• Brava ketchup 4,5kg Brava - 1
  • Brava ketchup 4,5kg Brava - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBrava

Brava ketchup 4,5kg

Το Brava ketchup 4,5kg είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική και ποιοτική σάλτσα κέτσαπ. Με τη μοναδική του γεύση και την πλούσια υφή του, το Brava ketchup θα κάνει τα φαγητά σας ακόμα πιο νόστιμα. Απολαύστε το σε σάντουιτς, burger, πατάτες τηγανητές και όπου αλλού θέλετε να προσθέσετε μια νότα γεύσης. Αποκτήστε το Brava ketchup 4,5kg τώρα και απογειώστε τις γευστικές σας εμπειρίες!
23473
5201131971183
13,44 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ομοσπονδία ketchup φιάλη 330gr

Κέτσαπ της εταιρίας Ομοσπονδία, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνοδευτική σάλτσα σε κρεατικά και λαχανικά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε ντρέσινγκ.

Τιμή 1,88 €

Κύκνος ketchup πλαστικό 560gr

Το Κύκνος ketchup πλαστικό 560gr είναι η ιδανική επιλογή για να αναβαθμίσετε τα γεύματά σας. Με την απαλή του γεύση και την πλούσια συνοχή, θα κάνει κάθε μπιφτέκι ή πατάτες να ξεχωρίζουν. Απολαύστε τη γεύση του Κύκνου και δώστε στα φαγητά σας μια νότα που θα μείνει αξέχαστη.
Τιμή 4,05 €

Condito ketchup 4,1kg

Η κλασική μας κέτσαπ με ευχάριστα, δροσερά αρώματα και λαμπερό κόκκινο χρώμα. Η αγαπημένη γεύση μικρών και μεγάλων. Συνοδεύει από ζυμαρικά και πατάτες τηγανητές, μέχρι hot dogs και chicken nuggets.

Τιμή 7,57 €

Hellmann's ketchup top down 550gr

Το HELLMANN'S KETCHUP 550gr. - (ΚΛΑΣΣΙΚΗ) (TOP DOWN) είναι το τέλειο προϊόν για όσους αναζητούν την απόλυτη γευστική εμπειρία. Με την κλασική του συνταγή και την πρακτική συσκευασία TOP DOWN, το HELLMANN'S KETCHUP θα σας καταπλήξει με τη γεύση και την ποιότητά του. Απολαύστε τον σε σάντουιτς, burgers, hot dogs και οποιοδήποτε άλλο φαγητό θέλετε να αναβαθμίσετε με μια πινελιά γεύσης HELLMANN'S KETCHUP. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 3,41 €

Brava ketchup 500gr

Το Brava ketchup 500gr της εταιρίας Brava είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Με την εκλεκτή συνταγή του και την πλούσια γεύση του, το Brava ketchup θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το με πατάτες, burgers, hot dogs και άλλα αγαπημένα σας φαγητά. Αποκτήστε το Brava ketchup 500gr σήμερα και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης!
Τιμή 3,20 €

Κορυφαία προϊόντα

Practic αναδευτήρας ξύλινος 1/1 14cm 500τεμ

Ο ξύλινος αναδευτήρας Practic 1/1 14cm 500τεμ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την αξιοπιστία της εταιρίας Practic, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία μάγειρα. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας μαγειρική.
Τιμή 4,17 €

Σωσάκι με καπάκι 120ml 4oz 50τεμ

Το Σωσάκι με καπάκι 120ml 4oz 50τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας εκδρομή ή μπάρμπεκιου. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το φαγητό σας θα παραμείνει φρέσκο και ασφαλές. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο προϊόν και να απολαύσετε κάθε στιγμή των εξόδων σας!
Τιμή 1,76 €

Dove αφρόλουτρο care & oil 720ml

Το Dove αφρολουτρo 720ml care & oil είναι ένα προϊόν που θα αγαπήσετε. Αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η μοναδική του φόρμουλα περιποίησης και ελαίων θα σας χαλαρώσει και θα σας αναζωογονήσει με κάθε χρήση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία λουσίματος.
Τιμή 3,78 €

Φλώρινας cola 2lt

Η μοναδική Cola Φλώρινας Δινάκη από φυσικό ξινό νερό, τώρα χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με γλυκαντικά από το φυτό Στέβια και 0 θερμίδες!

Τιμή 1,02 €