• Κερί citronella σε ποτήρι 120gr
  • Κερί citronella σε ποτήρι 120gr

Κερί citronella σε ποτήρι 120gr

Απολαύστε τον φρέσκο και ευχάριστο αρωματικό καπνό του κεριού citronella και απολαύστε μια αποτελεσματική προστασία από τα ενοχλητικά έντομα στον κήπο σας. Απολαύστε τις βραδινές σας στιγμές χωρίς ενοχλήσεις και αποθηκεύστε το ποτήρι 120gr για μελλοντική χρήση. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τον καλοκαιρινό σας κήπο χωρίς ενοχλητικά έντομα!
18259
5200423301141
1,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ πιάτο ζαρτινιέρας ανθρακί No461

Η ζαρτινιέρα Κύκλωψ σε ανθρακί χρώμα είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με το μοναδικό της σχεδιασμό και την ανθεκτική της κατασκευή, θα κλέψει την παράσταση κάθε φορά που θα τη χρησιμοποιείτε. Απολαύστε τις στιγμές μαγειρέματος με στυλ και πρακτικότητα, χωρίς να συμβιβάζεστε στην ποιότητα.
Τιμή 1,42 €

Ζαρτινιέρα μεταλλική No60

Η Ζαρτινιέρα μεταλλική No60 είναι μια μεταλλική λεκάνη ή γλάστρα που χρησιμοποιείται για την καλλωπισμό του κήπου ή του μπαλκονιοϋ προσφέροντας ένα όμορφο και λειτουργικό στοιχείο στον χώρο σας. Η Ζαρτινιέρα μεταλλική No60 έχει μέγεθος και σχήμα που την καθιστούν ιδανική για φυτά και λουλούδια με μεγαλύτερες ρίζες. Είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και έχει μακρόχρονη αντοχή.
Τιμή 3,00 €

Superior garden μύτη ποτίσματος ρυθμιζόμενη

Η ρυθμιζόμενη μύτη ποτίσματος της Superior Garden είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τον έλεγχο της ροής του νερού κατά τη διάρκεια του ποτίσματος των φυτών και του κήπου σας. Αυτή η μύτη ποτίσματος είναι ρυθμιζόμενη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε τη ροή του νερού ανάλογα με τις ανάγκες των φυτών σας.

Τιμή 2,26 €

Tns 311575 ποτιστήρι κανάτα πορτοκαλί

Το ποτιστήρι κανάτα πορτοκαλί με κωδικό TNS 311575 είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται για την σερβιρισμα κρύου ροφήματος, όπως νερό, χυμούς, αναψυκτικά κ.λπ. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό και διαθέτει χωρητικότητα που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Η πορτοκαλί απόχρωση του προϊόντος το κάνει να ξεχωρίζει και να προσθέτει χρώμα στον χώρο σας.
Τιμή 1,42 €

Tns ρακόρ εξαρτήματα για λάστιχο κήπου καρτέλα πράσινο μαύρο xc 19b tool

Αναβαθμίστε τον κήπο σας με τα Tns ρακόρ εξαρτήματα για λάστιχο κήπου καρτέλα πράσινο μαύρο xc 19b tool. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Tns, θα έχετε την ασφάλεια και την απόλυτη εμπιστοσύνη στον εξοπλισμό σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στον κήπο!
Τιμή 1,61 €

Κορυφαία προϊόντα

Dove αποσμητικό σώματος roll-on women nourishing secrets lotus flower 50ml

Ανακαλύψτε το μυστικό ομορφιάς με το Dove roll-on 50ml nourishing secrets lotus flower. Η μοναδική φόρμουλα με λωτό λουλούδι θα σας χαρίσει απαλότητα και φρεσκάδα που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αισθανθείτε τη διαφορά στην ποιότητα της φροντίδας σας!
Τιμή 2,03 €

Nava misty ακονιστήρι 6,5x21,5x5cm

Το Nava misty ακονιστήρι είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σας ανάγκη ακονίσματος. Με τις διαστάσεις 6,5x21,5x5cm, είναι εύχρηστο και εύκολο στη χρήση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τις κοπές σας με ένα απλό και αποτελεσματικό τρόπο.

Τιμή 3,90 €