• Air Wick αποσμητικό χώρου άνοιξη 250ml
  • Air Wick αποσμητικό χώρου άνοιξη 250ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAir Wick

Air Wick αποσμητικό χώρου άνοιξη 250ml

42638
3059943021709
2,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου βανίλια 1lt

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες, δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες), με μυκητιοκτόνο δράση για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 9,91 €

Bref μπλοκ WC power active nature pine 51ml

Νέο Power Active με ενισχύμενη φόρμουλα κατά των αλάτων για μια καθαρή και αστραφτερή τουαλέτα.

Η σύνθεση 4 λειτουργειών, αποτρέπει τον σχηματισμό αλάτων, απελευθερώνει καθαριστικό αφρό, παρέχει ένα σύστημα ενεργής προστασίας, αποτρέποντας την συσσώρευση υπολειμμάτων και προσφέρει φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 1,48 €

Air Wick συσκευή essential oils με ανταλλακτικό smooth satin & moon lily 19ml

Η Air Wick συσκευή essential oils με ανταλλακτικό smooth satin & moon lily 19ml είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε ένα ατμοσφαιρικό και χαλαρωτικό περιβάλλον στον χώρο σας. Η μοναδική αρωματική σύνθεση smooth satin & moon lily θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρικών αρωμάτων, ενώ η εύκολη χρήση της συσκευής θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε την σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας στο σπίτι σας!

Τιμή 4,30 €

Felce azzurra αποσμητικό χώρου λευκός μόσχος 250ml

Το Felce azzurra αποσμητικό χώρου muschio bianco 250ml της εταιρίας Felce Azzurra είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε ένα φρέσκο άρωμα στον χώρο σας. Με το μοναδικό άρωμα muschio bianco, θα νιώσετε ότι βρίσκεστε σε έναν κήπο γεμάτο λουλούδια. Αφήστε το Felce azzurra να σας συνοδεύει και να δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.
Τιμή 2,51 €

Wc net block wc blue fresh 36,5gr

Καθαριστικό block της εταιρείας Wc Net, που τοποθετείται στην λεκάνη της τουαλέτας και συμβάλλει στον αρωματισμό και στη διατήρηση της καθαριότητάς της.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Nava misty τσιμπίδα κουζίνας σιλικόνης 26cm 10-111-017

Η τσιμπίδα κουζίνας Nava misty σιλικόνης 26cm 10-111-017 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική λάτρη. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής της Nava, αυτή η τσιμπίδα θα σας βοηθήσει να μαγειρέψετε με άνεση και ακρίβεια. Η εργονομική σχεδίασή της και η ειδική λαβή σιλικόνης την καθιστούν εύκολη στη χρήση και ασφαλή για τα χέρια σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν να σας ξεφύγει!
Τιμή 3,85 €

Μακεδονικό ξύδι special 360ml

Ξίδι της εταιρείας Μακεδονικό, το οποίο παράγεται από κόκκινο κρασί και είναι ιδανικό για σαλάτες, όσπρια ή χοιρινό κρέας. Το οξικό οξύ που περιέχει το ξίδι επιβραδύνει την πέψη των υδατανθράκων και αυξάνει την απορρόφηση της γλυκόζης. Η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μικρότερες ποσότητες γλυκόζης στο αίμα και διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το σώμα από βλάβες του δέρματος και μολύνσεις. Επίσης ωφελεί την υγεία της καρδιάς και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, προλαμβάνει τη φλεγμονή και τη δημιουργία θρόμβων και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.

Τιμή 0,35 €

Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 18x60τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 18x60τεμ είναι ιδανικά για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Με την αναζωογονητική αλόη, προσφέρουν απαλότητα και προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Απορροφούν γρήγορα και είναι εξαιρετικά απαλά, κάνοντας την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την ποιότητα και τη φρεσκάδα που προσφέρουν τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby!
Τιμή 15,63 €
  • Πακέτο