• Sterk maya φαγητοδοχείο στρόγγυλο πλαστικό σετ 4τεμ 0,3+0,6+1,5+2,4lt
  • Sterk maya φαγητοδοχείο στρόγγυλο πλαστικό σετ 4τεμ 0,3+0,6+1,5+2,4lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSterk

Sterk maya φαγητοδοχείο στρόγγυλο πλαστικό σετ 4τεμ 0,3+0,6+1,5+2,4lt

Το σετ 4τεμ της εταιρίας Sterk με τα στρόγγυλα πλαστικά φαγητοδοχεία είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφών σας. Με διαφορετικά μεγέθη (0,3lt, 0,6lt, 1,5lt, 2,4lt), μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και οργανωμένα. Είναι ανθεκτικά, εύκολα στη χρήση και τέλεια για καθημερινή χρήση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την πρακτικότητα και τη λειτουργικότητα που σας προσφέρουν!
18002
6421937000255
3,38 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns φαγητοδοχείο πλαστικό με σχέδιο superman 23lt 21x14x105cm

Αναβαθμίστε τον τρόπο που αποθηκεύετε τα φαγητά σας με το φαγητοδοχείο πλαστικό Tns με σχέδιο superman! Με χωρητικότητα 23lt και διαστάσεις 21x14x105cm, αυτό το προϊόν δεν είναι μόνο λειτουργικό, αλλά και στιλάτο. Κρατήστε τα τρόφιμα σας φρέσκα και οργανωμένα με αυτό το εντυπωσιακό φαγητοδοχείο!
Τιμή 2,17 €

Μπωλ σαλάτας μεγάλο πλαστικό 22cm Νο506

Το μπωλ σαλάτας μεγάλο πλαστικό 22cm Νο506 είναι ο τέλειος τρόπος για να σερβίρετε τις αγαπημένες σαλάτες σας με στυλ και άνεση. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το μπωλ θα γίνει η αγαπημένη επιλογή σας για κάθε γεύμα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 4,45 €

Κωστής δοχείο τροφίμων πλαστικό δύο θέσεων 1,4lt Νο155

Αναβαθμίστε την αποθήκευση των τροφίμων σας με το πλαστικό δοχείο τροφίμων Κωστής δύο θέσεων 1,4lt Νο155. Με μεγάλη χωρητικότητα και αξιόπιστη ποιότητα, αυτό το δοχείο θα κάνει την αποθήκευση των τροφίμων σας εύκολη και αποτελεσματική. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα δοχεία τροφίμων στην αγορά!
Τιμή 1,13 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless χαρτοπετσέτες mega λευκή 33x33cm 70 φύλλα

Οι Endless χαρτοπετσέτες mega λευκής 33x33cm με 70 φύλλα είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα τους, θα σας δώσουν την αίσθηση της απόλυτης καθαριότητας και φρεσκάδας. Αποκτήστε τις Endless χαρτοπετσέτες τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας σε κάθε χρήση!
Τιμή 0,80 €

Κύκλωψ μπωλ στρόγγυλο πλαστικό 5lt

Το Κύκλωψ μπωλ στρόγγυλο πλαστικό 5lt είναι το ιδανικό αξεσουάρ για τον κάθε σπιτικό σας χώρο. Με την ανθεκτική κατασκευή του και την μοντέρνα σχεδίασή του, το μπωλ Κύκλωψ θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα κομψό και πρακτικό αντικείμενο που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 1,78 €

Flos xtra υγρό καθαριστικό για τα λίπη της κουζίνας ανταλλακτικό 475ml

• Ξεχάστε το ατελείωτο και κουραστικό τρίψιµο. Τα λίπη δεν αντιστέκονται στη δύναµη του Flos Xtra!

• Το Flos Xtra εξαφανίζει καµένα λάδια και λίπη από φούρνους, εστίες, ψησταριές, δίνοντας στις επιφάνειες µία λαµπερή όψη.

• Σύνθεση πανίσχυρη, ειδικά µελετηµένη για εξαιρετική απόδοση. Με ειδικό ψεκαστήρα αφρού για καλύτερη εφαρµογή σε κεκλιµένες ή κάθετες επιφάνειες και προστασία για να µη διαχέεται το προϊόν στο χώρο.

Τιμή 1,99 €