• Κόρη πυρηνέλαιο 1lt
  • Κόρη πυρηνέλαιο 1lt
  • Κόρη πυρηνέλαιο 1lt
  • Κόρη πυρηνέλαιο 1lt
  • Κόρη πυρηνέλαιο 1lt
  • Κόρη πυρηνέλαιο 1lt
  • Κόρη πυρηνέλαιο 1lt
  • Κόρη πυρηνέλαιο 1lt
  • Κόρη πυρηνέλαιο 1lt
  • Κόρη πυρηνέλαιο 1lt
  • Κόρη πυρηνέλαιο 1lt
  • Κόρη πυρηνέλαιο 1lt
  • Κόρη πυρηνέλαιο 1lt
  • Κόρη πυρηνέλαιο 1lt
  • Κόρη πυρηνέλαιο 1lt
  • Κόρη πυρηνέλαιο 1lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚόρη

Κόρη πυρηνέλαιο 1lt

Έλαιο που περιέχει αποκλειστικά έλαια που προέρχονται από επεξεργασία πυρήνων ελιάς και ελαίων που παράγονται απευθείας από ελιές

2145
5201330237745
7,62 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Ανά 100ml
Ενέργεια 3404kJ/828kcal
Λιπαρά 92g
εκ των οποίων κορεσμένα 14g
εκ των οποίων μονοακόρεστα 67g
εκ των οποίων πολυακόρεστα 11g
Υδατάνθρακες 0g
εκ των οποίων σάκχαρα 0g
Πρωτεΐνες 0g
Αλάτι 0g
Συστατικά
Πυρηνέλαιο
Στοιχεία Προμηθευτή
ΚΟΡΕ ΑΕ - ΑΙΓΕΑ 64 - ΚΟΡΩΠΙ 19400

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ιωνίς πυρηνέλαιο 1lt

Πυρηνέλαιο της εταιρείας Nutria, το οποίο είναι ένα λάδι το οποίο παράγεται από τον πυρήνα του ελαιοκάρπου. Είναι ελαφρύ με απαλή ήπια γεύση και ουδέτερο άρωμα. Ενδείκνυται για τηγάνισμα, αφού αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες. Είναι οικονομικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο τηγάνι το ίδιο πυρηνέλαιο 3-4 φορές, λόγω του μεγάλου σημείου καύσης του. Είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα (ελαϊκό οξύ) τα οποία έχουν ευεργετική επίδραση στην καρδιά, γιατί μειώνουν την «κακή» χοληστερόλη (LDL). Περιέχει επίσης λίγα κορεσμένα λιπαρά οξέα, πράγμα ευεργετικό για την καρδιά.

Τιμή 7,43 €

Ιωνίς πυρηνέλαιο 5lt

Το Ιωνίς πυρηνέλαιο σε συσκευασία 5 λίτρων είναι μια εξαιρετική επιλογή για το μαγείρεμα στην κουζίνα σας. Το πυρηνέλαιο είναι ένα ελαφρύ, άοσμο και ανθεκτικό έλαιο που κατάλληλο για διάφορες μαγειρικές εφαρμογές.

Τιμή 36,83 €

Arion food πυρηνέλαιο 2lt

Το Arion food πυρηνέλαιο 2lt είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε γεύση και αρωματικότητα στα μαγειρευτά σας. Με υψηλή ποιότητα και φρεσκάδα, αυτό το πυρηνέλαιο θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και θρεπτικά. Αποκτήστε το Arion food πυρηνέλαιο 2lt τώρα και απολαύστε μοναδικές γεύσεις στο τραπέζι σας!
Τιμή 15,40 €

Arion food πυρηνέλαιο 1lt

Το Arion food πυρηνέλαιο 1lt είναι το ιδανικό προϊόν για να αναβαθμίσετε τις μαγειρικές σας ικανότητες. Με την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική γεύση του, το πυρηνέλαιο Arion food θα κάνει κάθε γεύμα σας μοναδικό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μαγεία της γεύσης στο πιάτο σας!
Τιμή 7,71 €

Arion food πυρηνέλαιο 5lt

Το Arion food πυρηνέλαιο 5lt είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις της μαγειρικής! Με υψηλή ποιότητα και αυθεντική γεύση, αυτό το πυρηνέλαιο θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και υγιεινά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Arion food πυρηνέλαιο 5lt και να αναβαθμίσετε τη μαγειρική σας εμπειρία!
Τιμή 38,56 €

Κορυφαία προϊόντα

Harpic μπλοκ αρωματικό τουαλέτας WC τροπική φρεσκάδα 35gr

Το Harpic WC μπλοκ 35gr, tropical είναι το ιδανικό προϊόν για να κρατήσετε την τουαλέτα σας καθαρή και φρέσκια για πολλές μέρες. Η εξωτική μυρωδιά του τροπικού θα σας μεταφέρει σε έναν παράδεισο ηρεμίας και χαλάρωσης κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την τουαλέτα. Αποκτήστε το Harpic WC μπλοκ τώρα και απολαύστε μια ευχάριστη εμπειρία κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την τουαλέτα!
Τιμή 2,03 €

Bic metal ξυραφάκια 5τεμ

Απόλυτος έλεγχος, εύκολα και γρήγορα, με το ξυραφάκι BIC Metal για άντρες, που "νικά" τα άγρια γένια. Ένα πρακτικό ξυραφάκι μίας λεπίδας με προστατευτική ράβδο από ανοξείδωτο ατσάλι, που τεντώνει τις τρίχες πριν το κόψιμο για καλύτερο ξύρισμα. Η ενισχυμένη με χρώμιο λεπίδα ξεπλένεται γρήγορα ενώ η μακριά του λαβή προσφέρει τέλειο έλεγχο και κράτημα. Η λεπτή και σταθερή κεφαλή έχει σχεδιαστεί για μεγαλύτερη ακρίβεια στις δύσκολες περιοχές.

Τιμή 1,35 €

Θερμος 750ml

Η ιδανική λύση για να διατηρήσετε τον καφέ σας ζεστό για πολλές ώρες! Με χωρητικότητα 750ml, αυτός ο θερμός είναι ο σύμμαχός σας σε κάθε μετακίνηση. Ελαφρύς, ανθεκτικός και εύκολος στη χρήση, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε τον αγαπημένο σας ρόφημα παντού και πάντα!
Τιμή 8,12 €

Spark υγρό πιάτων με λεμόνι 4lt

Υγρό πιάτων με λιποδιαλυτική δράση και συμπυκνωμένη σύνθεση για πλύσιμο πιάτων και σκευών στο χέρι.

Παράγει πλούσιο αφρό και εμπεριέχει ευχάριστο άρωμα λεμόνι.

Περιέχει γλυκερίνη για απαλά χέρια. Δεν χαράζει τις επιφάνειες.

Τιμή 5,60 €