• Fest magic φόρμα κέικ ορθογώνια αλουμινίου 35x12x6cm
  • Fest magic φόρμα κέικ ορθογώνια αλουμινίου 35x12x6cm
  • Fest magic φόρμα κέικ ορθογώνια αλουμινίου 35x12x6cm
  • Fest magic φόρμα κέικ ορθογώνια αλουμινίου 35x12x6cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFest

Fest magic φόρμα κέικ ορθογώνια αλουμινίου 35x12x6cm

Η Fest magic φόρμα κέικ ορθογώνια αλουμινίου 35x12x6cm της εταιρίας Fest είναι η ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν τον καλό φούρνο και την απολαυστική ζύμη. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής της και το μοντέρνο design της, θα κάνει την προετοιμασία και το ψήσιμο των κέικ ένα εύκολο και ευχάριστο εγχείρημα. Αποκτήστε τώρα τη δική σας Fest magic φόρμα κέικ και απολαύστε τις νόστιμες δημιουργίες σας!
16992
1520266002292
11,68 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Estia magma ταψί στρόγγυλο αλουμινίου με επίστρωση πέτρας 36cm

Το Estia magma ταψί στρόγγυλο αλουμινίου με επίστρωση πέτρας 36cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική ανάγκη! Με την προηγμένη τεχνολογία επίστρωσης πέτρας, εξασφαλίζεται ομοιόμορφη θέρμανση και αντοχή στην κόλληση, ενώ η μεγάλη διάμετρος του ταψιού δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές εφαρμογές μαγειρικής. Αποκτήστε το Estia magma ταψί τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα, λειτουργικότητα και στυλ!
Τιμή 8,25 €

Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 30cm

Το Fest magic ταψί στρόγγυλο αλουμινίου αντικολλητικό 30cm είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και αντοχής. Με την αντικολλητική επίστρωση, θα μαγειρεύετε εύκολα και γρήγορα χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό. Η στρόγγυλη μορφή του ταψιού επιτρέπει ομοιόμορφη διάχυση της θερμότητας, ενώ το αλουμίνιο του ταψιού εξασφαλίζει αντοχή και ανθεκτικότητα στον χρόνο. Αποκτήστε το Fest magic ταψί στρόγγυ?
Τιμή 10,94 €

Estia magma ταψί ορθογώνιο με σχάρα με επίστρωση πέτρας 40x29x6,8cm

Το Estia magma ταψί ορθογώνιο με σχάρα είναι ο απόλυτος συνεργάτης στην κουζίνα σας. Με την επίστρωση πέτρας προσφέρει ακαταμάχητη γεύση και τέλειο ψήσιμο σε κάθε πιάτο. Η μεγάλη του διάσταση 40x29x6,8cm σας επιτρέπει να ετοιμάσετε μεγάλες ποσότητες φαγητού με άνεση. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τις μαγειρικές σας ικανότητες!
Τιμή 8,70 €

Fest magic ταψί ορθογώνιο αλουμινίου αντικολλητικό 44x33cm

Το ορθογώνιο ταψί της εταιρείας Fest Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ένα υλικό που το κάνει ελαφρύ, ιδιαίτερα ανθεκτικό στη σκουριά και πολύ γρήγορο στο ζέσταμα. Διαθέτει αντικολλητική επίστρωση για να μην κολλάει το φαγητό. Για να διατηρήσετε άθικτη την επίστρωση που διαθέτει, σας συμβουλεύουμε να αφήνετε το σκεύος σας να κρυώσει πριν το καθαρίσετε και να αποφεύγετε το σύρμα καθαρισμού. Προτιμήστε ένα μαλακό, συνθετικό σφουγγάρι.

Μήκος / Διάμετρος: 33cm

Πλάτος: 44cm

Τιμή 25,03 €

Μπωλ ανοξείδωτο ανάμειξης 38x10,3cm

Η ανοξείδωτη κατασκευή του μπολ ανάμειξης 38x10,3cm εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και ανθεκτικότητα. Με τις ιδανικές διαστάσεις του, είναι ιδανικό για την προετοιμασία και ανάμειξη των υλικών σας με άνεση και άνετη χρήση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και λειτουργικότητα.
Τιμή 4,58 €

Κορυφαία προϊόντα

Lavazza καφές espresso lungo σε κάψουλες nespresso 10τεμ Lavazza καφές espresso lungo σε κάψουλες nespresso 10τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Lavazza καφές espresso lungo σε κάψουλες nespresso 10τεμ

Απολαύστε τον πλούσιο και αρωματικό Lavazza καφέ espresso lungo σε κάψουλες nespresso 10τεμ. Μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και απολαύσεις. Αποκτήστε τον δικό σας σήμερα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία καφέ!
Κανονική τιμή 4,00 € Τιμή 3,85 €
  • -0,15 €
  • -0,15 €

Misko σπαγγέτι No5 τρυπητά 500gr

Τα Νο5 έχουν λίγο µικρότερη διάµετρο από τα Νo3 και ταιριάζουν καλύτερα σε πιάτα µε σάλτσες. Μακαρονόπιτες και σαλάτες δεν απαγορεύονται!

Τιμή 1,26 €

Tns κουτί αποθήκευσης με σχέδιο ρόμβους 25lt M11295C

Παιδικό κουτί αποθήκευσης παιχνιδιών της εταιρείας TnS κατασκευασμένο από πλαστικό. Αποτελεί μία πρακτική λύση για την αποθήκευση και τη μεταφορά των παιχνιδιών. Εξοικονομεί χώρο στο παιδικό ή βρεφικό δωμάτιο διατηρώντας το τακτοποιημένο.

Τιμή 4,66 €

Χρυσή ρετσίνα Γιώργου Γεωργιάδη 500ml

Το λευκό κρασί της ετικέτας Αφοί Γεωργιάδη είναι ξηρό, έχει μέτρια οξύτητα και σώμα. Συνοδεύει ευχάριστα σαλάτες, ελαφριά πιάτα με πουλερικά και σάλτσες εσπεριδοειδών ή λαχανικών, ψάρια και θαλασσινά ψητά ή στο τηγάνι.

Τιμή 1,88 €