• Air wick botanica αρωματικό κερί ανανάς & δενδρολίβανο 205gr Air Wick - 1
  • Air wick botanica αρωματικό κερί ανανάς & δενδρολίβανο 205gr Air Wick - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAir Wick

Air Wick botanica αρωματικό κερί ανανάς & δενδρολίβανο 205gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας Airwick περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

35642
5059001001672
4,18 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας Airwick περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

  • Βάρος: 205gr
  • Ώρες Καύσης: 40hrs
  • Άρωμα: Ανανάς & Τυνησιακό Δεντρολίβανο

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Air Wick botanica αρωματικό κερί moroccan mint & pink grapefruit 205gr

Μείγμα μοναδικών αρωμάτων Moroccan mint και pink grapefruit σε ένα υπέροχο κερί 205gr. Αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε μακρινούς προορισμούς και να χαλαρώσει με την ευχάριστη αίσθηση αυτού του αρωματικού κεριού. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ζωντάνιας που δημιουργείται στο χώρο σας και ανανεώστε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας με το Air Wick Botanica.

Τιμή 4,18 €

Chupa chups αρωματικό κερί φράουλα 85gr

Το Chupa Chups αρωματικό κερί φράουλα 85gr είναι ο απόλυτος τρόπος για να δημιουργήσετε έναν ατμόσφαιρα γλυκιάς φρεσκάδας στο σπίτι σας. Με το γλυκό άρωμα της φράουλας, αυτό το κερί θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αισθήσεις. Αφήστε το Chupa Chups αρωματικό κερί φράουλα 85gr να σας μαγέψει και να σας κερδίσει με τη μοναδική του γοητεία.
Τιμή 1,60 €

Αστήρ φυτιλάκια παραφίνης κίτρινα

Το φυτίλι τοποθετείται μαζί με την καντηλήθρα στο εσωτερικό ενός καντηλιού. Καίει με ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, πυρηνέλαιο και όλα τα φυτικά λάδια. Αποφύγετε την χρήση παραφινέλαιου. Ρυθμίστε το φυτιλάκι στην καντηλήθρα χαμηλά για να μην σας καπνίσει.

Τιμή 0,84 €

Κορυφαία προϊόντα

Olympus σακούλες απορριμμάτων recycled με κορδόνι 70x95cm 10τεμ

Σακούλες απορριμμάτων, γίγας, κατάλληλες τόσο για επαγγελματική, όσο και για οικιακή χρήση. Διαθέτουν κορδόνι, το οποίο βοηθά στην εύκολη μεταφορά και στο κλείσιμο.

Τιμή 1,42 €

Libresse σερβιετάκια multistyle 30τεμ

Σερβιετάκια Daily Fresh Multistyle Normal από την εταιρεία Libresse, σχεδιασμένα πιο λεπτά και πιο στενά ώστε να χαρίζουν άνεση και προστασία κάθε μέρα, αλλά και τις τελευταίες μέρες της περιόδου.

Τιμή 1,43 €

Καπάκι λευκό 240gr 100τεμ 111λπσ

Το λευκό καπάκι 240gr 100τεμ 111λπσ είναι η ιδανική επιλογή για τη συσκευασία των προϊόντων σας. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτό το καπάκι θα προσφέρει προστασία και στυλ στα προϊόντα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα καπάκια στην αγορά!
Τιμή 2,23 €

Γιώτης μπεσαμέλ 162gr

Η Μπεσαμέλ Γιώτης είναι ένα μείγμα για να φτιάξετε εύκολα, γρήγορα και με σίγουρη επιτυχία την πιο νόστιμη και αφράτη Μπεσαμέλ. Απλά χτυπάτε με κρύο γάλα για 1' λεπτό και έχετε έτοιμη την πιο υπέροχη Μπεσαμέλ.

Τιμή 1,79 €

Axion παχύρρευστο χλωροκαθαριστικό με άρωμα φρεσκάδας 4lt

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: 33ml σε 3L νερό.

Συμπυκνωμένη και παχύρευστη σύνθεση. Απολυμαίνει (χωρίς ΕΟΦ), λευκαίνει, καθαρίζει την μούχλα, μαυρίλες κλπ. Εξουδετερώνει μυρωδιές. 4% ενεργό χλώριο

Περιέχει υψηλό ποσοστό χλωρίου και είναι πιο παχύρευστη από άλλες χλωρίνες.

Τιμή 3,16 €