• Ζαρτινιέρα μεταλλική No50
  • Ζαρτινιέρα μεταλλική No50

Ζαρτινιέρα μεταλλική No50

Η μεταλλική ζαρτινιέρα No50 είναι μια πρακτική και ανθεκτική λύση για την αποθήκευση και την οργάνωση μικρών αντικειμένων στο σπίτι, το γραφείο ή το εργαστήριο. Έχει μεγάλη χωρητικότητα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ταξινόμηση εργαλείων, βιβλίων, ρούχων, και άλλων αντικειμένων. Η μεταλλική κατασκευή της την καθιστά ανθεκτική στη χρήση και διαθέτει ειδικά σχεδιασμένα ράφια για εύκολη οργάνωση. Επιπλέον, διαθέτει ροδάκια για εύκολη μετακίνηση και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε χώρο χωρίς προβλήματα. Είναι ιδανική για χρήση σε εργαστήρια, αποθήκες, γραφεία και οποιονδήποτε άλλο χώρο χρειάζεται οργάνωση και αποθήκευση αντικειμένων.
12499
5200105311741
3,00 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns 311575 ποτιστήρι κανάτα ροζ

Το ποτιστήρι κανάτα Tns 311575 είναι σε ροζ χρώμα και χρησιμοποιείται για την σίτιση φυτών και λουλουδιών με τον βέλτιστο τρόπο. Έχει μεγάλη χωρητικότητα και είναι κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τη διατήρηση των φυτών σας υγιή και ενυδατωμένα.
Τιμή 1,42 €

Superior garden ρακόρ με αντάπτορα 3/4-1/2

Το ρακόρ με αντάπτορα της Superior Garden είναι ένας συνδυασμός δύο στοιχείων που χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση διαφόρων εξαρτημάτων στο σύστημα ποτίσματος του κήπου. Ο αντάπτορας επιτρέπει τη σύνδεση μεταξύ του ρακόρ και του εξαρτήματος που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, όπως πιστόλια ποτίσματος, σετ ποτίσματος, ή είδικά ακροφύσια.

Τιμή 1,74 €

Superior garden πιστόλι ποτίσματος ρυθμιζόμενη

Το ρυθμιζόμενο πιστόλι ποτίσματος της Superior Garden είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τον πότισμο των φυτών και του κήπου σας. Αυτό το πιστόλι σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ένταση και τον τύπο του ρεύματος νερού που εξέρχεται από αυτό, προσαρμόζοντάς το στις ανάγκες των διάφορων φυτών και περιοχών του κήπου σας.

Τιμή 5,76 €

Κερί citronella σε ποτήρι 120gr

Απολαύστε τον φρέσκο και ευχάριστο αρωματικό καπνό του κεριού citronella και απολαύστε μια αποτελεσματική προστασία από τα ενοχλητικά έντομα στον κήπο σας. Απολαύστε τις βραδινές σας στιγμές χωρίς ενοχλήσεις και αποθηκεύστε το ποτήρι 120gr για μελλοντική χρήση. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τον καλοκαιρινό σας κήπο χωρίς ενοχλητικά έντομα!
Τιμή 1,85 €

Jolie ψεκαστήρι 1018ml

Ψεκαστηράκι 1 λίτρου της Ιταλικής εταιρείας Epoca.

Η κορυφαία ποιότητα κατασκευής το καθιστά ανθεκτικό στην οικιακή χρήση.

Κατάλληλο για ψεκασμούς κάθε είδους υγρού.

Τιμή 3,09 €

Κορυφαία προϊόντα

Με τον πλάστη φαρίνα 500gr

Το αλεύρι σιταριού της εταιρείας Με τον Πλάστη, χρησιμοποιείται σε συνταγές όπου το μείγμα πρέπει να διογκωθεί στο ψήσιμο για να γίνει ελαφρύ και αφράτο. Σε αυτό το είδος του αλευριού, υπάρχει εξαρχής το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και άλλες διογκωτικές ουσίες. Είναι κατάλληλο για την εκτέλεση συνταγών ζαχαροπλαστικής, όπως κέικ, μπισκότα, κουλουράκια και άλλα γλυκά.

Βάρος: 500gr

Τιμή 0,72 €

Barber's λίμα νυχιών 10τεμ 8902

Η λίμα νυχιών Barber's 10τεμ 8902 είναι το απόλυτο εργαλείο για τη φροντίδα των νυχιών σας. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση της Barber's, θα αποκτήσετε τέλεια λεία νύχια σε ελάχιστο χρόνο. Αφήστε τη λίμα νυχιών Barber's 8902 να σας κάνει να ξεχάσετε τις αμφιβολίες και να απολαύσετε την απόλυτη εμπειρία φροντίδας νυχιών.
Τιμή 1,77 €

Καγιά βαφή αυγών κόκκινη 50 αυγών με 2 γάντια

Η κόκκινη Καγιά βαφή αυγών είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε χρώμα και γεύση στα αυγά σας. Με τη συσκευασία των 50 αυγών και τα 2 γάντια που περιλαμβάνονται, μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα υπέροχες δημιουργίες με τα αυγά σας. Αναδείξτε τον τρόπο μαγειρέματος σας και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας με την ποιότητα και τη γεύση της Καγιά βαφής αυγών.
Τιμή 0,84 €

Nero σακούλες απορριμμάτων μαύρες 70x95cm 10τεμ

Οι μαύρες σακούλες απορριμμάτων Nero διαστάσεων 70x95cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας ανάγκη καθαριότητας. Με ποιότητα κατασκευής από την εταιρία Nero, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον χώρο σας τακτοποιημένο και καθαρό. Αποκτήστε τώρα το προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη!
Τιμή 1,41 €

Yoohoo! βάφλα κρέμα από γάλα 50gr

Η Yoohoo! βάφλα κρέμα από γάλα 50gr είναι το τέλειο γλυκό για να κάνετε την κάθε σας μέρα λίγο πιο γλυκιά. Η πλούσια κρέμα από γάλα συνδυάζεται με την τραγανή υφή της βάφλας για μια απολαυστική γευστική εμπειρία. Αφήστε το Yoohoo! να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε κάθε δόση γλυκιάς ικανοποίησης.
Τιμή 0,53 €