• HEINZ MAYOKETCHUP 415ml.  - 1
  • HEINZ MAYOKETCHUP 415ml.  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHeinz

Heinz σως mayoketchup top down 425gr

Η νέα μας πρωτοποριακή σάλτσα, HEINZ MAYOKETCHUP 415ml, συνδυάζει τη γεύση της κέτσαπ με την απαλή υφή της μαγιονέζας για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε την σε σάντουιτς, burgers, hot dogs και οποιαδήποτε άλλη συνταγή θέλετε να αναβαθμίσετε με τον πιο νόστιμο τρόπο. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
38603
5900783009908
4,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Brava chef sauce 900ml

Η Brava chef sauce 900ml είναι η ιδανική επιλογή για τη δημιουργία λαχταριστών γεύσεων στην κουζίνα σας. Με τη μοναδική της σύνθεση και την πλούσια γεύση της, θα μετατρέψει κάθε γεύμα σε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. Ανακαλύψτε τη γεύση της Brava chef sauce 900ml και απολαύστε την σε κάθε μαγειρική σας περιπέτεια.
Τιμή 7,40 €

Hellmann's βινεγκρέτ εσπεριδοειδών citrus 1lt

Η Hellmann's citrus βινεγκρέτ εσπεριδοειδών 1lt είναι ένα προϊόν που θα φέρει φρεσκάδα και γεύση στα πιάτα σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και γεύση της Hellmann's, αυτό το βινεγκρέτ εσπεριδοειδών θα αναβαθμίσει κάθε σας γεύμα. Απολαύστε τη μοναδική του γεύση και δώστε ένα άλλο επίπεδο στις γευστικές σας εμπειρίες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη γεύση των εσπεριδοειδών στο τραπέζι σας!
Τιμή 10,90 €

Stubb's σάλτσα BBQ original 300ml

Ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική απόλαυση με τη Stubb's σάλτσα BBQ original 300ml. Με τη μοναδική της συνταγή που συνδυάζει τέλεια τις γεύσεις της μπάρμπεκιου, αυτή η σάλτσα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο από αρώματα και γεύσεις. Αφήστε τη Stubb's να σας οδηγήσει σε μια αναζήτηση γεύσης που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.
Τιμή 8,90 €

Stubb's σάλτσα sticky sweet BBQ 300ml

Η Stubb's σάλτσα sticky sweet BBQ 300ml είναι η απόλυτη επιλογή για τους λάτρεις της μπάρμπεκιου! Με τη γλυκιά και πλούσια γεύση της, αυτή η σάλτσα θα σας ταξιδέψει στον κόσμο των απολαύσεων. Απολαύστε την σε ψητά κρεατικά, burgers, ribs και άλλα αγαπημένα σας φαγητά και αφήστε τη μαγεία της γεύσης να σας κατακτήσει. Μην αφήνετε την ευκαιρία να διαφύγει - αποκτήστε την Stubb's σάλτσα sticky sweet BBQ 300ml σήμερα και απολαύστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες!
Τιμή 8,78 €

Κορυφαία προϊόντα

Spiangiacqua καθαριστής δαπέδου 55cm

Η Spiangiacqua καθαριστής δαπέδου 55cm είναι το ιδανικό εργαλείο για την καθαριότητα του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική του απόδοση και την αξιοπιστία του, θα αφήσει τα δάπεδα σας λαμπερά και καθαρά. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε έναν καθαρό και όμορφο χώρο ζωής!
Τιμή 2,42 €

Izi παγοκυψέλες 280 παγάκια

Οι παγοκυψέλες Izi 280 παγάκια είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τα ποτά σας δροσερά και δροσιστικά. Με την υψηλή ποιότητα και την ευκολία χρήσης τους, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Αποκτήστε τώρα τις παγοκυψέλες Izi και απολαύστε το ποτό σας με άνεση και στυλ!
Τιμή 0,47 €

Μιτσικέλι φυσικό μεταλλικό νερό 24x0,5lt

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΜΙΤΣΙΚΕΛΙ» εμφιαλώνεται στην πηγή «ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ». Το νερό χωρίς να υποστεί καμία επεξεργασία οδηγείται από το σημείο της υδροληψίας σε υπερσύγχρονα μηχανήματα εμφιάλωσης, μέσω ενός δικτύου ανοξείδωτων σωληνώσεων.

Τιμή 2,78 €