 €

Gelee καραμέλες ζελέ φρούτων 1kg

Οι GELLE ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΖΕΛΕ 1kg. - (ΦΡΟΥΤΑ) είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε γεύσεις φρούτων σε κάθε δείγμα. Με την πλούσια γεύση και το μοναδικό άρωμά τους, αυτές οι καραμέλες θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να ταξιδεύετε σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Αποκτήστε τις σήμερα και αφήστε τη γλυκιά γεύση τους να σας συνοδεύει σε κάθε σας στιγμή.
Τιμή 5,43 €