• Xenia εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 5lt Xenia - 1
  • Xenia εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 5lt Xenia - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςXenia

Xenia εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 5lt

Το Xenia εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 5lt από την εταιρία Xenia είναι η καλύτερη επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο. Με τη φρεσκάδα και τη γεύση του, θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας σε ένα εκλεπτυσμένο γευστικό ταξίδι. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του Xenia εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν!
25309
5201216201037
72,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Θεώνη εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 5lt

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας Α. Δουζένης χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και ωμό, σε σαλάτες, σάλτσες, κ.ά. Είναι ένα αγνό λάδι ελιάς που δεν έχει υποστεί βιομηχανική επεξεργασία. Έχει οξύτητα μικρότερη από 0,8%, έχει ήπια γεύση. Το χρώμα και η πυκνότητά του εξαρτώνται από την ποικιλία της ελιάς.

Τιμή 73,29 €

Arion food ελαιόλαδο 5lt

Το Arion food ελαιόλαδο 5lt είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με την απαλή του γεύση και το φρουτώδες άρωμα, θα σας ταξιδέψει στη γεύση και την αρωματική απόλαυση. Απολαύστε το σε κάθε σας γεύμα και δώστε μια νότα ποιότητας στις μαγειρικές σας δημιουργίες. Αποκτήστε το Arion food ελαιόλαδο 5lt τώρα και απογειώστε τη γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 59,79 €

Χρυσελιά κλασικό ελαιόλαδο 4lt

Φίνος συνδυασμός ελαίων με διακριτικό άρωμα και γεμάτη γλυκιά γεύση. Κλασική απόλαυση με χρυσοπράσινο χρώμα, το ελαιόλαδο Χρυσελιά είναι το καθημερινό σου λαδι

Τιμή 51,25 €

Άλτις κλασικό ελαιόλαδο 2lt

Το Άλτις κλασικό ελαιόλαδο 2lt είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη φρεσκάδα και τη γεύση που προσφέρει, θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Απολαύστε το σε σαλάτες, μαγειρευτά φαγητά και όπου αλλού χρειάζεται ένα υπέροχο λάδι. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του Άλτις κλασικού ελαιολάδου 2lt!
Τιμή 29,88 €

Χρυσελιά εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1lt

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας Kore SA χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και ωμό, σε σαλάτες, σάλτσες, κ.ά. Είναι ένα αγνό λάδι ελιάς που δεν έχει υποστεί βιομηχανική επεξεργασία. Έχει οξύτητα μικρότερη από 0,8%, έχει ήπια γεύση. Το χρώμα και η πυκνότητά του εξαρτώνται από την ποικιλία της ελιάς.

Τιμή 13,94 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food ηλιόσπορος ωμός ψίχα 200gr

Ο ηλιόσπορος ωμός ψίχα 200gr της Arion food είναι η ιδανική επιλογή για την υγιεινή διατροφή σας. Με φρέσκο, ποιοτικό προϊόν που προέρχεται από τη φύση, θα αισθανθείτε τη φρεσκάδα και την ενέργεια που προσφέρει με κάθε δείγμα. Απολαύστε τον ηλιόσπορο ωμό ψίχα 200gr της Arion food και ανακαλύψτε την απόλαυση της υγιεινής διατροφής!
Τιμή 1,31 €

Bally nuts detox mix nuts ξηροί καρποί 500gr

Το Bally Nuts Detox Mix Nuts είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό σνακ γεμάτο θρεπτικές ουσίες. Αυτός ο συνδυασμός ξηρών καρπών προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία, ενώ παράλληλα βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Αφεθείτε στην απολαυστική γεύση των Bally Nuts Detox Mix Nuts και απολαύστε ένα υγιεινό σνακ που θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά.
Τιμή 9,53 €

17 delicatessen μουστάρδα απαλή 4kg

Η ποικιλία γεύσεων και η εξαιρετική ποιότητα της Μουστάρδας 17 Delicatessen εξασφαλίζει μοναδική και πλούσια γεύση στα φαγητά που εσείς παρασκευάζετε. Μπορεί να συνοδεύσει το κρέας, το κοτόπουλο, τα μπιφτέκια, τα σάντουιτς, τις τηγανιτές και τις ψητές πατάτες, ικανοποιώντας κάθε γευστική προτίμηση.

Τιμή 5,10 €

Tony's chocolonely σοκολάτα υγείας με αμύγδαλο & θαλασσινό αλάτι με 51% κακάο 180gr

Η σοκολάτα Tony's Chocolonely με αμύγδαλο & θαλασσινό αλάτι είναι μια απολαυστική επιλογή για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για γλυκό. Με 51% κακάο, αυτή η σοκολάτα υγείας προσφέρει μια εκλεπτυσμένη γεύση που θα σας κάνει να την λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Δοκιμάστε την σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 4,39 €

Ωμέγα φασόλια γίγαντες 500gr

Πλούσια πηγή φυτικών ινών και ασβεστίου, τα μεγαλόσπερμα Ελληνικά φασόλια γίγαντες είναι ιδανικά για παραδοσιακές συνταγές.

Πλούσιο σε πρωτείνες και βιταμίνες, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και χωρίς γλουτένη

Τιμή 3,41 €