• Maggi ζωμός κότας 176gr
  • Maggi ζωμός κότας 176gr
  • Maggi ζωμός κότας 176gr
  • Maggi ζωμός κότας 176gr
  • Maggi ζωμός κότας 176gr
  • Maggi ζωμός κότας 176gr
  • Maggi ζωμός κότας 176gr
  • Maggi ζωμός κότας 176gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMaggi

Maggi ζωμός κότας 176gr

Ο Maggi ζωμός κότας 176gr είναι η ιδανική προσθήκη στις μαγειρικές σας δημιουργίες. Με την αυθεντική γεύση του κοτόπουλου, προσδίδει μια νόστιμη νότα σε κάθε πιάτο. Απολαύστε τον Maggi ζωμό κότας 176gr και αναβαθμίστε τις μαγειρικές σας ικανότητες!
15631
2111218200019
3,79 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Maggi ζωμός ζυμαρικών 132gr

Ενισχύστε την γεύση των σπιτικών σας μαγειρεμάτων με τους κύβους Maggi! Στους κύβους λαχανικών για ζυμαρικά Maggi τα αποξηραμένα λαχανικά και μπαχαρικά απελευθερώνουν όλη τη γεύση τους μέσα στα ζυμαρικά σας. Με τον κύβο Maggi στο φαγητό σας δεν χρειάζεται να προσθέσετε επιπλέον αλάτι. Μπορείτε έτσι να ελέγχετε την ποσότητα αλατιού που λαμβάνει ο οργανισμός σας, χαρίζοτας ταυτόχρονα ακόμα μεγαλύτερη νοστιμιά στο φαγητό σας.

Τιμή 2,83 €

Maggi ζωμός κότας 66gr

Ζωμός κότας. Δίνει απολαυστική γεύση στο φαγητό σας χωρίς να απαιτείται η προσθήκη επιπλέον αλατιού.

Τιμή 1,28 €

Knorr ζωμός βοδινού 6τεμ

Ο Κλασικός Κύβος της Knorr με διαλεγμένα λαχανικά, μπαχαρικά και μυρωδικά, χωρίς συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές. Bάλτε τον κύβο Knorr σε κάθε φαγητό και ανακαλύψτε τη διαφορά στη γεύση!

Τιμή 1,11 €

Knorr ζωμός λαχανικών σε πάστα 1,5kg

Ο Knorr ζωμός λαχανικών σε πάστα 1,5kg είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε γεύση και άρωμα στα πιάτα σας. Με την πλούσια γεύση του, θα κάνει τα φαγητά σας ακόμα πιο νόστιμα και γευστικά. Απολαύστε την ποιότητα και την αυθεντικότητα του Knorr ζωμού λαχανικών και αναβαθμίστε τις γεύσεις στην κουζίνα σας.
Τιμή 23,36 €

Κορυφαία προϊόντα

Παυλίδης merenda πραλίνα φουντουκιού 230gr

Η πρώτη Merenda δημιουργήθηκε στο εργοστάσιο Παυλίδη της οδού Πειραιώς και έκλεψε αμέσως την καρδιά όχι μόνο των μικρών αλλά και των μεγάλων. Σήμερα δεν είναι απλά η πραλίνα φουντουκιού που αγαπάμε περισσότερο, αλλά και ο πιο γλυκός δεσμός με την παιδική μας ηλικία.

Τιμή 2,57 €

Every day σερβιέτες sensitive maxi night 30τεμ

Η EVERYDAY ΤΡΙΠΛΗ SENSITIVE MAXI NIGHT 30TEM είναι η ιδανική επιλογή για απόλυτη προστασία και άνεση κάθε νύχτα. Με την τριπλή της προστασία και την εξαιρετική ευαισθησία, σας εξασφαλίζει ήρεμο ύπνο και αίσθηση ασφάλειας. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να απολαύσετε την καλύτερη νύχτα ύπνου σας!
Τιμή 4,27 €

Ajax απολυματικό καθαριστικό spray κατά της μούχλας 500ml

Το Ajax απολυματικό καθαριστικό spray κατά της μούχλας 500ml της εταιρίας Ajax είναι το ιδανικό προϊόν για να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό και υγιές. Με την ισχυρή του φόρμουλα, απομακρύνει αποτελεσματικά την μούχλα και τα βακτήρια, παρέχοντας σας ένα ασφαλές περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας. Αποκτήστε το Ajax απολυματικό καθαριστικό spray τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο κάθε μέρα!
Τιμή 4,12 €