• Sterk φαγητοδοχείο πλαστικό στρόγγυλο με λαβή 3,5lt 24x13cm
  • Sterk φαγητοδοχείο πλαστικό στρόγγυλο με λαβή 3,5lt 24x13cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSterk

Sterk φαγητοδοχείο πλαστικό στρόγγυλο με λαβή 3,5lt 24x13cm

Ανακαλύψτε το νέο φαγητοδοχείο της εταιρίας Sterk, ένα πλαστικό στρόγγυλο δοχείο με λαβή 3,5lt 24x13cm που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας ζωή. Με ανθεκτικό υλικό και λειτουργικό σχεδιασμό, αυτό το φαγητοδοχείο είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας εργασία στην κουζίνα. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε και να απολαύσετε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει!
18050
6421937000040
2,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sterk θήκη μπαχαρικών πλαστική 2τεμ 15x10x9cm

Η Sterk θήκη μπαχαρικών πλαστική 2τεμ 15x10x9cm είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση της κουζίνας σας. Με τις διαστάσεις της μπορείτε να αποθηκεύσετε τα μπαχαρικά σας με τρόπο τακτοποιημένο και εύκολα προσβάσιμο. Η ανθεκτική κατασκευή της εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ ο σύγχρονος σχεδιασμός της θα δώσει μια μοντέρνα νότα στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια οργανωμένη και κομψή κουζίνα!
Τιμή 3,58 €

Κύκλωψ fancy φαγητοδοχείο πλαστικό για τοστ με καπάκι 500ml

Το Κύκλωψ fancy φαγητοδοχείο πλαστικό για τοστ με καπάκι 500ml είναι ο τέλειος σύντροφος για το γεύμα σας! Με την πρακτική του σχεδίαση και την ανθεκτική κατασκευή του, σας επιτρέπει να μεταφέρετε τα φαγητά σας με ασφάλεια και άνεση. Απολαύστε το γεύμα σας οπουδήποτε και αν βρίσκεστε με το Κύκλωψ fancy φαγητοδοχείο!
Τιμή 1,20 €

Eva φαγητοδοχείο πλαστικό 1,5lt

Το Eva φαγητοδοχείο πλαστικό 1,5lt της εταιρίας Eva είναι ο τέλειος τρόπος για να αποθηκεύσετε τα φαγητά σας με ασφάλεια και άνεση. Με την ανθεκτική ποιότητά του και την εύκολη χρήση, αυτό το φαγητοδοχείο είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση στην κουζίνα σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το τώρα για να απολαύσετε την ποιότητα και την αξιοπιστία της μάρκας Eva.
Τιμή 1,22 €

Tns κουτί αποθήκευσης με σχέδιο πλεκτό 50lt

Ανανεωτικός σχεδιασμός για την αποθήκευση σας! Το Tns κουτί αποθήκευσης με σχέδιο πλεκτό 50lt σας προσφέρει την ιδανική λύση για την τακτοποίηση του χώρου σας. Με ανθεκτικό υλικό και μοντέρνο design, αυτό το κουτί θα κάνει την αποθήκευση σας να φαίνεται εύκολη και στιλάτη. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα κλικ!

Τιμή 12,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Vileda αντικολλητικό χαρτί 8m

Το αντικολλητικό χαρτί Vileda 8m είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυριό. Με μήκος 8 μέτρων, διαθέτει υψηλή ποιότητα και απόδοση. Ξεχάστε τις ανησυχίες σας για το κολλημένο φαγητό στην κατσαρόλα σας και απολαύστε το μαγείρεμα χωρίς να ανησυχείτε. Αγοράστε το Vileda αντικολλητικό χαρτί 8m τώρα και κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και αποτελεσματική.
Τιμή 3,00 €

ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο 500ml

Το ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο 500ml της εταιρίας ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Με την εκλεκτή γεύση του βαλσαμικού ξινού, θα προσθέσει μια νότα πολυτέλειας και γεύσης σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την πολυπλοκότητα των αρωμάτων και την ευχάριστη οξύτητα σε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε το ΠΑΝ ξύδι βαλσάμικο τώρα και αναδείξτε κάθε γεύμα σας σε μια εμπειρία γεύσης που θα σας μείνει αξέχαστη.
Τιμή 3,61 €

Food pack αντικολλητικό χαρτί premium 50m x 38cm

Το Food pack αντικολλητικό χαρτί premium 50m x 38cm είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε μαγειρική σας δημιουργία! Με αυτό το υψηλής ποιότητας χαρτί, μπορείτε να μαγειρέψετε χωρίς το φόβο του κολλήματος και της αποκόλλησης. Ξεχάστε το μπερδεμένο καθάρισμα μετά το μαγείρεμα - απλά τυλίξτε το φαγητό σας σε αυτό το αντικολλητικό χαρτί και απολαύστε το γεύμα σας χωρίς αναστάτωση. Αποκτήστε το Food pack αντικολλητικό χαρτί premium της εταιρίας Foodpack τώρα και αν?
Τιμή 5,33 €

Foodpack σακούλες τροφίμων No1 50τεμ

Οι Foodpack σακούλες τροφίμων No1 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση των τροφίμων σας. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, διατηρούν τα τρόφιμα σας φρέσκα και αναλλοίωτα. Με τις Foodpack σακούλες τροφίμων No1 50τεμ, μπορείτε να απολαμβάνετε τη διατήρηση της ποιότητας των τροφίμων σας με άνεση και ασφάλεια. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε την άνεση και την ασφάλεια που προσφέρουν στην καθημερινότητά σας!
Τιμή 0,36 €