• Candil κερί αρωματικό σε βάζο με άρωμα μήλου 510gr
  • Candil κερί αρωματικό σε βάζο με άρωμα μήλου 510gr

Candil κερί αρωματικό σε βάζο με άρωμα μήλου 510gr

48685
5205376028923
11,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T60

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τιμή 1,44 €

Λιβανιστήρι χυτό κοφτό

Το λιβανιστήρι χυτό κοφτό είναι ένα παραδοσιακό πιάτο της Λιβανέζικης κουζίνας. Αποτελείται από χυτό κοφτό κρέας (συνήθως αρνί ή μοσχαρίσιο) που ψήνεται μαζί με διάφορα μπαχαρικά, λαχανικά και μυρωδικά. Συνήθως σερβίρεται με ρύζι, πιλάφι ή πίτα, και συνοδεύεται με σως γιαουρτιού ή ταχίνι. Το λιβανιστήρι χυτό κοφτό είναι ένα πλούσιο και γευστικό πιάτο που σίγουρα θα ικανοποιήσει τους λάτρεις της ανατολίτικης κουζίνας.
Τιμή 4,63 €

Air Wick botanica αρωματικό κερί ανανάς & δενδρολίβανο 205gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας Airwick περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 4,18 €

Chupa chups αρωματικό κερί λεμόνι & λάιμ 85gr

Ζεστό και φρέσκο, το αρωματικό κερί Chupa Chups λεμόνι & λάιμ θα γεμίσει τον χώρο σας με μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Απολαύστε τη μαγεία των αρωμάτων Chupa Chups και δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία αρωματισμού!
Τιμή 1,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Rummo intergrale penne rigate no66 500gr

Τα Rummo intergrale penne rigate no66 500gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας πέννες ολικής άλεσης. Με τη μοναδική τους γεύση και υφή, θα σας ταξιδέψουν στην παράδοση της ιταλικής κουζίνας. Απολαύστε τις Rummo penne rigate σε διάφορες συνταγές και αφήστε τις να σας κερδίσουν με τη μοναδική τους γεύση.
Τιμή 1,69 €

Estia παγούρι ανοξείδωτο θερμό με καλαμάκι πράσινο 350ml

Το Estia παγούρι ανοξείδωτο θερμό με καλαμάκι πράσινο 350ml είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας συνοδεύσει σε κάθε δραστηριότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, το Estia παγούρι είναι ο ιδανικός σύντροφος για να διατηρήσετε τα ροφήματά σας σε ιδανική θερμοκρασία για πολλές ώρες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που προσφέρει το Estia παγούρι!
Τιμή 8,98 €

Riva cafe καφές φίλτρου αλεσμένος κλασικός 1kg

Απολαύστε την πλούσια γεύση του κλασικού Riva cafe καφέ φίλτρου, αλεσμένος με μεράκι και φροντίδα από την εταιρία Riva Café. Ένας απολαυστικός καφές που θα σας ταξιδέψει με την αρωματική του εμπειρία και θα σας κερδίσει με την ποιότητά του. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε τον κάθε φορά που θα τον παρασκευάζετε.
Τιμή 15,79 €

Zebra maliva χαρτί κουζίνας με σχέδια μωβ 2φυλλο 370gr

Χαρτί κουζίνας της εταιρίας Zebra, σε ρολό 2 φύλλων. Είναι ανθεκτικό και απορροφητικό, κατάλληλο για όλες τις δουλειές της κουζίνας και όχι μόνο.

Βάρος Τεμαχίου: 380gr

Συνολικός Αριθμός Ρολών: 1

Τιμή 1,34 €