• Wellaflex αφρός μαλλιών No5 glanz & halt 200ml Wellaflex - 1
  • Wellaflex αφρός μαλλιών No5 glanz & halt 200ml Wellaflex - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςWellaflex

Wellaflex αφρός μαλλιών No5 glanz & halt 200ml

Ο αφρός μαλλιών Wellaflex No5 glanz & halt 200ml προσφέρει λάμψη και κράτημα που διαρκεί. Με την εξαιρετική του φόρμουλα, τα μαλλιά σας θα δείχνουν υγιή και λαμπερά όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα μόνο πάτημα!
38754
4064666045191
3,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fructis αφρός μαλλιών wet shine 200ml

Ο Fructis αφρός 200ml wet shine είναι το ιδανικό προϊόν για λαμπερά μαλλιά που ξεχωρίζουν. Με τη μοναδική του σύνθεση προσφέρει λάμψη και υγιή όψη, ενώ παράλληλα προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα του σίδερου και του πιστολιού. Αφήνει τα μαλλιά μαλακά, λεία και ευκολοχτένιστα, ενώ το άρωμά του θα σας κερδίσει αμέσως. Αποκτήστε τον Fructis αφρό 200ml wet shine και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 5,20 €

Byphasse hair serum θρέψης μαλλιών για ξηρά μαλλιά 50ml

Το Byphasse hair serum θρέψης μαλλιών για ξηρά μαλλιά 50ml είναι η ιδανική λύση για τη φροντίδα των μαλλιών σας. Η μοναδική σύνθεσή του ενυδατώνει βαθιά τα μαλλιά σας, χαρίζοντάς τους λάμψη και απαλότητα. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά και ευκολοχτένιστα, ενώ παράλληλα προστατεύει από τη θερμότητα των styling εργαλείων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε υγιή και λαμπερά μαλλιά κάθε μέρα!
Τιμή 9,25 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food γάλα εβαπορέ συμπυκνωμένο 7,5% λιπαρά 410gr

Το γάλα εβαπορέ συμπυκνωμένο 7,5% λιπαρά 410gr της Arion food είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μοναδική του γεύση και τη συμπυκνωμένη σύνθεσή του, προσφέρει μια απόλαυση γεύσης που δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο προϊόν. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης με το γάλα Arion food.

Τιμή 1,12 €

Ajax υγρά πανάκια καθαρισμού pant based 50τεμ

Τα Ajax υγρά πανάκια καθαρισμού plant based 50τεμ της εταιρίας Ajax είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και λαμπερό. Με φυτική σύνθεση και εξαιρετική απόδοση καθαρισμού, αυτά τα υγρά πανάκια είναι η τέλεια λύση για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και αρωματικό χώρο σας με τα Ajax υγρά πανάκια καθαρισμού plant based 50τεμ!
Τιμή 4,37 €

Sanitas διαφανής μεμβράνη easy cut 50m

Μεμβράνη μεγάλης αντοχής και ελαστικότητας, κατάλληλη για τρόφιμα, με τέλεια εφαρμογή που κόβεται εύκολα. Ιδανική για τη συντήρηση τροφίμων μέσα και έξω από το ψυγείο. Χάρη στη μεγάλη ελαστικότητά της εφαρμόζει εύκολα σε όλα τα σκεύη, εμποδίζοντας τη μεταφορά οσμών μεταξύ των τροφίμων. Είναι πολύ πρακτική στη χρήση, καθώς κόβεται εύκολα με ένα τράβηγμα.

Κατάλληλη για μακροχρόνια επαφή με όλα τα τρόφιμα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ε.Ε.

Τιμή 4,74 €

Γκρέκα ψιλοκομμένες τομάτες 400gr

Εκλεκτές ψιλοκομμένες τομάτες ΓΚΡΕΚΑ σε μεγάλα κομμάτια για να διατηρήσουν το άρωμα, την ποιότητα, την αυθεντική γεύση, τη φρεσκάδα. Ιδανικές για να προσφέρουν μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία.

100% ελληνικές τομάτες

Τομάτα καλοκαιρινής συγκομιδής

Εκλεκτές και ώριμες τομάτες από τον εύφορο κάμπο Σερρών

Χωρίς προσθήκη συντηρητικών.

Τιμή 0,85 €

Croco crackers με πίτσα 400gr

Αλμυρά σνακ με γεύση πίτσα της εταιρείας Croco που αποτελούν ιδανικά συνοδευτικά για την μπύρα ή το κρασί σας.

Τιμή 1,71 €