• Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 30m x 30cm
  • Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 30m x 30cm
  • Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 30m x 30cm
  • Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 30m x 30cm
  • Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 30m x 30cm
  • Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 30m x 30cm
  • Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 30m x 30cm
  • Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 30m x 30cm
  • Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 30m x 30cm
  • Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 30m x 30cm
  • Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 30m x 30cm
  • Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 30m x 30cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFresh

Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 30m x 30cm

Η Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 30m x 30cm είναι η ιδανική λύση για τη διατήρηση των τροφίμων σας φρέσκα και προστατευμένα. Με αυτήν τη μεμβράνη, μπορείτε να διατηρήσετε τη φρεσκάδα των τροφίμων σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ παράλληλα διατηρείτε τη γεύση και την ποιότητά τους. Αποκτήστε τώρα τη Fresh μεμβράνη τροφίμων και απολαύστε φρέσκα τρόφιμα κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε.
15034
5213006891762
0,83 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Alufix αλουμινόχαρτο 30m

Η Alufix είναι μια αυστριακή οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1964 και ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή πλαστικής μεμβράνης και σακούλες σκουπιδιών για το σπίτι, τα εστιατόρια και τις εμπορικές επιχειρήσεις, καθώς και των συγγενικών προϊόντων όπως το αλουμινόχαρτο ή τα αξεσουάρ για γκριλ. Για περισσότερα από 49 χρόνια κάτω από την εταιρεία Alufix παράγονται τα κλασικά προϊόντα οικιακής χρήσης στην Αυστρία. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να ανακυκλωθεί στο 99,9% και ως εκ τούτου συμβάλλει ένα μέρος για ένα καθαρότερο περιβάλλον. Το ALUFIX αλουμινόχαρτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς, όπως π.χ. στο ψήσιμο, στη συντήρηση τροφίμων, στο πάγωμα τροφίμων, στο ζέσταμα, στη φύλαξη, στο τηγάνισμα, στο ψήσιμο στη σχάρα, στον ατμό, όπως επίσης

και στην χειροτεχνία. Ένα μεγάλο μέρος από τα Alufix προϊόντα παράγονται στο κεντρικό εργοστάσιο της εταιρείας στο Wiener Neudorf, στα νότια προάστια της Βιέννης. Ο υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης στην παραγωγή των προϊόντων μας με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εξασφαλίζει μια σταθερά καλή ποιότητα.

Τιμή 2,69 €

Veler αλουμινόχαρτο 20m

Το Veler αλουμινόχαρτο 20m είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την απίστευτη αντοχή του και την εξαιρετική του ποιότητα, το Veler αλουμινόχαρτο θα σας βοηθήσει να μαγειρέψετε υγιεινά και νόστιμα φαγητά, προστατεύοντας ταυτόχρονα τις ταψίες και τα σκεύη σας από τις καύσεις. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Veler αλουμινόχαρτο 20m σήμερα! Η κορυφαία επιλογή για κάθε επαγγελματία και οικιακή χρήση!
Τιμή 1,66 €

Sanitas διαφανής μεμβράνη 30m

Μεμβράνη μεγάλης αντοχής και ελαστικότητας, κατάλληλη για τρόφιμα, με τέλεια εφαρμογή που κόβεται εύκολα. Ιδανική για τη συντήρηση τροφίμων μέσα και έξω από το ψυγείο. Χάρη στη μεγάλη ελαστικότητά της εφαρμόζει εύκολα σε όλα τα σκεύη, εμποδίζοντας τη μεταφορά οσμών μεταξύ των τροφίμων. Είναι πολύ πρακτική στη χρήση, καθώς κόβεται εύκολα με ένα τράβηγμα.

Κατάλληλη για μακροχρόνια επαφή με όλα τα τρόφιμα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ε.Ε.

Τιμή 1,58 €

Family μεμβράνη σε κουτί με πριόνι 200m x 30cm

Η Family μεμβράνη σε κουτί με πριόνι 200m x 30cm είναι το ιδανικό προϊόν για τις ανάγκες σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και αντοχή στη χρήση, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με ευκολία και ακρίβεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο χρήσιμο εργαλείο για το εργαστήριο σας!
Τιμή 5,05 €

Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 200m x 45cm

Η Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 200m x 45cm είναι ο απόλυτος σύμμαχος σας στην κουζίνα! Με την απίστευτη αυτή μεμβράνη, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, προστατεύοντάς τα από τον αέρα και την υγρασία. Είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας στο ψυγείο ή το ντουλάπι, κρατώντας τα φρέσκα και νόστιμα. Μην αφήνετε τίποτα να χαθεί - επενδύστε στη Fresh μεμβράνη τροφίμων τώρα και απολαύ
Τιμή 6,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Maltesers σοκολατένια κουφετάκια γάλακτος 37gr

Ελαφριές σοκολατένιες μπαλίτσες με τραγανή γέμιση από βύνη και γάλα. Αποτελούν ιδανικό σνακ, τέλειο κέρασμα, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως υλικό σε τούρτες & κέικ.

Τιμή 0,76 €

Καρυδοσπάστης μεταλλικός με έλασμα και ξύλινο χερούλι

Αυτός ο μεταλλικός καρυδοσπάστης είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας. Με το ξύλινο χερούλι του προσφέρει άνετη λαβή και εύκολη χρήση. Ξεχάστε τον παλιό τρόπο ανοίγματος καρυδιών και απολαύστε την εύκολη και γρήγορη διαδικασία με αυτόν τον εκπληκτικό καρυδοσπάστη. Αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη των καρυδιών.
Τιμή 3,83 €

The littlies γεωμετρικό σετ flexi 20cm σε 2 χρώματα 3τεμ

Σετ γεωμετρικών οργάνων από πλαστικό σε ροζ χρώμα, μήκους 20 εκατοστών. Είναι εύκαμπτα ώστε να είναι ανθεκτικά στα χτυπήματα και να μην σπάνε εύκολα. Συσκευασία 3 τεμαχίων με θήκη.

Τιμή 1,44 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού