• Sterk casandra κάδος αιωρούμενος με πεντάλ πλαστικός σετ 3τεμ 6+13+28lt
  • Sterk casandra κάδος αιωρούμενος με πεντάλ πλαστικός σετ 3τεμ 6+13+28lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSterk

Sterk casandra κάδος αιωρούμενος με πεντάλ πλαστικός σετ 3τεμ 6+13+28lt

Ο κάδος αιωρούμενος Sterk Casandra είναι η ιδανική λύση για την τακτοποίηση του χώρου σας. Με τον πεντάλ πλαστικό σχεδιασμό του και τη χωρητικότητά του 3τεμ 6 13 28lt, σας εξασφαλίζει την άνεση και την αισθητική που χρειάζεστε. Αποκτήστε το σήμερα και ανανεώστε τον χώρο σας με στιλ και λειτουργικότητα.
17860
6421937040398
30,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sterk smart κάδος αιωρούμενος πλαστικός 37x23x18cm 8lt

Ο αιωρούμενος πλαστικός κάδος της Sterk είναι ο τέλειος σύμμαχος για την τάξη και την οργάνωση στο σπίτι ή το γραφείο σας. Με τις διαστάσεις 37x23x18cm και χωρητικότητα 8lt, είναι ο ιδανικός χώρος για τα απορρίμματα σας. Η ποιότητα και η αντοχή του πλαστικού υλικού του το καθιστούν μια μακροχρόνια επένδυση. Αποκτήστε τον σήμερα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη και οργανωμένη!

*Το χρώμα του κάδου είναι τυχαίο.

Τιμή 3,34 €

Sterk κάδος με πεντάλ πλαστικός 24x21x16cm 5lt

Ο κάδος με πεντάλ από την εταιρία Sterk είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το σπίτι σας. Με το μέγεθος του 24x21x16cm και χωρητικότητα 5lt, είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας. Η κατασκευή του από ανθεκτικό πλαστικό το καθιστά ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με τον πρακτικό μηχανισμό πεντάλ, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε με άνεση και υγιεινή. Αποκτήστε τον κάδο με πεντάλ από την Sterk και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη και οργανωμένη.
Τιμή 5,31 €

Sterk smart κάδος αιωρούμενος πλαστικός 43x37x70cm 55lt

Ο αιωρούμενος πλαστικός κάδος Sterk smart διαθέτει μέγεθος 43x37x70cm και χωρητικότητα 55lt. Ιδανικός για τον χώρο σας, συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ. Αποκτήστε τον τώρα και δώστε μια αίσθηση οργάνωσης και καθαριότητας στον χώρο σας!
Τιμή 14,81 €

Κύκλωψ πεντάλ κουζίνας πλαστικό στρόγγυλο 35lt

Ανακαλύψτε τον Κύκλωψ πεντάλ κουζίνας πλαστικό στρόγγυλο 35lt και απογειώστε την κουζίνα σας! Με τον μοναδικό του σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, ο Κύκλωψ θα σας ενθουσιάσει με την λειτουργικότητά του και την αντοχή του στον χρόνο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο πρακτικά και στυλάτα αξεσουάρ κουζίνας που κυκλοφορούν στην αγορά!
Τιμή 11,98 €

Sterk κάδος με πεντάλ πλαστικός 30x27x33cm 10lt

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων σας με τον ποιοτικό και λειτουργικό Sterk κάδο με πεντάλ πλαστικό 10lt. Με τις διαστάσεις 30x27x33cm, αυτός ο κάδος συνδυάζει την ανθεκτικότητα και την αισθητική σε ένα μοναδικό προϊόν που θα αναβαθμίσει τον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και λειτουργικότητα σε ένα μοναδικό πακέτο.
Τιμή 8,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Barilla σάλτσα ζυμαρικών sugo ricotta 400gr

Σάλτσα τομάτας της εταιρίας Barilla, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Ταιριάζει με πολλά φαγητά, όπως ζυμαρικά, πιλάφια και ριζότα, κεφτέδες και μπιφτέκια, ψητά κρεατικά, πουλερικά και ντάκους.

Τιμή 3,20 €

Snapy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 70x95cm 10τεμ

Οι Snapy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 70x95cm 10τεμ είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Με ανθεκτικό υλικό και εύκολο κλείσιμο, αυτές οι σακούλες θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη. Αποκτήστε τις Snapy σακούλες τώρα και απολαύστε άνετη και καθαρή καθημερινότητα!
Τιμή 0,95 €

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές D 2τεμ

Αλκαλικές μπαταρίες της Toshiba μεγέθους D, ιδανικές για φακούς κι άλλες οικιακές μικροσυσκευές.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αξίζουν τα χρήματά τους.

Τιμή 3,16 €

Garden flower χαρτί υγείας λευκό 3φυλλο 10τεμ

Το χαρτί υγείας Garden Flower είναι λευκό, τριφυλλο και περιέχει 10 τεμάχια. Είναι κατάλληλο για την προσωπική υγιεινή και τη χρήση στο μπάνιο. Η συσκευασία περιέχει 10 ρολά χαρτιού υγείας Garden Flower.
Τιμή 2,93 €