• Air Wick αποσμητικό χώρου συσκευή & ανταλλακτικό με άρωμα βανίλια & ορχιδέα 250ml
  • Air Wick αποσμητικό χώρου συσκευή & ανταλλακτικό με άρωμα βανίλια & ορχιδέα 250ml
  • Air Wick αποσμητικό χώρου συσκευή & ανταλλακτικό με άρωμα βανίλια & ορχιδέα 250ml
  • Air Wick αποσμητικό χώρου συσκευή & ανταλλακτικό με άρωμα βανίλια & ορχιδέα 250ml
  • Air Wick αποσμητικό χώρου συσκευή & ανταλλακτικό με άρωμα βανίλια & ορχιδέα 250ml
  • Air Wick αποσμητικό χώρου συσκευή & ανταλλακτικό με άρωμα βανίλια & ορχιδέα 250ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAir Wick

Air Wick αποσμητικό χώρου συσκευή & ανταλλακτικό με άρωμα βανίλια & ορχιδέα 250ml

Το Airwick ανανεώνει το σπίτι σας, απελευθερώνοντας την ιδανική ποσότητα αρώματος στον χώρο, με το σύστημα αυτόματου ψεκασμού. Περιέχει 3 επίπεδα αρώματος, για να καθορίζετε την ένταση που σας αρέσει. Ο νέος λεπτός του σχεδιασμός, σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε οπουδήποτε στο σπίτι σας.

7030
5201347174637
11,06 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Ethyl Alcohol, Butane Isobutane Propane, Aqua, Parfum, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Sodium Borate, Coumarin, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxysohexyl 3-Cyclohexene.
Οδηγίες Προφύλαξης
Προσοχή! Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Μπορεί να εκραγεί αν θερμανθεί. Μακριά από παιδιά.
Εύφλεκτα υγρά ή αέρια
Στοιχεία Προμηθευτή
RECKITT BENKISER ΕΛΛΑΣ ΧΗΜΙΚΑ Α.Β.Ε.Ε., Καβαλιεράτου 7 ΤΚ 145 64 Κηφισιά Αττικής, Τηλ.: 210 8127253.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χείμαρρος wc cubo blu 2x50gr

Αποσμητικές ταμπλέτες για τη τουαλέτα. Προστατεύουν από τα άλατα και κρατούν μακριά τις οσμές!

Καθαριστικό block της εταιρείας Granforte, που τοποθετείται στην λεκάνη της τουαλέτας και συμβάλλει στον αρωματισμό και στη διατήρηση της καθαριότητάς της.

Το προϊόν διατίθεται σε συσκευασία των 2 τεμαχίων.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,06 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου smooth satin & moon lily 250ml

Δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με το ανταλλακτικό Air Wick 250ml Moonlilly. Η φρέσκια μυρωδιά του Moonlilly θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρικών νύχτων και ρομαντικών στιγμών. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να απολαύσει τη μαγεία των αρωμάτων στον χώρο σας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία!

Τιμή 3,15 €

Duck αποσμητικό τουαλέτας με θήκη active clean pine forest 2x38,6gr

Η αποσμητική τουαλέτα Duck με θήκη active clean pine forest 2x38,6gr είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε το μπάνιο σας φρέσκο και καθαρό. Με το αρωματικό άρωμα του πεύκου, θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε ένα δάσος γεμάτο φύλλα και φρεσκάδα. Αποκτήστε το Duck αποσμητικό τουαλέτας σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία καθαριότητας και φρεσκάδας στο μπάνιό σας.
Τιμή 3,29 €

Air Wick αποσμητικό χώρου άνθος κερασιάς 250ml

Απολαύστε τη φρεσκάδα της φύσης στον χώρο σας με το Air Wick Pure αποσμητικό χώρου 250ml cherry blossom. Μια αναζωογονητική αίσθηση κερασιάς που θα σας ταξιδέψει σε έναν κήπο γεμάτο λουλούδια. Αναβαθμίστε την ατμόσφαιρα του χώρου σας και δημιουργήστε μια ευχάριστη εμπειρία που θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα και χαλαρωμένοι. Αφήστε το Air Wick Pure να φροντίσει για την αίσθηση του χώρου σας και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας.

Τιμή 2,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona dermasoft υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ με υαλουρονικό οξύ για ευαίσθητες επιδερμίδες 20+20τεμ

Τα υγρά μαντηλάκια καθαρισμού προσώπου & ματιών με υαλουρονικό οξύ και υδρολυμένο μαργαριτάρι αφαιρούν αποτελεσματικά το αδιάβροχο μακιγιάζ και τη μάσκαρα.

Με σύνθεση εμπλουτισμένη με πρεβιοτικά και φιλική στο μικροβίωμα της επιδερμίδας του προσώπου, το προϊόν ενυδατώνει και μειώνει το μέγεθος των πόρων της επιδερμίδας, αφήνοντάς την παράλληλα απαλή και καθαρή.

Δερματολογικά & Οφθαλμολογικά ελεγμένο.

Τιμή 2,27 €

Illy κάψουλες espresso classic 10τεμ

Illy. Απολαύστε τη γεύση του αυθεντικού ιταλικού espresso με τις κάψουλες Illy classico. Μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας ταξιδέψει στην γεύση της Ιταλίας. Αποκτήστε τώρα τις κάψουλες Illy classico και απολαύστε τον αγαπημένο σας espresso στον καναπέ του σπιτιού σας.
Τιμή 5,73 €

El-Ef σακούλες τροφίμων μεγάλες 28x43cm 40τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Elef με διαστάσεις 28x43cm είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και την διατήρηση των τροφίμων σας. Με το συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και αναλλοίωτα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ παράλληλα προστατεύετε το περιβάλλον χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμο υλικό. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το πρακτικό και λειτουργικό προϊόν για το σπίτι σας!
Τιμή 0,64 €

Φάκελος κουμπί Α4 μαύρος

Αυτός ο φάκελος κουμπιών Α4 σε μαύρο χρώμα θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με ανθεκτικό υλικό και ποιοτική κατασκευή, αυτός ο φάκελος είναι ο τέλειος σύμμαχος για κάθε εργασία γραφείου. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το προϊόν να σας ξεφύγει!
Τιμή 0,38 €