• Air Wick αποσμητικό χώρου άνθος κερασιάς 250ml
  • Air Wick αποσμητικό χώρου άνθος κερασιάς 250ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAir Wick

Air Wick αποσμητικό χώρου άνθος κερασιάς 250ml

Απολαύστε τη φρεσκάδα της φύσης στον χώρο σας με το Air Wick Pure αποσμητικό χώρου 250ml cherry blossom. Μια αναζωογονητική αίσθηση κερασιάς που θα σας ταξιδέψει σε έναν κήπο γεμάτο λουλούδια. Αναβαθμίστε την ατμόσφαιρα του χώρου σας και δημιουργήστε μια ευχάριστη εμπειρία που θα σας κάνει να αισθανθείτε άνετα και χαλαρωμένοι. Αφήστε το Air Wick Pure να φροντίσει για την αίσθηση του χώρου σας και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας.

31081
3059943021693
2,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Omay αποσμητικό χώρου linen fresh 260ml

Αποσμητικό σε μορφή spray το οποίο είναι κατάλληλο για να απομακρύνει τις οσμές και να χαρίσει μία πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Ο ψεκασμός θα πρέπει να γίνεται από κάποια απόσταση και να μην έρχεται το προϊόν σε επαφή με τα μάτια.

Τιμή 1,53 €

Bref μπλοκ WC power active ocean breeze 51ml

Νέο Power Active με ενισχύμενη φόρμουλα κατά των αλάτων για μια καθαρή και αστραφτερή τουαλέτα.

Η σύνθεση 4 λειτουργειών, αποτρέπει τον σχηματισμό αλάτων, απελευθερώνει καθαριστικό αφρό, παρέχει ένα σύστημα ενεργής προστασίας, αποτρέποντας την συσσώρευση υπολειμμάτων και προσφέρει φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 1,48 €

Bref μπλοκ WC power active nature pine 2x51ml

Η Bref power active pine 2x51ml είναι το απόλυτο απορρυπαντικό για την τουαλέτα σας. Με μια μοναδική φόρμουλα που εξουδετερώνει άμεσα τις δυσάρεστες μυρωδιές και αφήνει ένα αναζωογονητικό άρωμα πεύκου, η τουαλέτα σας θα είναι πάντα φρέσκια και καθαρή. Αποκτήστε το Bref power active pine 2x51ml τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία καθαριότητας!
Τιμή 2,27 €

Duck block χωρίς θήκη fresh patch marine 12τεμ

Η Duck block χωρίς θήκη fresh patch marine 12τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και απόλυτα απαραίτητο στον καθημερινό καθαρισμό του σπιτιού τους. Με την εγγύηση της εταιρίας Duck, αυτό το προϊόν θα σας προσφέρει αποτελεσματική προστασία και αίσθηση φρεσκάδας σε κάθε χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα κορυφαία προϊόντα της αγοράς!
Τιμή 5,30 €

Κορυφαία προϊόντα

Jacobs φακελάκια cappuccino choco milka 8τεμ

Απολαύστε την τέλεια συντροφιά σας με το Jacobs cappuccino choco milka sticks 8τεμ. Η απαλή γεύση του cappuccino συνδυάζεται με την πλούσια σοκολάτα Milka, δημιουργώντας ένα απολαυστικό ρόφημα που θα σας κάνει να το ερωτευτείτε αμέσως. Απολαύστε τη γεύση και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις.
Τιμή 2,86 €

El Greco τσάι δυόσμος 20x1,1gr

Δυόσμος της εταιρείας El Greco σε συσκευασία 20 φακελίσκων. Ο δυόσμος είναι είδος μέντας το οποίο είναι ιθαγενές της Ευρώπης και της Νοτιοδυτικής Ασίας. Ο δυόσμος πέρα από τη χρήση του ως αντισπασμωδικό, τονωτικό και χωνευτικό βότανο, χρησιμοποιείται για να αρωματίσει διάφορα φαγητά.

Τιμή 2,61 €

Klinex υγρό καθαριστικό κατά της μούχλας spray 500ml

KLINEX SPRAY κατά της μούχλας με ενεργό χλώριο: Γρήγορη δράση, Απολυμαίνει από βακτήρια και μούχλα, Αφαιρεί αιτίες κακοσμίας. Το Spray KLINEX κατά της μούχλας με ενεργό χλώριο δρα γρήγορα και αποτελεσματικά, απολυμαίνοντας από βακτήρια και μούχλα. Κατάλληλο για χρήση σε διάφορες επιφάνειες! Αφαιρεί βακτήρια και μούχλα που είναι γνωστές αιτίες κακοσμίας.

Τιμή 2,79 €

Βιολάντα μπισκότα soft cookies βρώμης χωρίς ζάχαρη με μαύρη σοκολάτα 180gr

Τα Βιολάντα μπισκότα soft cookies βρώμης χωρίς ζάχαρη με μαύρη σοκολάτα 180gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια υγιεινή και γευστική λύση. Με την απαλή υφή τους και την εκλεπτυσμένη γεύση της μαύρης σοκολάτας, σίγουρα θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Δοκιμάστε τα σήμερα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να τα λατρέψετε αμέσως.
Τιμή 1,94 €

Got2b κρέμα styling chaotic modelling fibre gum 100ml

Η Got2b κρέμα styling 100ml chaotic modelling fibre gum είναι το ιδανικό προϊόν για όσους θέλουν να δημιουργήσουν ένα τολμηρό και μοναδικό χτένισμα. Με την απίστευτη δύναμη και ευελιξία που προσφέρει, θα μπορείτε να δημιουργήσετε το look που πάντα ονειρευόσασταν, ενώ η μοναδική του φόρμουλα θα κρατήσει το χτένισμά σας αναλλοίωτο για πολλές ώρες. Αποκτήστε τώρα την Got2b κρέμα styling 100ml chaotic modelling fibre gum και ξεχωρίστε σε κάθε εμφάνισή σας!
Τιμή 4,66 €