• Fest magic ταψί πίτσας αλουμινίου αντικολλητικό βαθύ 30cm
  • Fest magic ταψί πίτσας αλουμινίου αντικολλητικό βαθύ 30cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFest

Fest magic ταψί πίτσας αλουμινίου αντικολλητικό βαθύ 30cm

Το Fest magic ταψί πίτσας αλουμινίου αντικολλητικό βαθύ 30cm είναι ο τέλειος τρόπος για να δημιουργήσετε τις πιο νόστιμες πίτσες στο σπίτι σας. Με την αντικολλητική επίστρωση, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό, ενώ το βάθος του ταψιού θα σας επιτρέψει να προσθέσετε πολλά υλικά και να δημιουργήσετε την τέλεια στρώση γεύσης. Αποκτήστε το Fest magic ταψί πίτσας σήμερα και απολαύστε τις πιο νόστιμες πίτσες στο σπίτι σας!
17017
5202260092374
8,45 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μπωλ ανοξείδωτο ανάμειξης 42x10,5cm

Φωτεινή ιδέα. Αυτό το ανοξείδωτο μπωλ ανάμειξης είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με διαστάσεις 42x10,5cm, προσφέρει αρκετό χώρο για να ανακατέψετε τα αγαπημένα σας υλικά με άνεση. Η ανθεκτική κατασκευή του ανοξείδωτου υλικού του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και ανθεκτικότητα. Μην αφήσετε να σας ξεφύγει αυτό το εκπληκτικό μπωλ που θα κάνει την καθημερινή σας μαγειρική εμπειρία ακόμα πιο ευχάριστη.
Τιμή 6,25 €

Estia stone ταψί τάρτας αλουμινίου 30cm

Το Estia stone ταψί τάρτας αλουμινίου 30cm είναι ο τέλειος σύντροφος για τη δημιουργία λαχταριστών ταρτών και γλυκών. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αντοχή του στη θερμότητα, θα σας χαρίσει αποτελέσματα επαγγελματικοϋ επιπέδου. Ανακαλύψτε την απόλαυση της μαγειρικής με το Estia stone ταψί τάρτας αλουμινίου 30cm και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με τις μοναδικές δημιουργίες σας.
Τιμή 4,51 €

Nava nature φόρμα κέικ στρόγγυλη από αλουμίνιο με αποσπώμενη βάση 28x7cm

Η στρόγγυλη φόρμα κέικ Nava nature από αλουμίνιο με αποσπώμενη βάση 28x7cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη της ζαχαροπλαστικής. Με την αξιοπιστία και ποιότητα της εταιρίας Nava, αυτή η φόρμα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το τέλειο κέικ που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τη φόρμα κέικ Nava nature τώρα και απολαύστε τις νοστιμιές που θα δημιουργήσετε με αυτήν!
Τιμή 5,46 €

Estia stone φόρμα κέικ ορθογώνια αλουμινίου 31,8x11,7x7,7cm

Η Estia stone φόρμα κέικ ορθογώνια αλουμινίου 31,8x11,7x7,7cm είναι ο τέλειος τρόπος για να δημιουργήσετε νόστιμα κέικ με εντυπωσιακό σχήμα. Με αυτή τη φόρμα, θα μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους φίλους και την οικογένειά σας με τις λαχταριστές δημιουργίες σας. Η ανθεκτική κατασκευή της Estia διασφαλίζει ότι θα απολαμβάνετε τη χρήση της για πολλά χρόνια. Αποκτήστε τη δική σας φόρμα κέικ τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία ψησίματος!
Τιμή 4,14 €

Estia magma ταψί ορθογώνιο με σχάρα με επίστρωση πέτρας 45,5x30,4x7cm

Το Estia magma ταψί ορθογώνιο με σχάρα με επίστρωση πέτρας 45,5x30,4x7cm είναι ο τέλειος σύντροφος για την κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την εξαιρετική αντοχή του, αυτό το ταψί θα σας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε νόστιμα γεύματα με άρωμα εστίας. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της μαγειρικής με το Estia magma ταψί!
Τιμή 9,27 €

Κορυφαία προϊόντα

Colgate οδοντόβουρτσα 360o charcoal gold μαλακή 1τεμ

Χειροκίνητη οδοντόβουρτσα με εργονομική λαβή και λεπτές ίνες με κωνικές άκρες που φτάνουν ανάμεσα στα δόντια και κατά μήκος της γραμμής των ούλων χαρίζοντας καλή στοματική υγεία.

Τιμή 1,55 €

Κύκλωψ φιαλόβουρτσα

Η Κύκλωψ φιαλόβουρτσα είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει το σπίτι της καθαρό και λαμπερό. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση της Κύκλωψ φιαλόβουρτσας, κάθε κουζίνα θα λάμψει και κάθε μπάνιο θα είναι αψεγάδιαστο. Αποκτήστε την Κύκλωψ φιαλόβουρτσα σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει στη ζωή σας!
Τιμή 0,87 €

Uniglass κανάτα bistrot λευκή 0,5lt

Η λευκή κανάτα bistrot 0,5lt της Uniglass είναι ένα κομψό και λειτουργικό προϊόν που θα σας δώσει τη δυνατότητα να απολαύσετε τον αγαπημένο σας χυμό, νερό ή ρόφημα με στυλ. Με το μοντέρνο του design και την ανθεκτική του κατασκευή, η κανάτα αυτή είναι ιδανική για κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 1,85 €

Multy σπόγγος μπάνιου μασαζ

Ο σπόγγος μπάνιου μασάζ είναι ένα ειδικό είδος σπογγίστρας που σχεδιάστηκε για να παρέχει απαλό μασάζ στο δέρμα κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Αυτός ο τύπος σπογγίστρας έχει συνήθως μαλακές υφές και υλικά που προάγουν την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, την ενεργοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος και την αίσθηση χαλάρωσης.

Τιμή 0,93 €