'Ελαια & Λίπη

Ενεργά φίλτρα

Arion food αραβοσιτέλαιο 10lt

Το Arion food αραβοσιτέλαιο 10lt είναι η ιδανική επιλογή για όλους όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με την απαλή του γεύση και την υγιεινή του σύνθεση, το Arion food αραβοσιτέλαιο θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την εμπειρία της μαγειρικής με το καλύτερο ελαιόλαδο στον κόσμο.
Τιμή 29,09 €

Arion food αραβοσιτέλαιο 1lt

Το Arion food αραβοσιτέλαιο 1lt είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει τις μαγειρικές σας ικανότητες. Με την απαλή του γεύση και την υγιεινή του σύνθεση, το Arion food αραβοσιτέλαιο 1lt θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε υγιεινά και νόστιμα γεύματα με την οικογένειά σας!
Τιμή 3,01 €

Arion food αραβοσιτέλαιο 2lt

Arion food αραβοσιτέλαιο 2lt είναι ένα προϊόν που προσφέρει υψηλής ποιότητας αραβοσιτέλαιο σε μία συσκευασία 2 λίτρων. Αυτό το είδος του λαδιού χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική για το μαγείρεμα, το τηγάνισμα και το ψήσιμο. Είναι γνωστό για την υψηλή θερμοκρασία του σημείου καπνίσματος, κάτι που το καθιστά ιδανικό για μαγείρεμα σε υψηλές θερμοκρασίες.

Τιμή 5,98 €

Arion food αραβοσιτέλαιο 5lt

Arion Food αραβοσιτέλαιο 5lt είναι ένα λάδι που παράγεται από αραβόσιτο, ένα είδος σίτου που καλλιεργείται κυρίως στη Μεσόγειο. Το αραβοσιτέλαιο έχει υψηλή θρεπτική αξία και περιέχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που είναι ευεργετικές για την υγεία. Χρησιμοποιείται συχνά στη μεσογειακή διατροφή για το μαγείρεμα, το τηγάνισμα και τη σαλάτα.

Τιμή 14,62 €

Arion food ελαιόλαδο 1lt

Το Arion food ελαιόλαδο 1lt είναι η τέλεια επιλογή για κάθε σας γεύμα. Με την υψηλή ποιότητα και την απαράμιλλη γεύση του, θα απογειώσει κάθε πιάτο σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 12,19 €

Arion food ελαιόλαδο 2lt

Το Arion food ελαιόλαδο 2lt είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια νότα ποιότητας και γεύσης στις μαγειρικές σας. Με την υψηλή ποιότητα και τη φρεσκάδα που προσφέρει το Arion food ελαιόλαδο, θα κάνετε τις γεύσεις των πιάτων σας ακόμα πιο απολαυστικές. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με το Arion food ελαιόλαδο 2lt.
Τιμή 24,30 €

Arion food ελαιόλαδο 5lt

Το Arion food ελαιόλαδο 5lt είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με την απαλή του γεύση και το φρουτώδες άρωμα, θα σας ταξιδέψει στη γεύση και την αρωματική απόλαυση. Απολαύστε το σε κάθε σας γεύμα και δώστε μια νότα ποιότητας στις μαγειρικές σας δημιουργίες. Αποκτήστε το Arion food ελαιόλαδο 5lt τώρα και απογειώστε τη γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 59,79 €

Arion food ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο 1lt

Το Arion food ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο 1lt είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη φρεσκάδα και τη γεύση που προσφέρει, θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του Arion food ελαιόλαδου και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν.
Τιμή 15,57 €

Arion food ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο 2lt

Το Arion food ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο 2lt είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με την απαλή του γεύση και το φρουτώδες άρωμα, θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία γεύσης που προσφέρει το Arion food ελαιόλαδο και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια νότα ποιότητας στη διατροφή σας!
Τιμή 29,64 €

Arion food ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο 5lt

Το Arion food ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο 5lt είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με την απαράμιλλη γεύση και την απαλή υφή του, θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του Arion food ελαιολάδου και αφεθείτε στη γαστρονομική απόλαυση.
Τιμή 72,61 €

Arion food ηλιέλαιο 1lt

Το Arion food ηλιέλαιο 1lt είναι το ιδανικό προϊόν για όλες τις μαγειρικές σας ανάγκες. Με την απαλή του γεύση και την υψηλή ποιότητά του, θα κάνει κάθε πιάτο σας ακόμα πιο νόστιμο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε υγιεινές γεύσεις στο τραπέζι σας!
Τιμή 2,13 €

Arion food ηλιέλαιο 2lt

Το Arion food ηλιέλαιο 2lt προσφέρει απόλυτη ποιότητα και γεύση για τις μαγειρικές σας ανάγκες. Με την εγγύηση της εταιρίας Arion food, απολαύστε τα πιο νόστιμα φαγητά με το καλύτερο ηλιέλαιο στην αγορά. Ανακαλύψτε τη διαφορά στο μαγείρεμα σας με το Arion food ηλιέλαιο 2lt!
Τιμή 4,23 €

Arion food ηλιέλαιο 5lt

Αυτό το προϊόν είναι ένα ηλιέλαιο υψηλής ποιότητας που παράγεται από την Arion Food. Έρχεται σε δοχείο 5 λίτρων και είναι ιδανικό για μαγείρεμα, ψήσιμο και τηγάνισμα. Απολαύστε την πλούσια γεύση και τα οφέλη για την υγεία αυτού του αγνού ηλιελαίου στα αγαπημένα σας πιάτα.

Τιμή 10,36 €

Arion food πυρηνέλαιο 1lt

Το Arion food πυρηνέλαιο 1lt είναι το ιδανικό προϊόν για να αναβαθμίσετε τις μαγειρικές σας ικανότητες. Με την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική γεύση του, το πυρηνέλαιο Arion food θα κάνει κάθε γεύμα σας μοναδικό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μαγεία της γεύσης στο πιάτο σας!
Τιμή 7,71 €

Arion food πυρηνέλαιο 2lt

Το Arion food πυρηνέλαιο 2lt είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε γεύση και αρωματικότητα στα μαγειρευτά σας. Με υψηλή ποιότητα και φρεσκάδα, αυτό το πυρηνέλαιο θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και θρεπτικά. Αποκτήστε το Arion food πυρηνέλαιο 2lt τώρα και απολαύστε μοναδικές γεύσεις στο τραπέζι σας!
Τιμή 15,40 €

Arion food πυρηνέλαιο 5lt

Το Arion food πυρηνέλαιο 5lt είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις της μαγειρικής! Με υψηλή ποιότητα και αυθεντική γεύση, αυτό το πυρηνέλαιο θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και υγιεινά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Arion food πυρηνέλαιο 5lt και να αναβαθμίσετε τη μαγειρική σας εμπειρία!
Τιμή 38,56 €

Arion food σογιέλαιο 10lt

Το Arion food σογιέλαιο 10lt είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει τις μαγειρικές σας λαχταριστές και υγιεινές. Με τη μακρά προθερμανση και την ανθεκτικότητά του σε υψηλές θερμοκρασίες, το Arion food σογιέλαιο είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε οικιακό μάγειρα. Αποκτήστε τώρα το Arion food σογιέλαιο 10lt και αναβαθμίστε τις μαγειρικές σας δεξιότητες!
Τιμή 27,18 €

Arion food σογιέλαιο 2lt

Το Arion food σογιέλαιο 2lt είναι το ιδανικό προϊόν για όλους τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής. Με την υψηλή ποιότητα και την αντοχή του στις υψηλές θερμοκρασίες, το σογιέλαιο Arion food θα κάνει τις μαγειρικές σας δημιουργίες ακόμα πιο νόστιμες και υγιεινές. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα πιο λαχταριστά φαγητά στο σπίτι σας!
Τιμή 5,63 €

Arion food σογιέλαιο 5lt

Το Arion food σογιέλαιο 5lt είναι το ιδανικό προϊόν για την μαγειρική σας! Με υψηλή ποιότητα και φρεσκάδα, θα δώσει μια μοναδική γεύση σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε τη μαγεία της μαγειρικής με το Arion food σογιέλαιο 5lt και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας!
Τιμή 13,91 €

Corola αραβοσιτέλαιο 10lt

Το Corola αραβοσιτέλαιο 10lt είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα για τη μαγειρική τους. Με την απαλή του γεύση και την υγιεινή του σύνθεση, το Corola αραβοσιτέλαιο θα κάνει τα φαγητά σας ακόμη πιο νόστιμα και υγιεινά. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν στην κουζίνα σας!
Τιμή 37,94 €

El dion ηλιέλαιο 10lt

Το El Dion ηλιέλαιο 10lt είναι το ιδανικό προϊόν για όλους τους λάτρεις της μαγειρικής! Με την υψηλή ποιότητα και την απίστευτη γεύση του, θα κάνει κάθε πιάτο σας ακόμα πιο νόστιμο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν - απλά προσθέστε στο καλάθι σας και απολαύστε τη μαγεία της γεύσης!
Τιμή 18,14 €

El dion ηλιέλαιο υψηλής αντίδρασης 10lt

Το El Dion ηλιέλαιο υψηλής αντίδρασης 10lt είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα για το μαγείρεμα τους. Με την απαράμιλλη γεύση και την υψηλή διατροφική αξία του, το El Dion ηλιέλαιο θα κάνει κάθε πιάτο σας ακόμη πιο νόστιμο και υγιεινό. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να απογειώσετε τις γεύσεις στην κουζίνα σας!
Τιμή 18,58 €

El dion ηλιέλαιο υψηλής αντοχής 10lt

Ανακαλύψτε την απόλυτη ποιότητα με το El dion ηλιέλαιο υψηλής αντοχής 10lt. Απολαύστε την μοναδική του γεύση και απολαύστε υγιεινά γεύματα με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας El Dion. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει!
Τιμή 25,27 €

Nissa εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 4lt

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας Nissa χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και ωμό, σε σαλάτες, σάλτσες, κ.ά. Είναι ένα αγνό λάδι ελιάς που δεν έχει υποστεί βιομηχανική επεξεργασία. Έχει οξύτητα μικρότερη από 0,8%, έχει ήπια γεύση. Το χρώμα και η πυκνότητά του εξαρτώνται από την ποικιλία της ελιάς.

Τιμή 60,08 €

Nissa παρθένο ελαιόλαδο 1lt

Το ελαιόλαδο "Nissa Παρθένο" είναι παρθένο ελαιόλαδο που παράγεται από την εταιρεία Nissa. Το παρθένο ελαιόλαδο αναφέρεται συνήθως σε ένα ελαιόλαδο που έχει παραχθεί με μηχανικές μεθόδους, χωρίς χημικές επεξεργασίες και με χαμηλότερο οξύτητα από το εξαιρετικό ελαιόλαδο.

Τιμή 12,84 €

Nutria αραβοσιτέλαιο 1lt

Το Nutria αραβοσιτέλαιο 1lt της εταιρίας Nutria είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα φροντίσει την υγεία του δέρματός σας. Με εκλεκτή σύνθεση από φυσικά συστατικά, αυτό το αραβοσιτέλαιο θα σας προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη, αφήνοντας το δέρμα σας λαμπερό και απαλό. Αφήστε το Nutria αραβοσιτέλαιο 1lt να φροντίσει την επιδερμίδα σας και απολαύστε τα αποτελέσματα που θα σας εντυπωσιάσουν!
Τιμή 3,58 €

Nutria ηλιέλαιο 10lt

Το Nutria ηλιέλαιο 10lt είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υγιεινή διατροφή και ποιότητα στη μαγειρική τους. Με τη φρεσκάδα και τη γεύση που προσφέρει, θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε το Nutria ηλιέλαιο 10lt και να φροντίσετε για την υγεία σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 27,18 €

Nutria ηλιέλαιο 1lt

Το Nutria ηλιέλαιο 1lt είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε γεύση και θρεπτική αξία στα πιάτα σας. Με την υψηλή ποιότητα και τον πλούσιο γευστικό χαρακτήρα του, το Nutria ηλιέλαιο θα κάνει τα φαγητά σας ακόμα πιο νόστιμα και υγιεινά. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει!
Τιμή 3,23 €

Nutria ηλιέλαιο 5lt

Το Nutria ηλιέλαιο 5lt είναι το ιδανικό προϊόν για να προσθέσετε στη διατροφή σας. Με την υψηλή ποιότητα και τη φρεσκάδα του, αυτό το ηλιέλαιο θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Απολαύστε την νόστιμη γεύση και τα οφέλη για την υγεία σας με το Nutria ηλιέλαιο 5lt. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 15,72 €

Sanola ηλιέλαιο 10lt

Το Sanola ηλιέλαιο 10lt της εταιρίας Sanola είναι η ιδανική επιλογή για υγιεινό μαγείρεμα και ψήσιμο. Με την υψηλή ποιότητα και τη φρεσκάδα που προσφέρει το Sanola ηλιέλαιο, τα φαγητά σας θα αποκτήσουν μοναδική γεύση και αρωματικότητα. Αφήστε το Sanola ηλιέλαιο να σας συνοδεύει στην κουζίνα και απολαύστε υγιεινές γεύσεις κάθε μέρα!
Τιμή 24,21 €

Sol ηλιέλαιο 2lt

Το Sol ηλιέλαιο 2lt είναι το τέλειο επιλογή για κάθε σας μαγειρική ανάγκη. Με την απαλή του γεύση και την υψηλή ποιότητα, θα κάνει κάθε γεύμα σας μοναδικό. Απολαύστε την αυθεντική γεύση των φρέσκων συστατικών με το Sol ηλιέλαιο 2lt και ξεχωρίστε στην κουζίνα σας!
Τιμή 10,25 €

Xenia εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 5lt

Το Xenia εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 5lt από την εταιρία Xenia είναι η καλύτερη επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο. Με τη φρεσκάδα και τη γεύση του, θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας σε ένα εκλεπτυσμένο γευστικό ταξίδι. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του Xenia εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν!
Τιμή 72,72 €

Άλτις εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1lt

Το Άλτις Παραδοσιακό είναι ένα Εξαιρετικό Παρθένο ελαιόλαδο από τις καλύτερες σοδειές της ελληνικής γης που μετατρέπει ακόμα και τις πιο απλές συνταγές σε γευστικές εμπειρίες.

Τιμή 16,97 €

Άλτις εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 2lt

Το Άλτις εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 2lt είναι η τέλεια επιλογή για κάθε σας γεύση. Απολαύστε τη φρεσκάδα και την πλούσια γεύση του ελαιολάδου Άλτις σε κάθε μαγειρική σας δημιουργία. Αφεθείτε στην ποιότητα και την αυθεντικότητα του Άλτις και αναδείξτε κάθε γεύμα σας σε ένα απόλαυση γεύσης.
Τιμή 33,96 €

Άλτις κλασικό ελαιόλαδο 2lt

Το Άλτις κλασικό ελαιόλαδο 2lt είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη φρεσκάδα και τη γεύση που προσφέρει, θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Απολαύστε το σε σαλάτες, μαγειρευτά φαγητά και όπου αλλού χρειάζεται ένα υπέροχο λάδι. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του Άλτις κλασικού ελαιολάδου 2lt!
Τιμή 29,88 €

Αρετή ηλιέλαιο 1lt

Το Αρετή ηλιέλαιο 1lt είναι η ιδανική επιλογή για υγιεινό μαγείρεμα και ζαχαροπλαστική. Με την αγνή γεύση του και την υψηλή ποιότητά του, το ηλιέλαιο Αρετή θα κάνει κάθε πιάτο σας ακόμα πιο νόστιμο. Απολαύστε τη μοναδική γεύση και τα οφέλη του ηλιέλαιου με το Αρετή ηλιέλαιο 1lt.
Τιμή 1,79 €

Αρετή ηλιέλαιο 5lt

Το Αρετή ηλιέλαιο 5lt είναι το ιδανικό προϊόν για όλες τις μαγειρικές σας ανάγκες. Με την υψηλή ποιότητα και τη φρεσκάδα που προσφέρει, θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Απολαύστε τη μοναδική γεύση και τα οφέλη για την υγεία σας με το Αρετή ηλιέλαιο 5lt. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά!
Τιμή 8,68 €

Ελαιογή εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1lt

Απολαύστε τη μοναδική γεύση και την απόλυτη ποιότητα του Ελαιογή εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου 1lt. Αφεθείτε στην αγνότητα και τη φρεσκάδα που προσφέρει σε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη γαστρονομική εμπειρία σας!
Τιμή 14,01 €

Θεώνη εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1lt

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας Α. Δουζένης χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και ωμό, σε σαλάτες, σάλτσες, κ.ά. Είναι ένα αγνό λάδι ελιάς που δεν έχει υποστεί βιομηχανική επεξεργασία. Έχει οξύτητα μικρότερη από 0,8%, έχει ήπια γεύση. Το χρώμα και η πυκνότητά του εξαρτώνται από την ποικιλία της ελιάς.

Τιμή 14,23 €

Θεώνη εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 4lt

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας Α. Δουζένης χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και ωμό, σε σαλάτες, σάλτσες, κ.ά. Είναι ένα αγνό λάδι ελιάς που δεν έχει υποστεί βιομηχανική επεξεργασία. Έχει οξύτητα μικρότερη από 0,8%, έχει ήπια γεύση. Το χρώμα και η πυκνότητά του εξαρτώνται από την ποικιλία της ελιάς.

Τιμή 61,68 €

Θεώνη εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 5lt

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας Α. Δουζένης χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και ωμό, σε σαλάτες, σάλτσες, κ.ά. Είναι ένα αγνό λάδι ελιάς που δεν έχει υποστεί βιομηχανική επεξεργασία. Έχει οξύτητα μικρότερη από 0,8%, έχει ήπια γεύση. Το χρώμα και η πυκνότητά του εξαρτώνται από την ποικιλία της ελιάς.

Τιμή 75,68 €

Ιωνίς ελαιόλαδο παρθένο 1lt

Το Ιωνίς ελαιόλαδο κλασικό αποτελεί ένα μείγμα από επιλεγμένα παρθένα ελαιόλαδα και ελαιόλαδα που έχουν υποστεί εξευγενισμό (ραφινάρισμα) στη ραφιναρία της Nutria. Πρόκειται για ένα ισορροπημένο γευστικά προϊόν.

Ιδανικό για καθημερινή χρήση στη μαγειρική!

Τιμή 14,98 €

Ιωνίς πυρηνέλαιο 1lt

Πυρηνέλαιο της εταιρείας Nutria, το οποίο είναι ένα λάδι το οποίο παράγεται από τον πυρήνα του ελαιοκάρπου. Είναι ελαφρύ με απαλή ήπια γεύση και ουδέτερο άρωμα. Ενδείκνυται για τηγάνισμα, αφού αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες. Είναι οικονομικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο τηγάνι το ίδιο πυρηνέλαιο 3-4 φορές, λόγω του μεγάλου σημείου καύσης του. Είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα (ελαϊκό οξύ) τα οποία έχουν ευεργετική επίδραση στην καρδιά, γιατί μειώνουν την «κακή» χοληστερόλη (LDL). Περιέχει επίσης λίγα κορεσμένα λιπαρά οξέα, πράγμα ευεργετικό για την καρδιά.

Τιμή 7,43 €

Ιωνίς πυρηνέλαιο 5lt

Το Ιωνίς πυρηνέλαιο σε συσκευασία 5 λίτρων είναι μια εξαιρετική επιλογή για το μαγείρεμα στην κουζίνα σας. Το πυρηνέλαιο είναι ένα ελαφρύ, άοσμο και ανθεκτικό έλαιο που κατάλληλο για διάφορες μαγειρικές εφαρμογές.

Τιμή 36,83 €

Κόκο αραβοσιτέλαιο 1lt

Το Κόκο αραβοσιτέλαιο 1lt είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα φροντίσει την υγεία και την ομορφιά σας. Με τις θρεπτικές του ιδιότητες, αυτό το εξαιρετικό έλαιο είναι ιδανικό για μαγείρεμα, αλλά και για περιποίηση της επιδερμίδας και των μαλλιών. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του σε καθημερινή βάση!
Τιμή 2,59 €

Λιόφυτο ελαιόλαδο 1 lt

Απολαύστε την απαλή γεύση και την υγιεινή διατροφή που σας προσφέρει το Λιόφυτο ελαιόλαδο 1 lt. Με την ποιότητα και τη φρεσκάδα που μόνο ένα προϊόν πρώτης κλάσης μπορεί να σας προσφέρει, απολαύστε το σε κάθε γεύμα και δώστε στο σώμα σας τη φροντίδα που του αξίζει. Αποκτήστε το Λιόφυτο ελαιόλαδο τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της υγιεινής διατροφής!
Τιμή 12,91 €

Λιόφυτο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 4lt

Το Λιόφυτο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 4lt είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη της υγιεινής διατροφής. Με τη μοναδική του γεύση και αρωματικά χαρακτηριστικά, θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά, το Λιόφυτο ελαιόλαδο θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία γεύσης και ευεξίας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ποιότητα και τη φρεσκάδα που προσφέρει το Λιόφυτο.
Τιμή 57,10 €

Μινέρβα ελαιόλαδο κλασικό 1lt

Το πρώτο τυποποιημένο ελαιόλαδο στην Ελλάδα, με διακριτική ντελικάτη γεύση, φίνο άρωμα και λαμπερό, καθαρό χρώμα. Είναι η αυθεντική γεύση που από γενιά σε γενιά έχει ταυτιστεί με την απόλαυση του οικογενειακού φαγητού.

Τιμή 14,44 €

Μοτάκης εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1lt

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας Ήλιος χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και ωμό, σε σαλάτες, σάλτσες, κ.ά. Είναι ένα αγνό λάδι ελιάς που δεν έχει υποστεί βιομηχανική επεξεργασία. Έχει οξύτητα μικρότερη από 0,8%, έχει ήπια γεύση. Το χρώμα και η πυκνότητά του εξαρτώνται από την ποικιλία της ελιάς.

Τιμή 13,37 €

Μοτάκης εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 4lt

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας Ήλιος χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και ωμό, σε σαλάτες, σάλτσες, κ.ά. Είναι ένα αγνό λάδι ελιάς που δεν έχει υποστεί βιομηχανική επεξεργασία. Έχει οξύτητα μικρότερη από 0,8%, έχει ήπια γεύση. Το χρώμα και η πυκνότητά του εξαρτώνται από την ποικιλία της ελιάς.

Ποσότητα: 4lt

Τιμή 53,18 €

Χρυσελιά εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1lt

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας Kore SA χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και ωμό, σε σαλάτες, σάλτσες, κ.ά. Είναι ένα αγνό λάδι ελιάς που δεν έχει υποστεί βιομηχανική επεξεργασία. Έχει οξύτητα μικρότερη από 0,8%, έχει ήπια γεύση. Το χρώμα και η πυκνότητά του εξαρτώνται από την ποικιλία της ελιάς.

Τιμή 16,78 €

Χρυσελιά εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 2lt

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας Kore SA χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και ωμό, σε σαλάτες, σάλτσες, κ.ά. Είναι ένα αγνό λάδι ελιάς που δεν έχει υποστεί βιομηχανική επεξεργασία. Έχει οξύτητα μικρότερη από 0,8%, έχει ήπια γεύση. Το χρώμα και η πυκνότητά του εξαρτώνται από την ποικιλία της ελιάς.

Τιμή 33,53 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού