• Kess! ζωμός βοδινού για 6 λίτρα νερού 12τεμ
  • Kess! ζωμός βοδινού για 6 λίτρα νερού 12τεμ
  • Kess! ζωμός βοδινού για 6 λίτρα νερού 12τεμ
  • Kess! ζωμός βοδινού για 6 λίτρα νερού 12τεμ
  • Kess! ζωμός βοδινού για 6 λίτρα νερού 12τεμ
  • Kess! ζωμός βοδινού για 6 λίτρα νερού 12τεμ
  • Kess! ζωμός βοδινού για 6 λίτρα νερού 12τεμ
  • Kess! ζωμός βοδινού για 6 λίτρα νερού 12τεμ
  • Kess! ζωμός βοδινού για 6 λίτρα νερού 12τεμ
  • Kess! ζωμός βοδινού για 6 λίτρα νερού 12τεμ
  • Kess! ζωμός βοδινού για 6 λίτρα νερού 12τεμ
  • Kess! ζωμός βοδινού για 6 λίτρα νερού 12τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςKess!

Kess! ζωμός βοδινού για 6 λίτρα νερού 12τεμ

Ο ζωμός Kess! βοδινού για 6 λίτρα νερού 12τεμ αναφέρεται σε ένα προϊόν που σας επιτρέπει να παρασκευάσετε ζωμό βοδινού με βάση το περιεχόμενο της συσκευασίας.

1302
5202453035881
0,96 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Ο ζωμός Kess! βοδινού για 6 λίτρα νερού 12τεμ πιθανώς αναφέρεται σε ένα προϊόν που σας επιτρέπει να παρασκευάσετε ζωμό βοδινού με βάση το περιεχόμενο της συσκευασίας.

Συνήθως, τα προϊόντα αυτού του είδους περιέχουν κύβους ή σκόνη που διαλύονται σε νερό για να παρασκευάσετε ζωμό βοδινού. Η ποσότητα των 6 λίτρων νερού είναι πιθανότατα η συνιστώμενη ποσότητα νερού που θα πρέπει να προστεθεί σε αυτό το προϊόν για να δημιουργηθεί ο ζωμός.

Καθώς η σύνθεση και οι οδηγίες χρήσης μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον κατασκευαστή και την ετικέτα του προϊόντος, σας συνιστώ να ελέγξετε τη συσκευασία για λεπτομέρειες και οδηγίες παρασκευής.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Maggi ζωμός λαχανικών 132gr

Ζωμός λαχανικών. Στους κύβους MAGGI τα λαχανικά αποξηραίνονται και κλείνονται μέσα σε ένα μικρό κύβο, απελευθερώνοντας όλη τους τη νοστιμιά και τη πλούσια γεύση στο φαγητό.

Δεν χρειάζεται να προσθέσετε επιπλέον αλάτι.

Τιμή 2,83 €

Knorr ζωμός extra λαχανικών 147gr

Με την Knorr Extra Γεύση δίνετε μοναδική γεύση σε όλες σας τις συνταγές με μία μόνο κίνηση! Μπορείτε να ρυθμίσετε ακριβώς την ποσότητα ζωμού που θέλετε να προσθέσετε στη συνταγή σας, και δεν χρειάζεται να τον διαλύσετε πριν τον ρίξετε στο φαγητό. Πασπαλίστε ομοιόμορφα το φαγητό, σε κάθε στιγμή του μαγειρέματος με όποιον τρόπο κι αν μαγειρεύετε: στο φούρνο, το grill, την κατσαρόλα ή το τηγάνι. 

Με λαχανικά αειφόρου γεωργικής καλλιέργειας

Χωρίς τεχνητά ενισχυτικά γεύσης

Χωρίς τεχνητές χρωστικές

Vegan

Τιμή 2,45 €

Maggi ζωμός κότας 3kg

Ο Maggi ζωμός κότας 3kg είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε γεύση και ζουμερότητα στα πιάτα σας. Με την υψηλή ποιότητα των συστατικών της εταιρίας Maggi, αυτός ο ζωμός θα κάνει τα φαγητά σας ακόμα πιο νόστιμα και γευστικά. Αποκτήστε τον Maggi ζωμό κότας 3kg τώρα και αναβαθμίστε τις μαγειρικές σας ικανότητες!
Τιμή 21,56 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου μπισκότα digestive mini χωρίς ζάχαρη 70gr

Τα Παπαδοπούλου μπισκότα digestive mini χωρίς ζάχαρη 70gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό σνακ! Με γεύση που ξεχωρίζει και χωρίς την προσθήκη ζάχαρης, αυτά τα μπισκότα θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σε κάθε στιγμή της ημέρας και απολαύστε την γεύση τους χωρίς ενοχές. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την γεύση της υγιεινής απόλαυσης!
Τιμή 0,93 €

Arion food αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1kg

Το αλεύρι Arion food είναι ιδανικό για όλες τις χρήσεις στη μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Έχει βάρος 1kg και προσφέρει υψηλή ποιότητα και απόδοση στις συνταγές σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή ψωμιού, γλυκών, ζυμαρικών και άλλων λαχταριστών γευμάτων. Αποτελεί αξιόπιστη επιλογή για κάθε σπίτι και επαγγελματική κουζίνα.

Τιμή 0,94 €
Εύρηκα classic υπερλευκαντικό 4x60gr Εύρηκα classic υπερλευκαντικό 4x60gr
Περιορισμένη προσφορά!

Εύρηκα classic υπερλευκαντικό 4x60gr

Υπερλευκαντικό σε σκόνη. Τα λευκά… ξαναζωντανεύουν πλύση με την πλύση! Το προϊόν που για πάνω από 50 χρόνια, έχει ταυτιστεί και έχει γίνει συνώνυμο του «Λευκού», ήρθε τώρα ανανεωμένο και ενισχυμένο, για να εγγυηθεί απόλυτα καθαρά κι αστραφτερά λευκά, ακόμα, και στα πιο δύσκολα. Το ΕΥΡΗΚΑ Classic νέας γενιάς, έρχεται τώρα με νέα ακόμα πιο ενισχυμένη σύνθεσή με ισχυρά καθαριστικά συστατικά που σε συνδυασμό με τους μοναδικούς λευκαντικούς παράγοντες με ενεργό οξυγόνο, που περιέχει, απομακρύνει τέλεια, ακόμα και τους δύσκολους λιπαρούς λεκέδες, και χαρίζει στα ρούχα αξεπέραστη λευκότητα και λάμψη, και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες (30°C).

Τιμή 2,40 €

Fino party sparklers 18 κεριά

Τα Fino party sparklers 18 κεριά θα φωτίσουν τη βραδιά σας με λάμψη και μαγεία. Δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα σε κάθε ειδική στιγμή με αυτά τα λαμπερά κεριά. Οι φίλοι και η οικογένειά σας θα ενθουσιαστούν με την εντυπωσιακή εμφάνισή τους. Αγοράστε τα τώρα και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!
Τιμή 0,98 €

Παπαγεωργίου υποβρύχιο μαστίχα 420gr

Το υποβρύχιο με γεύση μαστίχα της Παπαγεωργίου, σε συσκευασία των 420γρ, είναι μια εκλεπτυσμένη γαστρονομική εμπειρία που συνδυάζει τη φρεσκάδα του υποβρύχιου με την ξεχωριστή γεύση της μαστίχας. Η εταιρεία Παπαγεωργίου, με την εμπειρία της στον χώρο των νοστιμιών, προσφέρει ένα προϊόν που αποτελεί ιδανική απόλαυση για τους λάτρεις της μαστίχας.

Τιμή 3,06 €