• Dove σαπούνι refreshing cucumber 4x90gr
  • Dove σαπούνι refreshing cucumber 4x90gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDove

Dove σαπούνι refreshing cucumber 4x90gr

48158
8712561539166
3,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Λεσβιακή γη χειροποίητο παραδοσιακό σαπούνι πράσινο 4x250gr

Ανακαλύψτε τη μαγεία της Λεσβιακής γης με το χειροποίητο παραδοσιακό σαπούνι πράσινο 4x250gr. Απολαύστε τη φρεσκάδα και την αίσθηση της φύσης στο δέρμα σας με αυτό το μοναδικό προϊόν που σας ταξιδεύει στον κόσμο των αρώματων και των αισθήσεων. Αφεθείτε στην απαλότητα και τη φροντίδα που προσφέρει αυτό το σαπούνι και ανανεώστε την επιδερμίδα σας με τον πιο φυσικό τρόπο. Αγοράστε το τώρα και ζήστε μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς και ευεξία

Τιμή 4,05 €

Dettol κρεμοσάπουνο με αντλία original 250ml

Το Dettol κρεμοσάπουνο 250ml είναι ένα απολυμαντικό και αντιβακτηριδιακό σαπούνι που προστατεύει την υγεία σας. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει το αρχικό Dettol αντισηπτικό για αποτελεσματική προστασία από τα μικρόβια. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση, αφήνει το δέρμα σας καθαρό και φρέσκο.
Τιμή 1,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Oscar καραμέλες μπίλια 300gr

Οι καραμέλες Oscar με μπίλια έρχονται σε συσκευασία βάρους 300γρ. Είναι γνωστές για την πλούσια γεύση και την απαλή υφή τους. Ιδανικές για να γλυκάνουν τις στιγμές σας!
Τιμή 2,06 €

Istra σαρδέλα σε φυτικό λάδι 125gr

Οι σαρδέλες Istra σε φυτικό λάδι είναι ένα νόστιμο και υγιεινό γεύμα που μπορεί να απολαύσετε σε κάθε γεύμα. Το προϊόν παρασκευάζεται από φρέσκες σαρδέλες που συντηρούνται σε φυτικό λάδι, προσφέροντας μια πλούσια γεύση και υψηλή θρεπτική αξία. Μπορείτε να τις απολαύσετε σκέτες, σε σαλάτες ή σαν μέρος ενός αλμυρού πιάτου. Κάθε συσκευασία περιέχει 125γρ.
Τιμή 1,07 €

Knorr ζωμός βοδινού 12τεμ

Ο κλασικός κύβος της Knorr με διαλεγμένα λαχανικά, μπαχαρικά και μυρωδικά, χωρίς συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές.

Τιμή 1,99 €

DeLux ακουαφόρτε υδροχλωρικό οξύ 450gr

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER

Υδατικό διάλυμα υδροχλωρικού οξεώς. Για τον καθαρισμό αλάτων και πουρί. Λεκάνες, wc, μάρμαρα, πλακάκια, νιπτήρες, λουτρά κ.τ.λ. Το προϊόν είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό των αλάτων από τις λεκάνες του μπάνιου από τα άλατα που επικάθονται σε αυτές. Με την σύνθεση του καταφέρνει να καθαρίζει χωρίς να καταστρέφει το σμάλτο από τα είδη υγιεινής. Κατάλληλο για δύσκολες περιπτώσεις καθαρισμού της τουαλέτας .

Τιμή 0,56 €

Γιώτης κουβερτούρα σε σταγόνες 100gr

KOYBEΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΛΙΩΣΙΜΟ.

Την ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΓΙΩΤΗΣ μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε: Λιωμένη για την παρασκευή ΓΛΑΣΟΥ για κέικ ή τούρτες. Λιωμένη για παρασκευή ΣΙΡΟΠΙΟΥ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ με το οποίο θα γαρνίρετε παγωτά, κρέπες, προφιτερόλ.

Όπως είναι για μπι- σκότα, κέικ, τούρτες αφού την αναμίξετε με την έτοιμη ζύμη ή την έτοιμη κρέμα.

Τιμή 1,85 €