• Sterk φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 2 θέσεων 16x11x5cm Sterk - 1
  • Sterk φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 2 θέσεων 16x11x5cm Sterk - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSterk

Sterk φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 2 θέσεων 16x11x5cm

Ανανεωτικός σχεδιασμός και ανθεκτικότητα είναι μερικές από τις κύριες προτάσεις που προσφέρει το Sterk φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 2 θέσεων 16x11x5cm. Ιδανικό για την αποθήκευση και τη μεταφορά των γευμάτων σας, προσφέροντας άνεση και πρακτικότητα στην καθημερινότητά σας. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την εμπειρία σας στο φαγητό!
18061
6421937000231
0,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fresh box φαγητοδοχείο τετράγωνο με καπάκι 4lt

Το Fresh Box φαγητοδοχείο τετράγωνο με καπάκι 4lt της εταιρίας Fresh Box είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Fresh Box, αυτό το φαγητοδοχείο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και νόστιμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Fresh Box φαγητοδοχείο τετράγωνο με καπάκι 4lt και να απολαμβάνετε πάντα φρέσκα γεύματα!
Τιμή 3,34 €

Fresh box φαγητοδοχείο στρόγγυλο 3 θέσεων με καπάκι 1,35lt

Το Fresh Box φαγητοδοχείο στρόγγυλο 3 θέσεων με καπάκι 1,35lt είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τα φαγητά σας φρέσκα και νόστιμα. Με χωρητικότητα 1,35lt και τρεις θέσεις, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε το φαγητό σας με ασφάλεια και άνεση. Απολαύστε το φαγητό σας όπου κι αν βρίσκεστε με το Fresh Box φαγητοδοχείο!
Τιμή 2,32 €

Κύκλωψ fresco φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό 550ml 15,8x15,8x4,20cm

Μοναδικός σχεδιασμός, ανθεκτικότητα και λειτουργικότητα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του φαγητοδοχείου Κύκλωψ fresco. Με χωρητικότητα 550ml και διαστάσεις 15,8x15,8x4,20cm, αυτό το τετράγωνο πλαστικό φαγητοδοχείο είναι ιδανικό για να διατηρήσετε το φαγητό σας φρέσκο για περισσότερο χρόνο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την πρακτικότητα και την ποιότητα που σας προσφέρει η εταιρία Κύκλωψ.
Τιμή 0,89 €

Sterk φαγητοδοχείο για σάντουιτς πλαστικό 18x10x7cm

Το Sterk φαγητοδοχείο για σάντουιτς είναι ο τέλειος τρόπος για να κρατήσετε τα σάντουιτς σας φρέσκα και νόστιμα. Με τις διαστάσεις 18x10x7cm, αυτό το πλαστικό πορτοκαλί φαγητοδοχείο είναι ιδανικό για το σχολείο, τη δουλειά ή τις εκδρομές. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, το Sterk φαγητοδοχείο είναι ανθεκτικό και εύκολο στον καθαρισμό. Αγοράστε τώρα το Sterk φαγητοδοχείο και απολαύστε τα γεύματά σας με στυλ και άνεση!

Τιμή 0,93 €

Tns μπωλ γυάλινο με κάπακι tasty 17cm

Το Tns μπωλ γυάλινο με κάπακι tasty 17cm είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την πρακτική του χρηστικότητα, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τις πιο νόστιμες συνταγές με άνεση και στυλ. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 2,09 €

Κορυφαία προϊόντα

Lilia black αφρόλουτρο με νυχτολούλουδο 800ml

Το Lilia Black αφρόλουτρο με νυχτολούλουδο 800ml είναι η τέλεια επιλογή για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ένα απολαυστικό μπάνιο. Η μυρωδιά του νυχτολούλουδου θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρεμένο, ενώ η μαλακή υφή του αφρού θα αγκαλιάσει το δέρμα σας, αφήνοντάς το απαλό και ενυδατωμένο. Αποκτήστε το Lilia Black αφρόλουτρο σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία μπάνιου!
Τιμή 1,93 €

Adoro εβαπορέ γάλα συμπυκνωμένο 500gr

Το γάλα εβαπορέ Adoro πρωτοπορεί με την εμφάνισή του, σε χάρτινη συσκευασία με καπάκι ασφαλείας, φιλική προς το περιβάλλον, καθώς συμπιέζεται εύκολα και ανακυκλώνεται. Παραμένει υψηλής διαθρεπτικής αξίας, πλούσιο σε ασβέστιο. Η συσκευασία βάρους 500 γρ. περιέχει 22% περισσότερο προϊόν σε σχέση με τα μεταλλικά κουτιά.

Τιμή 1,44 €

Garnier botanic therapy σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά με καστορέλαιο & σφένδαμο 400ml

Το Botanic Therapy Maple Healer συνδυάζει:

- Καστορέλαιο, πλούσιο σε λιπαρά οξέα, που χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για τις προστατευτικές και ενδυναμωτικές του ιδιότητες.

- Σιρόπι σφενδάμου, ένας θησαυρός ζωντάνιας, γνωστός για τις θρεπτικές και επανορθωτικές του ιδιότητες.

Η συσκευασία είναι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 3,54 €

Ο μπαξές καλαμπόκι 340gr

Καλαμπόκι της εταιρίας Ο Μπαξές, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Ιδανικό για σαλάτες και για πιάτα stir fry με νουντλς, λαχανικά, κρέας και θαλασσινά.

Τιμή 1,15 €