• Yoohoo! βάφλα κρέμα από γάλα 50gr Yoohoo! - 1
  • Yoohoo! βάφλα κρέμα από γάλα 50gr Yoohoo! - 2
  • Yoohoo! βάφλα κρέμα από γάλα 50gr Yoohoo! - 3
  • Yoohoo! βάφλα κρέμα από γάλα 50gr Yoohoo! - 4
  • Yoohoo! βάφλα κρέμα από γάλα 50gr Yoohoo! - 5
  • Yoohoo! βάφλα κρέμα από γάλα 50gr Yoohoo! - 6
  • Yoohoo! βάφλα κρέμα από γάλα 50gr Yoohoo! - 1
  • Yoohoo! βάφλα κρέμα από γάλα 50gr Yoohoo! - 2
  • Yoohoo! βάφλα κρέμα από γάλα 50gr Yoohoo! - 3
  • Yoohoo! βάφλα κρέμα από γάλα 50gr Yoohoo! - 4
  • Yoohoo! βάφλα κρέμα από γάλα 50gr Yoohoo! - 5
  • Yoohoo! βάφλα κρέμα από γάλα 50gr Yoohoo! - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςYoohoo!

Yoohoo! βάφλα κρέμα από γάλα 50gr

Η Yoohoo! βάφλα κρέμα από γάλα 50gr είναι το τέλειο γλυκό για να κάνετε την κάθε σας μέρα λίγο πιο γλυκιά. Η πλούσια κρέμα από γάλα συνδυάζεται με την τραγανή υφή της βάφλας για μια απολαυστική γευστική εμπειρία. Αφήστε το Yoohoo! να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε κάθε δόση γλυκιάς ικανοποίησης.
1246
5205422882011
0,53 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Γέμιση κρέμας γάλα 40% (Σιρόπι γλυκόζης, Ζάχαρη, Νερό, Φυτικά λιπαρά (Εξευγενισμένο Φοινικέλαιο), Σκόνη κρέμας γάλακτος 6,0%, Αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη 2,0%, ‘Αρωμα, Σταθεροποιητής (Πηκτίνη), Συντηρητικό (Σορβικό κάλιο), Χρωστική (Διοξείδιο του Τιτανίου), Πλήρες αυγό 18%, Αλεύρι σίτου, Ζάχαρη, Φυτικά λιπαρά (Εξευγενισμένο Φοινικέλαιο), Υγροσκοπικό μέσο (Γλυκερόλη, Σορβιτόλη), Γαλακτωματοποιητής (Μονο και διγλυκερίδια των λιπαρών οξέων, Προπυλενογλυκολικοί εστέρες των λιπαρών οξέων, Γλυκερόλη, ‘Αλατα νατρίου των λιπαρών οξέων), Διογκωτικές ύλες (Διφωσφορικό δινάτριο, Ανθρακικά άλατα του νατρίου), Σταθεροποιητής (Κόμμι ακακίας), ‘Αμυλο καλαμποκιού, Γαλακτωματοποιητής (Λεκιθίνη Σόγιας), Συντηρητικό (Σορβικό κάλιο), Αλάτι, Ρυθμιστής οξύτητας (Κιτρικό οξύ), Αρωματικές ύλες.

ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ: Για αλλεργιογόνα, συμπεριλαμβανομένων και δημητριακών που περιέχουν γλουτένη, ελέγξτε τα συστατικά με έντονα γράμματα.
Μπορεί ακόμα να περιέχει διοξείδιο του θείου και θειώδη, ξηρούς καρπούς, σουσάμι και λούπινο.

Περιέχει 3,2 γραμμάρια σκόνης γάλακτος ανά 100 γραμμάρια τελικού προϊόντος.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Yoohoo! βάφλα βερίκοκου 50gr

Η Yoohoo! βάφλα βερίκοκου 50gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο σνακ. Με την απαλή γεύση του βερίκοκου και την τραγανή υφή της βάφλας, θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την σε κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αποκτήστε την Yoohoo! βάφλα βερίκοκου τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,53 €

Yoohoo! βάφλα βανίλιας 50gr

Η Yoohoo! βάφλα βανίλιας 50gr είναι το τέλειο γλυκό για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτα απαλή γεύση της βανίλιας και την τραγανή υφή της βάφλας, θα σας κάνει να νιώσετε σαν να είστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Ανακαλύψτε τη μαγεία της Yoohoo! βάφλας βανίλιας 50gr και αφήστε τη να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις.

Τιμή 0,53 €

Yoohoo! βάφλα φράουλας 50gr

Η Yoohoo! βάφλα φράουλας 50gr είναι το τέλειο γλυκό για να απολαύσετε σε κάθε σας διάθεση. Με την απίστευτα νόστιμη γεύση της φράουλας και την τραγανή υφή της βάφλας, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό γλυκό. Αποκτήστε τώρα τη Yoohoo! βάφλα φράουλας 50gr και αφήστε τις γεύσεις να σας ταξιδέψουν!
Τιμή 0,53 €

Yoohoo! βάφλα κακάο & φουντούκι 50gr

Η Yoohoo! βάφλα κακάο & φουντούκι 50gr είναι ο ιδανικός συνδυασμός γεύσης και τραγανότητας που θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την μοναδική γεύση του κακάο και του φουντουκιού σε κάθε δάγκωμα και αφεθείτε σε ένα ταξίδι γεύσεων που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τώρα τη Yoohoo! βάφλα κακάο & φουντούκι 50gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,53 €

Minos βάφλες έτοιμες 2τεμ 170gr

Οι βάφλες Minos είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα! Με τη μοναδική τους γεύση και την αφράτη υφή, δεν μπορείς παρά να τις λατρέψεις. Απολαύστε τις Minos βάφλες οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, για ένα γευστικό διάλειμμα που θα σας κάνει να θέλετε περισσότερο!
Τιμή 2,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Λεμονοστίφτης πλαστικός με σακούλα

Ο λεμονοστίφτης πλαστικός με σακούλα της εταιρίας είναι το απόλυτο εργαλείο για εύκολη και γρήγορη προετοιμασία φρέσκου χυμού λεμονιού. Με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του, ο λεμονοστίφτης αυτός εξασφαλίζει την απόλυτη εξαγωγή του χυμού από το λεμόνι, χωρίς να χάνεται ούτε μία σταγόνα. Επιπλέον, η πρακτική σακούλα συγκεντρώνει όλο τον χυμό, εξασφαλίζοντας μηδενικά αποβλήτα και εύκολο καθάρισμα. Αποκτήστε τον δικό σας λεμονοστίφτη πλ
Τιμή 2,41 €

Αλλατίνη αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3x1kg

Το σιτάρι είναι από τους πιο διαδεδομένους αλλά και από τους πιο πολυτιμότερους δημητριακούς καρπούς. Αποτελεί βασικό στοιχείο της διατροφής μας και βρίσκεται στη βάση της διατροφικής πυραμίδας. Η επιλογή των κατάλληλων ποικιλιών σιταριού προσδίδει στο Αλεύρι Αλλατίνη εξαιρετική ποιότητα καθιστώντας το ιδανικό για όλες τις χρήσεις. Από εμάς που μας εμπιστεύεστε χρόνια τώρα, για εσάς που ξέρετε να προσφέρετε φροντίδα και ζεστασιά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τιμή 4,20 €

Nava misty τσέρκια για μπισκότα inox 15τεμ

Τα Nava Misty τσέρκια για μπισκότα inox 15τεμ είναι απαραίτητα για κάθε λάτρη της ζαχαροπλαστικής. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους, αυτά τα τσέρκια θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τα πιο λαχταριστά μπισκότα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε τις γλυκές δημιουργίες σας με αυτά τα εκπληκτικά τσέρκια από την Nava!
Τιμή 4,58 €

Παπουτσάνης σαπούνι αγνό κίτρινο γλυκερίνης 125gr

Αγνό σαπούνι γλυκερίνης. Ενυδατώνει και περιποιείται την επιδερμίδα, χαρίζοντας, απαλό αναζωογονητικό καθαρισμό σε πρόσωπο και σώμα με όλες τις ευεργετικές ιδιότητες της γλυκερίνης.

Με Vegan σύνθεση.

Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Τιμή 1,04 €