Φόρμες κέικ - Ταψιά - Μπωλ

Ενεργά φίλτρα

Estia magma ταψί ορθογώνιο με σχάρα με επίστρωση πέτρας 40x29x6,8cm

Το Estia magma ταψί ορθογώνιο με σχάρα είναι ο απόλυτος συνεργάτης στην κουζίνα σας. Με την επίστρωση πέτρας προσφέρει ακαταμάχητη γεύση και τέλειο ψήσιμο σε κάθε πιάτο. Η μεγάλη του διάσταση 40x29x6,8cm σας επιτρέπει να ετοιμάσετε μεγάλες ποσότητες φαγητού με άνεση. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τις μαγειρικές σας ικανότητες!
Τιμή 8,70 €

Estia stone ταψί τάρτας αλουμινίου 30cm

Το Estia stone ταψί τάρτας αλουμινίου 30cm είναι ο τέλειος σύντροφος για τη δημιουργία λαχταριστών ταρτών και γλυκών. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αντοχή του στη θερμότητα, θα σας χαρίσει αποτελέσματα επαγγελματικοϋ επιπέδου. Ανακαλύψτε την απόλαυση της μαγειρικής με το Estia stone ταψί τάρτας αλουμινίου 30cm και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με τις μοναδικές δημιουργίες σας.
Τιμή 4,51 €

Estia φόρμα για κέικ στρόγγυλη αλουμινίου 27x27x9,5cm

Φόρμα της Estia από αλουμίνιο, ένα υλικό που θερμαίνεται και ψύχεται γρήγορα γι'αυτό και χρησιμοποιείται για το ψήσιμο τροφίμων που δε θέλουν πολύ ώρα στον φούρνο. Προτείνεται, πριν την πρώτη χρήση, να πλύνετε το σκεύος με ζεστό νερό και να αλείψετε το εσωτερικό του με λάδι ή βούτυρο. Επίσης για να αποφύγετε τις γρατσουνιές στον πάτο και στα τοιχώματα της φόρμας, καλό είναι να μην κόβετε το μείγμα μέσα στο σκεύος με αιχμηρά εργαλεία. Είναι κατάλληλη για φούρνο και προτείνεται το πλύσιμο της φόρμας να γίνεται στο χέρι για τη σωστή συντήρησή της.

Εσωτερική Επίστρωση: Αντικολλητική

Τιμή 6,62 €

Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο28

Το Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο28 της εταιρίας Fest είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την αντικολλητική επίστρωση του, μπορείτε να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό. Η στρόγγυλη μορφή του επιτρέπει ομοιόμορφη μαγειρέματα και την εύκολη σερβιρίσματος. Με το Fest flow ταψί αντικολλητικό, η μαγειρική γίνεται πιο εύκολη και διασκεδαστική.
Τιμή 9,45 €

Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο32

Το Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο32 είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας μαγειρική περιπέτεια. Με την αντικολλητική επίστρωση του, μπορείτε να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση και ευκολία στον καθαρισμό. Αποκτήστε το Fest flow ταψί τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 11,12 €

Fest flow ταψί ορθογώνιο 41x32x7cm

Το Fest flow ταψί ορθογώνιο 41x32x7cm είναι η ιδανική λύση για το μαγείρεμα σας. Με τις εξαιρετικές του ιδιότητες, θα μπορείτε να ετοιμάσετε νόστιμα γεύματα με ευκολία και άνεση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 19,46 €

Fest flow φόρμα στρόγγυλη αντικολλητική νο28

Η Fest flow φόρμα στρόγγυλη αντικολλητική νο28 είναι η ιδανική επιλογή για την παρασκευή υπέροχων γλυκών και γευστικών γευμάτων. Με την αντικολλητική επίστρωση της, εξασφαλίζετε εύκολη απελευθέρωση του φαγητού χωρίς να κολλάει στην επιφάνεια. Απολαύστε τη μαγειρική με άνεση και ευκολία με τη Fest flow φόρμα στρόγγυλη νο28!
Τιμή 12,61 €

Fest lithos ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 30cm

Το στρογγυλό ταψί της εταιρείας Fest Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ένα υλικό που το κάνει ελαφρύ, ιδιαίτερα ανθεκτικό στη σκουριά και πολύ γρήγορο στο ζέσταμα. Διαθέτει αντικολλητική επίστρωση για να μην κολλάει το φαγητό. Για να διατηρήσετε άθικτη την επίστρωση που διαθέτει, σας συμβουλεύουμε να αφήνετε το σκεύος σας να κρυώσει πριν το καθαρίσετε και να αποφεύγετε το σύρμα καθαρισμού. Προτιμήστε ένα μαλακό, συνθετικό σφουγγάρι.

Μήκος / Διάμετρος: 30cm

Πλάτος: 30cm

Τιμή 10,20 €

Fest magic ταψί ορθογώνιο αλουμινίου αντικολλητικό 44x33cm

Το ορθογώνιο ταψί της εταιρείας Fest Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ένα υλικό που το κάνει ελαφρύ, ιδιαίτερα ανθεκτικό στη σκουριά και πολύ γρήγορο στο ζέσταμα. Διαθέτει αντικολλητική επίστρωση για να μην κολλάει το φαγητό. Για να διατηρήσετε άθικτη την επίστρωση που διαθέτει, σας συμβουλεύουμε να αφήνετε το σκεύος σας να κρυώσει πριν το καθαρίσετε και να αποφεύγετε το σύρμα καθαρισμού. Προτιμήστε ένα μαλακό, συνθετικό σφουγγάρι.

Μήκος / Διάμετρος: 33cm

Πλάτος: 44cm

Τιμή 23,91 €

Fest magic ταψί πίτσας αλουμινίου αντικολλητικό βαθύ 30cm

Το Fest magic ταψί πίτσας αλουμινίου αντικολλητικό βαθύ 30cm είναι ο τέλειος τρόπος για να δημιουργήσετε τις πιο νόστιμες πίτσες στο σπίτι σας. Με την αντικολλητική επίστρωση, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό, ενώ το βάθος του ταψιού θα σας επιτρέψει να προσθέσετε πολλά υλικά και να δημιουργήσετε την τέλεια στρώση γεύσης. Αποκτήστε το Fest magic ταψί πίτσας σήμερα και απολαύστε τις πιο νόστιμες πίτσες στο σπίτι σας!
Τιμή 8,45 €

Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 23cm

Το Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 23cm της εταιρίας Fest είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μαγειρική εμπειρία. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία αντικόλλησης, το ταψί Fest magic εξασφαλίζει ομοιόμορφη ψήση και εύκολο καθαρισμό. Η ανθεκτική κατασκευή του αλουμινίου του προσφέρει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Αποκτήστε το Fest magic ταψί σήμερα και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση της μαγειρικής!
Τιμή 7,60 €

Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 28cm

Το Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 28cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του αλουμινίου, εξασφαλίζει ομοιόμορφη μαγειρική και αντοχή στο χρόνο. Η αντικολλητική επίστρωση εξασφαλίζει εύκολο καθαρισμό και αποτρέπει το κολλημένο φαγητό. Με το Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου, μπορείτε να μαγειρέψετε εύκολα και γρήγορα υγιεινά γεύματα που θα εντυπωσιάσουν την οικογένειά σας.
Τιμή 9,83 €

Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 30cm

Το Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 30cm είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και αντοχής. Με την αντικολλητική επίστρωση, θα μαγειρεύετε εύκολα και γρήγορα χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό. Η στρόγγυλη μορφή του ταψιού επιτρέπει ομοιόμορφη διάχυση της θερμότητας, ενώ το αλουμίνιο του ταψιού εξασφαλίζει αντοχή και ανθεκτικότητα στον χρόνο. Αποκτήστε το Fest magic ταψί στρόγγυ?
Τιμή 10,94 €

Nava misty φόρμα ζαχαροπλαστικής για σοκολατάκια σιλικόνης 5 θέσεων 24,2x9,5x2cm

Η Nava misty φόρμα ζαχαροπλαστικής είναι η ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν τη ζαχαροπλαστική! Με 5 θέσεις και διαστάσεις 24,2x9,5x2cm, αυτή η σιλικόνης φόρμα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε υπέροχα σοκολατάκια με ευκολία και τέλειο αποτέλεσμα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την δημιουργικότητά σας στην κουζίνα!
Τιμή 2,50 €

Nava nature αντικολλητική πλάκα ψησίματος με πέτρινη λεία επιφάνεια 32cm

Η Nava Nature αντικολλητική πλάκα ψησίματος με πέτρινη λεία επιφάνεια 32cm είναι η ιδανική λύση για όλους τους λάτρεις της μαγειρικής. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την αντικολλητική επίστρωση, εξασφαλίζει τέλειο ψήσιμο χωρίς να κολλάει το φαγητό. Η μεγάλη διάμετρος της πλάκας την καθιστά ιδανική για την παρασκευή μεγάλων ποσοτήτων φαγητού. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε εύκολα και γρήγορα ψημένα γεύματα κάθε μέρα!
Τιμή 3,45 €

Nava nature αντικολλητική φόρμα κέικ με επίστρωση πέτρας 9,5x26cm

Αντικολλητική ατσάλινη φόρμα για κέικ NATURE με επίστρωση stone

Η φόρμα είναι κατασκευασμένη από ατσάλι που εξασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας στο σκεύος για καλύτερα αποτελέσματα. Η αντικολλητική επίστρωση stone  επιτρέπει την εύκολη αφαίρεση του κέικ, καθώς και τον εύκολο καθαρισμό του σκεύους μετά τη χρήση.

Τιμή 7,25 €

Nava nature ταψί ορθογώνιο από αλουμίνιο με επίστρωση από πέτρα 26x34cm

Το ταψί ορθογώνιο από αλουμίνιο με επίστρωση από πέτρα 26x34cm της Nava Nature είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε υπέροχες συνταγές στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την εξαιρετική αντοχή του στη θερμότητα, αυτό το ταψί θα σας χαρίσει αξιόπιστα αποτελέσματα κάθε φορά. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στιλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 9,33 €

Nava nature φόρμα κέικ με αποσπώμενη βάση αντικολλητική αλουμινίου 22x22x7cm

Φόρμα της Nava από αλουμίνιο, ένα υλικό που θερμαίνεται και ψύχεται γρήγορα γι'αυτό και χρησιμοποιείται για το ψήσιμο τροφίμων που δε θέλουν πολύ ώρα στον φούρνο. Προτείνεται, πριν την πρώτη χρήση, να πλύνετε το σκεύος με ζεστό νερό και να αλείψετε το εσωτερικό του με λάδι ή βούτυρο. Επίσης για να αποφύγετε τις γρατσουνιές στον πάτο και στα τοιχώματα της φόρμας, καλό είναι να μην κόβετε το μείγμα μέσα στο σκεύος με αιχμηρά εργαλεία. Είναι κατάλληλη για φούρνο και προτείνεται το πλύσιμο της φόρμας να γίνεται στο χέρι για τη σωστή συντήρησή της.

Εσωτερική Επίστρωση: Μαρμάρινη

Αποσπώμενη

Τιμή 4,38 €

Nava nature φόρμα κέικ στρόγγυλη από αλουμίνιο με αποσπώμενη βάση 28x7cm

Η στρόγγυλη φόρμα κέικ Nava nature από αλουμίνιο με αποσπώμενη βάση 28x7cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη της ζαχαροπλαστικής. Με την αξιοπιστία και ποιότητα της εταιρίας Nava, αυτή η φόρμα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το τέλειο κέικ που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τη φόρμα κέικ Nava nature τώρα και απολαύστε τις νοστιμιές που θα δημιουργήσετε με αυτήν!
Τιμή 5,21 €

Nava terrestrial πιατέλα σερβιρίσματος πορσελάνης λευκή 40cm

Η Nava terrestrial πιατέλα σερβιρίσματος πορσελάνης λευκή 40cm είναι η τέλεια επιλογή για κάθε σας γεύμα. Κομψή, λευκή και λειτουργική, αυτή η πιατέλα προσφέρει μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας πορσελάνη, είναι ανθεκτική και διαχρονική. Αναδείξτε το σερβίρισμα σας με αυτήν την υπέροχη πιατέλα και κάντε κάθε γεύμα σας μια ξεχωριστή εμπειρία.
Τιμή 9,87 €

Nava terrestrial φόρμα για muffins από αλουμίνιο 15 θέσεων 35x26,5x3cm

Η Nava terrestrial φόρμα για muffins από αλουμίνιο 15 θέσεων 35x26,5x3cm είναι η ιδανική λύση για την παρασκευή των αγαπημένων σας muffins. Με το μοναδικό της design και την ανθεκτική κατασκευή της, θα σας ενθουσιάσει από την πρώτη στιγμή. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και λειτουργικότητα.
Τιμή 7,12 €

Sidirela φορμάκια για κέικ χάρτινα λευκά 11cm 80τεμ

Τα Sidirela φορμάκια για κέικ χάρτινα λευκά 11cm 80τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τις δημιουργίες σας! Με υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα, αυτά τα φορμάκια θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε υπέροχα κέικ που θα εντυπωσιάσουν τους πάντες. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε τις γλυκές δημιουργίες σας με αυτά τα φορμάκια Sidirela!
Τιμή 0,81 €

Sidirela φορμάκια χάρτινα για κέικ 11cm 50τεμ

Τα χάρτινα φορμάκια της Sidirela για κέικ έχουν διάμετρο 11cm και πωλούνται σε συσκευασία των 50 τεμαχίων. Είναι ιδανικά για να διακοσμήσετε τα γλυκά σας δημιουργίες και να τις παρουσιάσετε με στυλ. Μπορείτε να τα βρείτε σε καταστήματα ειδών ζαχαροπλαστικής ή online.

Τιμή 0,70 €

Sidirela φορμάκια χάρτινα για κέικ 7cm 100τεμ

Τα φορμάκια χάρτινα για κέικ της Sidirela έχουν διάμετρο 7cm και περιλαμβάνουν 100 τεμάχια. Είναι ιδανικά για την παρασκευή και τη σερβιρισμα κέικ, cupcakes, muffins και άλλων γλυκών εδεσμάτων. Το χάρτινο υλικό είναι ασφαλές για τρόφιμα και εύκολο στη χρήση. Κάθε φορμάκι έχει χαριτωμένο σχεδιασμό που θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στα γλυκά σας δημιουργήματα.
Τιμή 0,69 €

Sidirela φορμάκια χάρτινα για κεκάκια 13cm 40τεμ

Τα Sidirela φορμάκια χάρτινα για κεκάκια 13cm 40τεμ είναι ο τέλειος τρόπος για να δώσετε μια ξεχωριστή νότα στα γλυκά σας δημιουργήματα. Με υψηλής ποιότητας χαρτί και μοντέρνο design, αυτά τα φορμάκια θα κάνουν τα κεκάκια σας να ξεχωρίσουν σε κάθε εκδήλωση. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με την κομψότητα και το στυλ που προσφέρουν.
Τιμή 0,76 €

Sidirella φορμάκια χάρτινα για κεικ 9cm 75τεμ

Τα φορμάκια χαρτίνα για κέικ 9cm 75τεμ της εταιρίας είναι ο ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσετε υπέροχα κέικ που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους, αυτά τα φορμάκια θα σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα υπέροχα γλυκά για κάθε περίσταση. Αποκτήστε τα τώρα και δείξτε το ταλέντο σας στην αρτοποιία!
Τιμή 0,71 €

Tns ταψί στρόγγυλο αντικολλητικό No28 28x28x4cm μαύρο

Το Tns ταψί στρόγγυλο αντικολλητικό No28 28x28x4cm μαύρο είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την αντικολλητική επίστρωση, μπορείτε να μαγειρέψετε υγιεινά γεύματα χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό. Η μαύρη απόχρωση του ταψιού προσδίδει στυλ στην κουζίνα σας και το μέγεθος του είναι ιδανικό για την παρασκευή μεγάλων ποσοτήτων φαγητού. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία μαγειρέματος σας! Μην χάσετε αυτήν τ
Τιμή 3,96 €

Tns ταψί στρόγγυλο εμαγιέ No36 36cm μαύρο

Το Tns ταψί στρόγγυλο εμαγιέ No36 36cm μαύρο είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με τη μοναδική του ποιότητα και αντοχή, θα σας συντροφεύει σε κάθε μαγείρεμα. Είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε τις πιο νόστιμες συνταγές και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το τώρα!
Τιμή 7,68 €

Tns ταψί στρόγγυλο εμαγιέ No38 38cm μαύρο

Ανανεωτικό και λειτουργικό, το Tns ταψί στρόγγυλο εμαγιέ No38 38cm σε μαύρο χρώμα είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σύγχρονο νοικοκυριό. Με την απόλυτη συνδυαστική ισχύ και την εντυπωσιακή εμφάνισή του, αυτό το ταψί θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας και θα σας ενθουσιάσει με την ποιότητά του. Μην χάνετε χρόνο και κάντε δικό σας το Tns ταψί στρόγγυλο εμαγιέ No38 38cm μαύρο τώρα!
Τιμή 8,34 €

Tns τσέρκι τετράγωνο πτυσσόμενο ανοξείδωτο 28cm

Το Tns τσέρκι τετράγωνο πτυσσόμενο 16 28cm inox είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη. Με τη μοναδική του σχεδίαση και την ανθεκτικότητά του, το Tns τσέρκι θα γίνει ο αγαπημένος σας σύντροφος στην κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία μαγειρέματος!

Τιμή 4,45 €

Uniglass μπωλ γυάλινο 75mm 6τεμ 44817

Το Uniglass μπωλ γυάλινο 75mm 6τεμ 44817 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα φωτίσει τον χώρο σας με το μοναδικό του design. Κάθε κομμάτι είναι κατασκευασμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια και θα προσθέσει έναν αέρα πολυτέλειας στο σπίτι σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό προϊόν που θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε σας εκδήλωση.
Τιμή 5,04 €

Μπωλ ανοξείδωτο ανάμειξης 14x4cm

Δεν θα μπορούσε να λείπει από την κουζίνα σας το ανοξείδωτο μπωλ ανάμειξης 14x4cm. Με την απαράμιλλη ποιότητα και αντοχή του ανοξείδωτου χάλυβα, αυτό το μπωλ είναι ιδανικό για κάθε είδους ανάμειξη. Με τις διαστάσεις του να το κάνουν πρακτικό για κάθε χρήση, δεν υπάρχει λόγος να μην το προσθέσετε στη συλλογή σας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέρει!
Τιμή 1,24 €

Μπωλ ανοξείδωτο ανάμειξης 38x10,3cm

Η ανοξείδωτη κατασκευή του μπολ ανάμειξης 38x10,3cm εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και ανθεκτικότητα. Με τις ιδανικές διαστάσεις του, είναι ιδανικό για την προετοιμασία και ανάμειξη των υλικών σας με άνεση και άνετη χρήση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και λειτουργικότητα.
Τιμή 4,58 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού