• Knorr ζωμός κότας σε σκόνη 3,5kg
  • Knorr ζωμός κότας σε σκόνη 3,5kg
  • Knorr ζωμός κότας σε σκόνη 3,5kg
  • Knorr ζωμός κότας σε σκόνη 3,5kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςKnorr

Knorr ζωμός κότας σε σκόνη 3,5kg

Ανανεωτικός ζωμός κότας σε σκόνη 3,5kg από την Knorr. Απολαύστε την πλούσια γεύση και το άρωμα της κότας σε κάθε μαγειρική προσπάθειά σας. Ιδανικός για σούπες, σάλτσες και ριζότο. Αποκτήστε τον Knorr ζωμό κότας σε σκόνη 3,5kg και αναβαθμίστε τα γεύματά σας με μία απλή κίνηση.
15532
8718114989662
42,13 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Maggi ζωμός κότας 176gr

Ο Maggi ζωμός κότας 176gr είναι η ιδανική προσθήκη στις μαγειρικές σας δημιουργίες. Με την αυθεντική γεύση του κοτόπουλου, προσδίδει μια νόστιμη νότα σε κάθε πιάτο. Απολαύστε τον Maggi ζωμό κότας 176gr και αναβαθμίστε τις μαγειρικές σας ικανότητες!
Τιμή 3,79 €

Knorr ζωμός extra βοδινού 132gr

Ο ζωμός μαγειρικής χρησιμοποιείται κυρίως για να ενισχύσει τη γεύση του φαγητού σας και να αναδείξει τα αρώματά του.

Τιμή 2,45 €

Knorr ζωμός κότας σε πάστα 1,2kg

Ο απολαυστικός ζωμός κότας σε πάστα της Knorr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε γεύση και άρωμα στα πιάτα σας. Με την υψηλή ποιότητα των υλικών και την εξαιρετική γεύση του, ο ζωμός κότας της Knorr θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και ελκυστικά. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες!
Τιμή 20,15 €

Knorr ζωμός extra κότας 88gr

Ο ζωμός κότας σε κόκκους της Knorr είναι ένας τρόπος να προσθέσετε Extra γεύση στα φαγητά σας. Ταιριάζει σε όλα τα φαγητά φούρνου, κατσαρόλας, σχάρας ή για να φτιάξετε πλούσιο ζωμό στο λεπτό. Πασπαλίστε το φαγητό σε κάθε στιγμή του μαγειρέματος με όποιον τρόπο και αν μαγειρεύετε.

Τιμή 2,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Balsamico ξύδι γυάλινο 250ml

Το Balsamico ξύδι γυάλινο 250ml της εταιρίας Balsamico είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύση στην κουζίνα σας. Με τη μοναδική του γεύση και άρωμα, το Balsamico ξύδι θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και ενδιαφέροντα. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια νότα πολυτέλειας στις μαγειρικές σας δημιουργίες!
Τιμή 1,17 €

Logo tape eco μονωτική ταινία μαύρη 19mm x 18,3m

Η μονωτική ταινία Logo tape eco είναι η ιδανική λύση για κάθε εργασία! Η μαύρη απόχρωση της δίνει μια στυλάτη εμφάνιση, ενώ οι διαστάσεις της την καθιστούν πρακτική για κάθε χρήση. Αποκτήστε την τώρα και δώστε λύση σε κάθε κατάσταση!
Τιμή 0,69 €

Vileda σφουγγαρακι tiptop 3+2 δωρο

Το Vileda σφουγγαράκι tiptop 3 2 δώρο είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση καθαρισμού της Vileda, το σφουγγαράκι tiptop 3 2 δώρο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό με ελάχιστη προσπάθεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε έναν πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο καθαρισμού!
Τιμή 1,06 €

Dettol υγρό καθαριστικό επιφανειών για το μπάνιο spray 750ml

Ισχυρός καθαρισμός και απολύμανση, χωρίς σκληρά χημικά κατάλοιπα. Το Dettol Σπρέι Μπάνιου Power & Pure είναι ιδανικό για τον δύσκολο καθαρισμό του μπάνιου. Είναι καλύτερο από το λευκαντικό στην αφαίρεση των καταλοίπων του σαπουνιού αλλά σε αντίθεση με το λευκαντικό δεν αφήνει κανένα αψύ χημικό κατάλοιπο. Το Ενεργό Οξυγόνο του ενεργοποιείται μέσω των λεκέδων και διαλύεται σε νερό και οξυγόνο ώστε να μην απαιτείται ξέβγαλμα. Ενώ είναι σκληρό με τη βρωμιά, εξουδετερώνει και το 99,9% των βακτηριδίων και ιών, όπως το E. coli και ο ιός της γρίπης (H1N1).

Τιμή 2,26 €

Duck deep action gel με άρωμα θάλασσας 750ml

Υγρό για τον καθαρισμό της λεκάνης της τουαλέτας.

Ο μοναδικός λαιμός του Duck® Total Action Gel προσφέρει ολοκληρωμένη καθαριότητα για την τουαλέτα σας, αφήνοντας ένα κύμα φρεσκάδας, ακόμα και κάτω από το χείλος της λεκάνης.

Τιμή 2,14 €