• Μοτάκης εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1lt
  • Μοτάκης εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΜοτάκης

Μοτάκης εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1lt

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας Ήλιος χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και ωμό, σε σαλάτες, σάλτσες, κ.ά. Είναι ένα αγνό λάδι ελιάς που δεν έχει υποστεί βιομηχανική επεξεργασία. Έχει οξύτητα μικρότερη από 0,8%, έχει ήπια γεύση. Το χρώμα και η πυκνότητά του εξαρτώνται από την ποικιλία της ελιάς.

6988
5200102870227
12,12 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε σκιερό και δροσερό μέρος.
Οδηγίες Χρήσης
Κλείνουμε καλά το πώμα μετά από κάθε χρήση.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Arion food ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο 2lt

Το Arion food ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο 2lt είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με την απαλή του γεύση και το φρουτώδες άρωμα, θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία γεύσης που προσφέρει το Arion food ελαιόλαδο και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια νότα ποιότητας στη διατροφή σας!
Τιμή 29,64 €

Arion food ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο 5lt

Το Arion food ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο 5lt είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με την απαράμιλλη γεύση και την απαλή υφή του, θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του Arion food ελαιολάδου και αφεθείτε στη γαστρονομική απόλαυση.
Τιμή 72,61 €

Arion food ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο 1lt

Το Arion food ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο 1lt είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη φρεσκάδα και τη γεύση που προσφέρει, θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του Arion food ελαιόλαδου και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν.
Τιμή 15,57 €

Χρυσελιά εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 2lt

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας Kore SA χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και ωμό, σε σαλάτες, σάλτσες, κ.ά. Είναι ένα αγνό λάδι ελιάς που δεν έχει υποστεί βιομηχανική επεξεργασία. Έχει οξύτητα μικρότερη από 0,8%, έχει ήπια γεύση. Το χρώμα και η πυκνότητά του εξαρτώνται από την ποικιλία της ελιάς.

Τιμή 27,88 €

Κορυφαία προϊόντα

Master chef πατατάκια κυματιστά με αλάτι 250gr

Τα Master chef πατατάκια κυματιστά με αλάτι 250gr είναι ιδανικά για να απολαύσετε ένα νόστιμο σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Με τη μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε αμέσως. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη γευστική εμπειρία των Master chef πατατάκια!
Τιμή 2,39 €

Lotus biscoff μπισκότα για καφέ 250gr

Lotus Biscoff μπισκότα για καφέ 250gr - Το τέλειο συνοδευτικό για τον πρωινό σας καφέ! Απολαύστε την μοναδική γεύση των Lotus Biscoff μπισκότων, ένα από τα πιο αγαπημένα μπισκότα σε όλο τον κόσμο. Με την τραγανή υφή και την γλυκιά γεύση τους, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε ένα ακόμα κομμάτι. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία στον καφέ σας!

Τιμή 3,03 €

Endless μαλακτικό fresh λεβάντα 3lt

Τα μαλακτικά Endless περιποιούνται τα ρούχα μας, προσφέροντας φροντίδα και φρεσκάδα. Συσκευασία 3lt (20 μεζούρες) και το δημοφιλές άρωμα "Φρεσκάδα Λεβάντας". Το καπάκι χρησιμοποιείται ως δοσομετρητής μιας πλύσης.

Τιμή 3,40 €

Flokos σαρδέλες σε φυτικό λάδι πικάντικες 100gr

Σαρδέλες της εταιρίας Flokos, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Τρώγονται σαν συνοδευτικός ψαρομεζές, αλλά συνδυάζονται τέλεια με ρύζι δημιουργώντας ένα χορταστικό κυρίως γεύμα.

Τιμή 1,33 €