• Taft αφρός μαλλιών volume fine hair No4 200ml
  • Taft αφρός μαλλιών volume fine hair No4 200ml

Taft αφρός μαλλιών volume fine hair No4 200ml

Αναζητάτε όγκο και λάμψη για τα λεπτά μαλλιά σας; Η Taft φόρμουλα Volume Fine Hair No4 200ml είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Με την ειδική της σύνθεση, υπόσχεται να προσθέσει όγκο στα μαλλιά σας, δίνοντάς τους ένα λαμπερό και υγιές εμφάνιση. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν για να απογειώσετε το hairstyling σας!
37132
3838824083704
3,68 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Wellaflex αφρός μαλλιών No5 glanz & halt 200ml

Ο αφρός μαλλιών Wellaflex No5 glanz & halt 200ml προσφέρει λάμψη και κράτημα που διαρκεί. Με την εξαιρετική του φόρμουλα, τα μαλλιά σας θα δείχνουν υγιή και λαμπερά όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα μόνο πάτημα!
Τιμή 3,37 €

Syoss πυλός μαλλιών molding paste with charcoal 130ml

Η Syoss πυλός μαλλιών molding paste with charcoal 130ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε στα μαλλιά σας το τέλειο στυλ που ονειρεύεστε. Η μοναδική της σύνθεση με ενεργό κάρβουνο θα σας χαρίσει απίστευτο όγκο και ελαστικότητα, ενώ θα προστατεύσει τα μαλλιά σας από τη θερμότητα του σίδερου και του φριζάρισμα. Αφήστε τα μαλλιά σας να μιλήσουν από μόνα τους και κερδίστε τις εντυπώσεις με το Syoss molding paste with charcoal!
Τιμή 4,50 €

Pantene αφρός μαλλιών style & protect 200ml

Ο αφρός μαλλιών Pantene Style & Protect 200ml είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που αναζητούν το τέλειο styling για τα μαλλιά τους. Η εξαιρετική φόρμουλα του αφρού προστατεύει τα μαλλιά σας ενώ τα διαμορφώνει, χαρίζοντάς τους λάμψη και όγκο. Αποκτήστε τα πιο λαμπερά και δυνατά μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν με τον αφρό μαλλιών Pantene Style & Protect 200ml. Αγοράστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 4,34 €

Farcom HD non-aerosol hair spray No3 strong hold 200ml

Η Farcom HD μη αεροζόλ λακ για τα μαλλιά προσφέρει ισχυρή κράτηση για όλη μέρα. Με την προηγμένη του φόρμουλα, τα μαλλιά σας θα παραμείνουν σταθερά στη θέση τους χωρίς να γίνονται βαριά ή λιπαρά. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το styling σας με ένα μόνο πάτημα.
Τιμή 3,59 €

Syoss hair spray volume lift No4 75ml

To SYOSS VOLUME LIFT, η premium σειρά styling για μέγιστο όγκο, μεγάλης διάρκειας από τις ρίζες, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Στεγνώνει γρήγορα, φεύγει εύκολα με το βούρτσισμα. Προσφέρει extra δυνατό κράτημα.

Τιμή 1,64 €

Κορυφαία προϊόντα

Λητη φοινικι 85gr,

Η Λητη φοινικι 85gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία. Με τη φρεσκάδα των φοινίκων και την πλούσια γεύση της Λητης, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να αισθανθείτε ενθουσιασμένοι και θα σας καθηλώσει από την πρώτη γεύση. Αποκτήστε τώρα τη Λητη φοινικι 85gr και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 0,93 €

Roshen γκοφρέτα κακάο & γάλα 216gr

Η Roshen είναι μια γνωστή εταιρεία που παράγει γλυκίσματα και λουκούμια. Από ό,τι φαίνεται, το προϊόν "Roshen γκοφρέτα κακάο & γάλα 216gr" είναι μια συσκευασία γκοφρέτας με γεύση κακάο και γάλα, και το πακέτο έχει καθαρό βάρος 216 γραμμάρια.

Τιμή 1,65 €

Γιώτης μπεσαμέλ 162gr

Η Μπεσαμέλ Γιώτης είναι ένα μείγμα για να φτιάξετε εύκολα, γρήγορα και με σίγουρη επιτυχία την πιο νόστιμη και αφράτη Μπεσαμέλ. Απλά χτυπάτε με κρύο γάλα για 1' λεπτό και έχετε έτοιμη την πιο υπέροχη Μπεσαμέλ.

Τιμή 1,68 €

ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος σε stick 35gr

Η νέα σοκολάτα γάλακτος της ΙΟΝ θα σας κάνει να νιώσετε μια απίστευτη αίσθηση γεύσης και ικανοποίησης. Με την πρώτη μπουκιά θα αισθανθείτε την απαλή γεύση του γάλακτος να διαδέχεται την ευχάριστη πικράδα της σοκολάτας. Η συσκευασία σε stick 35gr είναι ιδανική για να την έχετε πάντα μαζί σας και να απολαμβάνετε τη γεύση της οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Απλά, ανακαλύψτε τον κόσμο της γλυκιάς απόλαυσης με την ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος!
Τιμή 1,12 €

Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 30m x 30cm

Η Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 30m x 30cm είναι η ιδανική λύση για τη διατήρηση των τροφίμων σας φρέσκα και προστατευμένα. Με αυτήν τη μεμβράνη, μπορείτε να διατηρήσετε τη φρεσκάδα των τροφίμων σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ παράλληλα διατηρείτε τη γεύση και την ποιότητά τους. Αποκτήστε τώρα τη Fresh μεμβράνη τροφίμων και απολαύστε φρέσκα τρόφιμα κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε.
Τιμή 0,83 €