0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Sterk

Sterk ratan συρταριέρα πλαστική 4 ορόφων...

36,83 €
Διαθεσιμότητα: 12 Σε απόθεμα

Η συρταριέρα σας παρέχει τον απαραίτητο αποθηκευτικό χώρο για να οργανώσετε τα μικροαντικείμενά σας στα 4 συρτάρια που διαθέτει. Είναι κατασκευασμένη από πλαστικό, ένα υλικό με αντοχή στον χρόνο, το οποίο προσφέρει ευκολία στο καθάρισμα χωρίς να απορροφά τους λεκέδες.

Διαστάσεις:

Μήκος: 38εκ.

Πλάτος: 45εκ.

Ύψος: 90εκ.

Sterk oval ραφιέρα πλαστική 4 ορόφων 45x32x81cm

11,12 €
Διαθεσιμότητα: 36 Σε απόθεμα

Η ραφιέρα διαθέτει 4 θέσεις αποθήκευσης και αποτελεί ένα πολύ χρηστικό έπιπλο το οποίο θα σας βοηθήσει να έχετε πάντα μία οργανωμένη κουζίνα. Είναι ιδανική να αποθηκεύετε τρόφιμα, δοχεία, εργαλεία και γενικά οτιδήποτε χρειάζεστε. Σας παρέχει επιπλέον χώρο και είναι η κατάλληλη επιλογή για κουζίνες με περιορισμένο χώρο.

Διαθέτει θέση για φρούτα, και έτσι δεν θα χρειάζεται πλέον να προβληματίζεστε για το που θα τα τοποθετήσετε, ενώ παράλληλα θα έχετε άμεση πρόσβαση σε αυτά εύκολα και γρήγορα.

Κατασκευάζεται από πλαστικό, το οποίο αποτελεί μία πολύ πιο οικονομική λύση σε σχέση με τα υπόλοιπα υλικά. Είναι πολύ ανθεκτικό στην υγρασία αλλά και παρουσιάζει παράλληλα μεγάλη αντοχή στον χρόνο.

Μήκος: 45cm

Πλάτος: 32cm

Ύψος: 81cm

Sterk floare ραφιέρα πλαστική 4 ορόφων 40x40x86cm

9,79 €
Διαθεσιμότητα: 38 Σε απόθεμα

Η ραφιέρα της εταιρείας Sterk, διαθέτει 4 θέσεις αποθήκευσης και αποτελεί ένα πολύ χρηστικό έπιπλο το οποίο θα σας βοηθήσει να έχετε πάντα μία οργανωμένη κουζίνα. Είναι ιδανική να αποθηκεύετε τρόφιμα, δοχεία, εργαλεία και γενικά οτιδήποτε χρειάζεστε. Σας παρέχει επιπλέον χώρο και είναι η κατάλληλη επιλογή για κουζίνες με περιορισμένο χώρο.

Εκτός από την κουζίνα μπορείτε να την τοποθετήσετε σε όποιο δωμάτιο αντιμετωπίζετε έλλειψη χώρου, ώστε να μπορέσετε να τον αποσυμφορήσετε.

Κατασκευάζεται από πλαστικό, το οποίο αποτελεί μία πολύ πιο οικονομική λύση σε σχέση με τα υπόλοιπα υλικά. Είναι πολύ ανθεκτικό στην υγρασία αλλά και παρουσιάζει παράλληλα μεγάλη αντοχή στον χρόνο.

Μήκος: 40cm

Πλάτος: 40cm

Ύψος: 86cm

Sterk θήκη ντουλαπιών 32x12x24cm

2,34 €
Διαθεσιμότητα: 65 Σε απόθεμα

Θήκη για σακούλες της εταιρείας Sterk, η οποία θα σας βοηθήσει στο να έχετε συγκεντρωμένες όλες τις σακούλες σας και να μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση όποτε χρειάζεστε σακούλα για τις καθημερινές ανάγκες. Τοποθετείται στον τοίχο σε οποιοδήποτε ύψος σας βολεύει.

Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας