• Superior garden πιστόλι ποτίσματος ρυθμιζόμενη
  • Superior garden πιστόλι ποτίσματος ρυθμιζόμενη
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSuperior Garden

Superior garden πιστόλι ποτίσματος ρυθμιζόμενη

Το ρυθμιζόμενο πιστόλι ποτίσματος της Superior Garden είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τον πότισμο των φυτών και του κήπου σας. Αυτό το πιστόλι σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ένταση και τον τύπο του ρεύματος νερού που εξέρχεται από αυτό, προσαρμόζοντάς το στις ανάγκες των διάφορων φυτών και περιοχών του κήπου σας.

8112
8003916150427
5,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Το ρυθμιζόμενο πιστόλι ποτίσματος της Superior Garden είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τον πότισμο των φυτών και του κήπου σας. Αυτό το πιστόλι σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ένταση και τον τύπο του ρεύματος νερού που εξέρχεται από αυτό, προσαρμόζοντάς το στις ανάγκες των διάφορων φυτών και περιοχών του κήπου σας.

Το ρυθμιζόμενο πιστόλι ποτίσματος συνήθως διαθέτει διάφορες ρυθμίσεις, όπως στάγδην ποτίσματος, ντουζ, και ροή νερού. Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον τύπο και τη ροή του νερού ανάλογα με το είδος των φυτών που ποτίζετε και τις απαιτήσεις τους.

Επιπλέον, το ρυθμιζόμενο πιστόλι ποτίσματος είναι πολύ βολικό για τον χρήστη, καθώς μπορεί να εξοικονομήσει νερό και να διευκολύνει τον πότισμο του κήπου. Επιτρέπει επίσης την ακριβή ρύθμιση του ποτίσματος σε διάφορες περιστάσεις, όπως τον πότισμο των λουλουδιών, των θάμνων, ή των λαχανικών.

Οι ρυθμιζόμενες λειτουργίες του πιστολιού ποτίσματος το καθιστούν πολύ ευέλικτο και πρακτικό εργαλείο για τον πότισμο του κήπου και των φυτών σας. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή για τη χρήση και τη συντήρηση του προϊόντος για την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και απόδοσή του.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns ηλιακό φανάρι κήπου σε σχήμα μπάλας 10x33cm

Το Tns ηλιακό φανάρι κήπου σε σχήμα μπάλας 10x33cm είναι το τέλειο αξεσουάρ για τον κήπο σας! Με την ενσωματωμένη τεχνολογία ηλιακής ενέργειας, αυτό το φανάρι προσφέρει φωτεινότητα και ατμόσφαιρα στον εξωτερικό χώρο σας. Η μοντέρνα σχεδίαση της μπάλας προσθέτει στυλ και κομψότητα στον κήπο σας, κάνοντας τον να ξεχωρίζει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον εξωτερικό σας χώρο με αυτό το εκπληκτικό ηλιακό φανάρι κήπου από την Tns!
Τιμή 2,66 €

Superior garden σετ μύτη ποτίσματος ρυθμιζόμενη 4τεμ

Το σετ μύτη ποτίσματος ρυθμιζόμενη της Superior Garden περιλαμβάνει 4 ρυθμιζόμενες μύτες ποτίσματος. Αυτές οι μύτες σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τη ροή του νερού κατάλληλα για τις ανάγκες του κήπου σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του νερού ανάλογα με τον τύπο φυτών που ποτίζετε ή την εποχή του χρόνου.

Τιμή 6,90 €

Tns φανάρι κήπου μπάλα με μπαταρία ΑΑΑ μαύρο 10x33cm yn p 12

Φωτίστε τον κήπο σας με το μοντέρνο φανάρι κήπου μπάλα από την Tns! Με μαύρο χρώμα και διαστάσεις 10x33cm, αυτό το φωτιστικό θα προσθέσει στυλ και φως στον εξωτερικό σας χώρο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τον κήπο σας με αυτό το εκπληκτικό προϊόν από την Tns!
Τιμή 2,40 €

Ζαρτινιέρα μεταλλική No60

Η Ζαρτινιέρα μεταλλική No60 είναι μια μεταλλική λεκάνη ή γλάστρα που χρησιμοποιείται για την καλλωπισμό του κήπου ή του μπαλκονιοϋ προσφέροντας ένα όμορφο και λειτουργικό στοιχείο στον χώρο σας. Η Ζαρτινιέρα μεταλλική No60 έχει μέγεθος και σχήμα που την καθιστούν ιδανική για φυτά και λουλούδια με μεγαλύτερες ρίζες. Είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και έχει μακρόχρονη αντοχή.
Τιμή 3,00 €

Tns εργαλεία κήπου σετ 3τεμ μαύρα

Το σετ εργαλείων κήπου Tns 3 τεμαχίων είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε κήπο. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Tns, αυτά τα εργαλεία θα κάνουν τη φύλαξη και τη φροντίδα του κήπου σας απλή και εύκολη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το σετ και να μετατρέψετε τον κήπο σας σε έναν παράδεισο!
Τιμή 2,77 €

Κορυφαία προϊόντα

Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 26,3x15,4x6,6cm 2,1lt

Το Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 26,3x15,4x6,6cm 2,1lt της εταιρίας Alaska είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα και νόστιμα. Με τον μοναδικό σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το κουτί κατάψυξης είναι απαραίτητο για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα πλεονεκτήματα της οργάνωσης και της ευκολίας που προσφέρει.
Τιμή 1,85 €

Bravo ελληνικός καφές κλασικός 95gr

Ο Bravo Κλασικός φτιάχνεται από τις εκλεκτότερες ποικιλίες καφέ και καβουρδίζεται με μεράκι, αργά και σταθερά. Ένας αυθεντικός καφές με γεμάτη γεύση και πλούσιο άρωμα.

Τιμή 2,32 €

Καγιά ρίγανη 500gr

Ρίγανη της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 500 γραμμαρίων. Κυριαρχεί στις κουζίνες της Μεσογείου και ιδιαίτερα στην ελληνική και την ιταλική, όπου είναι απαραίτητη σε ντοματοσαλάτες, σάλτσα για πίτσα ή σπαγγέτι, σουβλάκια και γενικότερα ψητά κρέατα,αλλά και ψάρια. Είναι ιδιαίτερα αρωματική και η γεύση της είναι ευχάριστη, έντονη και ελαφρά πικρή. Συνδυάζεται με λεμόνι, δενδρολίβανο, μαϊντανό, σκόρδο, μαντζουράνα, μουστάρδα, θυμάρι, θρούμπι και φασκόμηλο.

Τιμή 3,72 €

Farcom arlem κρεμοσάπουνο βασιλικός πολτός σακούλα 1lt

Ζωντανέψτε το δέρμα σας με το Farcom arlem κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό σακούλα βασιλικός πολτός 1lt. Αποκτήστε μια αίσθηση πολυτέλειας και φρεσκάδας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αφήστε το άρωμα του βασιλικού πολτού να σας αγκαλιάσει και να σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία στο μπάνιο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με το Farcom arlem κρεμοσάπουνο.
Τιμή 2,09 €