• Arion food αραβοσιτέλαιο 2lt Arion food - 1
  • Arion food αραβοσιτέλαιο 2lt Arion food - 2
  • Arion food αραβοσιτέλαιο 2lt Arion food - 1
  • Arion food αραβοσιτέλαιο 2lt Arion food - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςArion food

Arion food αραβοσιτέλαιο 2lt

Arion food αραβοσιτέλαιο 2lt είναι ένα προϊόν που προσφέρει υψηλής ποιότητας αραβοσιτέλαιο σε μία συσκευασία 2 λίτρων. Αυτό το είδος του λαδιού χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική για το μαγείρεμα, το τηγάνισμα και το ψήσιμο. Είναι γνωστό για την υψηλή θερμοκρασία του σημείου καπνίσματος, κάτι που το καθιστά ιδανικό για μαγείρεμα σε υψηλές θερμοκρασίες.

10948
5203159031139
5,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Arion Food αραβοσιτέλαιο 2lt είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο που παράγεται από τον αραβόσιτο. Ο αραβόσιτος είναι μια ποικιλία ελιάς που παράγει ένα εξαιρετικά αρωματικό και νόστιμο ελαιόλαδο. Το Arion Food αραβοσιτέλαιο 2lt είναι ιδανικό για χρήση στη μαγειρική και στον τρόπο σερβιρίσματος των φαγητών. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και ωφέλιμα λιπαρά οξέα που προσφέρουν πολλά οφέλη για την υγεία. Απολαύστε το Arion Food αραβοσιτέλαιο 2lt σε σαλάτες, σάλτσες, ψήσιμο και σε όλες τις μαγειρικές σας ανάγκες!

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Arion food αραβοσιτέλαιο 10lt

Το Arion food αραβοσιτέλαιο 10lt είναι η ιδανική επιλογή για όλους όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με την απαλή του γεύση και την υγιεινή του σύνθεση, το Arion food αραβοσιτέλαιο θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την εμπειρία της μαγειρικής με το καλύτερο ελαιόλαδο στον κόσμο.
Τιμή 29,09 €

Κόκο αραβοσιτέλαιο 1lt

Το Κόκο αραβοσιτέλαιο 1lt είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα φροντίσει την υγεία και την ομορφιά σας. Με τις θρεπτικές του ιδιότητες, αυτό το εξαιρετικό έλαιο είναι ιδανικό για μαγείρεμα, αλλά και για περιποίηση της επιδερμίδας και των μαλλιών. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του σε καθημερινή βάση!
Τιμή 2,59 €

Arion food αραβοσιτέλαιο 1lt

Το Arion food αραβοσιτέλαιο 1lt είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει τις μαγειρικές σας ικανότητες. Με την απαλή του γεύση και την υγιεινή του σύνθεση, το Arion food αραβοσιτέλαιο 1lt θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε υγιεινά και νόστιμα γεύματα με την οικογένειά σας!
Τιμή 3,01 €

Nutria αραβοσιτέλαιο 1lt

Το Nutria αραβοσιτέλαιο 1lt της εταιρίας Nutria είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα φροντίσει την υγεία του δέρματός σας. Με εκλεκτή σύνθεση από φυσικά συστατικά, αυτό το αραβοσιτέλαιο θα σας προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη, αφήνοντας το δέρμα σας λαμπερό και απαλό. Αφήστε το Nutria αραβοσιτέλαιο 1lt να φροντίσει την επιδερμίδα σας και απολαύστε τα αποτελέσματα που θα σας εντυπωσιάσουν!
Τιμή 3,58 €

Κορυφαία προϊόντα

Φάρμα σάλτσα λεμονιού 380ml

Χυμός λεμονιού που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Τον χυμό του λεμονιού τον χρησιμοποιούμε σε κρέατα, ψάρια, χόρτα, όσπρια, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, λικέρ και οπουδήποτε θέλουμε να ενισχύσουμε τη γεύση ή την αντισηψία.

Τιμή 0,30 €

Viva χυμός star ροζ 250ml

Χυμός της εταιρείας Viva από μήλο / φράουλα / σταφύλι. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται. 

Τιμή 0,46 €

Βλάχα παραδοσιακός τραχανάς γλυκός 500gr

Εδώ και δεκαετίες, η οικογένεια Μπεκιάρη παρασκευάζει τον χειροποίητο τραχανά Βλάχα από αγνά υλικά. Πιστή στη μυστική συνταγή της που περνά από γενιά σε γενιά και στην παραδοσιακή μέθοδο απλώματος τραχανά, προσφέρει από τη δεκαετία του ’60 ένα εκλεκτό προϊόν που κρατά αναλλοίωτη τη γεύση του στον χρόνο. Ο γλυκός σταρένιος τραχανάς Βλάχα είναι ιδανικός για σούπες και πιο ιδιαίτερα πιάτα όπως τραχανότο. 

Τιμή 2,99 €

Uniglass 91600/d02 ποτηρι γυαλινο coffee time 29cl 3τεμ

Το ποτήρι γυάλινο Coffee Time 29cl 3τμχ της εταιρίας Uniglass είναι η τέλεια επιλογή για τον πρωινό σας καφέ. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας και θα σας κάνει να αισθανθείτε ξεχωριστοί κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το τώρα για να απολαύσετε τον καφέ σας με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 4,88 €