• Syoss πυλός μαλλιών molding paste with charcoal 130ml
  • Syoss πυλός μαλλιών molding paste with charcoal 130ml
  • Syoss πυλός μαλλιών molding paste with charcoal 130ml
  • Syoss πυλός μαλλιών molding paste with charcoal 130ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSyoss

Syoss πυλός μαλλιών molding paste with charcoal 130ml

Η Syoss πυλός μαλλιών molding paste with charcoal 130ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε στα μαλλιά σας το τέλειο στυλ που ονειρεύεστε. Η μοναδική της σύνθεση με ενεργό κάρβουνο θα σας χαρίσει απίστευτο όγκο και ελαστικότητα, ενώ θα προστατεύσει τα μαλλιά σας από τη θερμότητα του σίδερου και του φριζάρισμα. Αφήστε τα μαλλιά σας να μιλήσουν από μόνα τους και κερδίστε τις εντυπώσεις με το Syoss molding paste with charcoal!
37142
8410436365093
4,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Syoss mousse αφρός μαλλιών volume lift 250ml

Ο αφρός Volume Lift της Syoss, δίνει όγκο και καλύτερο σχήμα στα μαλλιά.

Χαρακτηριστικά

100 % αέρινος όγκος

Anti-flat effect, για σώμα και δύναμη από τη ρίζα

Φεύγει εύκολα με το βούρτσισμα, δεν κολλάει, δεν αφήνει κατάλοιπα.

Τιμή 4,49 €

Got2b πάστα gentleman clay 100ml

Αναδεικνύει το στυλ και την αυτοπεποίθηση σας με το Got2b πηλό 100ml Gentleman Clay. Με την ιδανική υφή και τη δυνατή κράτηση, αυτός ο πηλός θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το τέλειο χτένισμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε τον τώρα και αναδείξτε τον πραγματικό σας εαυτό!
Τιμή 3,92 €

Fructis αφρός μαλλιών wet shine 200ml

Ο Fructis αφρός 200ml wet shine είναι το ιδανικό προϊόν για λαμπερά μαλλιά που ξεχωρίζουν. Με τη μοναδική του σύνθεση προσφέρει λάμψη και υγιή όψη, ενώ παράλληλα προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα του σίδερου και του πιστολιού. Αφήνει τα μαλλιά μαλακά, λεία και ευκολοχτένιστα, ενώ το άρωμά του θα σας κερδίσει αμέσως. Αποκτήστε τον Fructis αφρό 200ml wet shine και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 5,20 €

Taft styling gel pure styler 24h light hold 150ml

Το Taft styling gel pure styler 24h light hold 150ml της Schwarzkopf professional είναι το ιδανικό προϊόν για εκείνους που αναζητούν ένα ελαφρύ κράτημα για τα μαλλιά τους. Με τη μοναδική του φόρμουλα, το gel προσφέρει διάρκεια 24 ωρών, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Αποκτήστε το Taft styling gel pure styler της Schwarzkopf professional σήμερα και αναδείξτε το στιλ σας με άνεση και αξιοπιστία. Μην το χάσετε!

Τιμή 3,25 €

Pantene λακ μαλλιών Νo4 volume 250ml

Το Pantene λακ μαλλιών No4 volume 250ml της εταιρίας Pantene είναι η ιδανική επιλογή για εσένα που θέλεις να δώσεις όγκο και λάμψη στα μαλλιά σου. Με την ειδική του φόρμουλα, αυτό το προϊόν θα κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο πλούσια και ζωντανά από ποτέ. Απλά απλώστε το λακ στα μαλλιά σας και απολαύστε το αποτέλεσμα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε!
Τιμή 3,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Felce azzurra αφρόλουτρο κλασικό 650ml

Αναδείξτε την κλασική αίσθηση του FELCE AZZURRA με το αφρόλουτρο "Classico". Με μία παράδοση που χρονολογείται από δεκαετίες, αυτό το αφρόλουτρο φέρνει μια πολυτελή, ελαφριά σύνθεση που καθαρίζει, ενυδατώνει και αφήνει το δέρμα σας αρωματισμένο με το αγαπημένο και διαχρονικό άρωμα της FELCE AZZURRA.

Τιμή 2,77 €

Ανθέμια μέλι 900gr

Το "Ανθέμια μέλι 900γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μελιού με συνολικό βάρος 900 γραμμάρια. Το μέλι Ανθέμια πιθανότατα προέρχεται από το νέκταρ των ανθών, διαφόρων φυτών και λουλουδιών που ευρίσκονται στην περιοχή παραγωγής.

Τιμή 3,96 €

Condito μουστάρδα σε μερίδες 200x15gr

Ατομικά μεριδάκια 15g σε χαρτοκιβώτιο 200 τεμαχίων. Εξυπηρετούν άψογα τις ανάγκες του delivery και του take-away, με γνώμονα πάντα την υγιεινή και την ατομική ασφάλεια. Η ιδανική συνοδευτική επιλογή για σάντουιτς, μπέργκερ και πατάτες.

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλη για vegans, vegetarians και νηστεία

Συμβάλλουν στην υγιεινή και την ατομική ασφάλεια

Τιμή 14,21 €

Every Day σερβιέτες hyperdry ultra plus extra long 18τεμ

Πολύ λεπτές σερβιέτες, 40% μεγαλύτερες σε μήκος από τις σερβιέτες EveryDay Normal, ειδικά μελετημένες για extra προστασία ακόμα και σε πολύ μεγάλη ροή. Με διπλά φτερά προστασίας: τα “κεντρικά” φτερά προστατεύουν από πλαϊνές διαρροές, ενώ τα “πίσω” φτερά στερεώνουν καλύτερα τη σερβιέτα και προστατεύουν από διαρροές στο πίσω μέρος.

Κατάλληλες για τη νύχτα ή για περιπτώσεις πολύ μεγάλης ροής. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,97 €